sunnuntaina, toukokuuta 05, 2013

Terveiset höyhensaarilta

Meillä nukuttiin tänään pitkään. En tiedä, tekikö sadepäivän harmaus tehtävänsä vai mikä, mutta pieni mieskin heräsi vasta yhdeltätoista! Taitaa olla perinyt vanhempiensa aamu-unisuuden :)

Siitä tulikin mieleen, että meillä on uudet lakanat. Vaikka kuinka yritän tolkuttaa itselleni, että älä osta, et TARVITSE enää yhtään paria pussilakanoita. (Paitsi niitä pellavalakanoita... Enkä mä niitäkään varsinaisesti tarvitse.) Silti sorruin taas. Piti lopettaa Elloksen uutiskirjekin, etten menisi niiden houkutuksiin mukaan. NetAnttilaa en ole vielä lopettanut ja sieltähän nämä Annon sulkalakanat bongasin. Se oli menoa. Jos jotain hyvää, niin ovathan nämä oikein hienot ja miellyttävää puuvillaa ja tämmöisinä by Nord -kopioina sointuvat hyvin Voiton susilakanan kanssa yhteen. Tykkään! :)SHARE:

15 kommenttia

 1. Tykkään myös, olen aina pitänyt tuosta sulkakuosista...
  Xx

  VastaaPoista
 2. Tuo alimmainen kuva kyllä kadotti sanani noista lakanoihin tyystin...en enää muista enkä näe muuta, kuin tuon suloisen pikku miehen♥♥
  ♥IHANA♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan Voittoa, kun se aina varastaa kaiken huomion... ;D

   Poista
 3. Mäkin tykkään! Ihanat! Ja vähän sama juttu. Ei uskalla käydä kaikissa liikkeissä eikä netissä ettei tule sorruttua. Mä ostin meidän tytöille aiemmin henkan ja maukan koiralakanat kanssa by nord kopiot ja on ollu aika ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti yritäin pyristellä kaikenmaailman houkutuksia vastaan, mutta joskus sitä vain sortuu... näköjään ;)
   H&M:n kodin jutut on kyllä monesti semmoisia, että tulee välillä sortumuksia :)

   Poista
 4. Aargh, mä oon (ja yritän edelleen) yrittäny kovasti pysyä lujana etten osta. Teit kyllä nyt kepposet että muutki sortuuu, samperi. :DDDD Pikkujäpä on kyl mahtis tyyppi, ja vielä ku se tollee ilmestyy aina yllättäen noihin kuviin. :D hehe. Kivaa sunnuntain jatkoo vaikkaki sateista. Heii mäki nukuin omituisen myöhäseen tänään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysy lujana, pysy lujana... Unohda tämä, unohda tämä... Tällaisia mantroja itse käytän... =D)) On tuo pikkujäpä ihme linssilude - aina kuvaan änkeemässä... ;)

   Poista
 5. Ihanat lakanat! Minäkin olen noita lakanoita ihaillut. Järjen ääni on kuitenkin vielä voittanut. Tänään olisi tarkoitus lähteä käymään Kodin1:ssä, saa nähdä miten lujana pysyn tällä kertaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä meinaat ottaa tietoisen riskin :) Nostan hattua, jos kävelet Kodin1:stä ilman lakanoita!

   Poista
  2. Kävelin sieltä pois ILMAN lakanoita! Hypistelin sulkalakanoita, himoitsin pellavaisia...mutta itsekuri piti toistaiseksi. Vanhoista pussilakanoista on päästävä ensin eroon. Hyvä minä!

   Poista
 6. Voihan Voitto ♥♥♥
  Ai että mitkä lakanat...?

  VastaaPoista
 7. Ihanat lakanat!! Ja voi että mikä pikku mies! Niin ihana kuva <3
  Hahah meillä olikin juuri viikonloppua keskustelua siitä mitä tarvitsee ja mitä ei :))
  Kuulemma ihminen pärjää ruualla ja vedellä, joten sanaa "tarvita" ei lasketa ;)
  Ihanaa sunnuntai-iltaa :))

  VastaaPoista
 8. Voi ihana Voitto :)! Sulkalakanoita olen minäkin katsellut sillä silmällä, vaikkemme uusia lakanoita tarvitsekaan.. Kauniit ovat.

  VastaaPoista