torstaina, helmikuuta 16, 2017

KOLO Kiulu+Kauha ARVONTA

Meidän perhe ei ole mitään suurta saunakansaa, mutta kylppäriremontin myötä uusittu saunamme on lämmennyt huomattavasti useammin kuin vanha sauna. Remontin myötä kaikki pinnat uusittiin ja muotoa muutettiin hieman. Nyt lauteet ovat U:n malliset ja alatasolla on isompi tila lapsille (tosin heillä kylpyamme menee vielä saunomisen edelle). Järkevin uudistus ehdottomasti oli ikkuna, josta näkee kylppäriin ja pystyy valvomaan kylpeviä lapsia. Ihanin juttu taas on sormipaneeli, joka jatkuu katosta seinään. Ja onhan tuore lepän tuoksukin aika ihana. Kaiken kaikkiaan saunaremontti oli onnistunut ja saunastamme tuli toimiva ja tunnelmallinen.


Pari viikkoa sitten lanseerattiin uusi design saunakiulu ja kauha KOLO. Kiinnostuin hyvännäköisestä tuotteesta ja olinkin iloinen, kun sain mahdollisuuden testata sitä. Tuotteessa yhdistyy nerokas idea ja kaunis, yksinkertainen muotoilu. Ja värit ovat mitä parhaat - musta ja valkoinen :)

Tuotteen nettisivuilla kerrotaan idea hauskasti näin:
"KOLO Kiulu+Kauha -parivaljakko on saatavilla kaikissa väreissä. Eli mustana ja valkoisena.

KOLO Kiulu ja Kauha ovat erottamattomia. Siksi ne myös pakataan yhteen. Kauha toimii kiulun kantokahvana ja ilman kiulua ei kauhalla olisi paikkaa, jossa maata. Ne eivät tee saunomisesta ikimuistoista, loista pimeässä tai tuoksu millekään. Sen kuitenkin takaamme, että kiulumme ei vuoda ja kauhamme kantaa."

Idea on ihan toimiva, mutta pientä totuttelua kantaminen ja ote kauhasta vaatii. Kun otteen "tajuaa", sujuu homma hyvin. Mihinkään sadan metrin kantomatkoihin järvestä saunaan kiulu+kauha-systeemiä ei varmastikaan ole suunniteltu ja parhaimmillaan se onkin suht lyhyillä vedenhakureissuilla.Mutta hei, onhan tämä hieno ja meidän käytössä toimikin hyvin. Meille sopii mielestäni paremmin musta. Entäs teille? Kumpi on kivempi?

Nyt sinulla olisi mahdollisuus voittaa haluamasi värinen KOLO Kiulu+Kauha.

Arvon siis kaksi KOLO-settiä, yhden mustan ja yhden valkoisen. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro vaikka, oletko saunahullu suomalainen vai riittääkö sinulle pelkkä suihku ;) Sana on vapaa. Kerro kuitenkin kumpi väri on valintasi. Näin saat yhden arvan.

Jos liityt lukijaksi ja/tai tykkäät blogin facebook-sivuista, saat kaksi arpaa. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla. Anonyymit muistavat taas jättää sen sähköpostiosoitteensa, niin saan otettua yhteyttä mahdollisen voiton osuessa kohdalle.

Arvonta alkaa nyt ja se on auki viikon verran eli muistathan osallistua 22.2.2017 klo 24 mennessä.

 
KOLOn kokonaisvaltaisen saunomisen ja kylpemisen tuoteperheen on suunnitellut muotoilija Brita Flander. Uusia lanseerauksia on luvassa pitkin vuotta. Mitähän muuta jännää sieltä on tulossa? En malttaisi odottaa! :)


Yhteistyössä KOLO Sauna
Jälleenmyyjä Tampereella K-Rauta Rauta-Otra
SHARE:

166 kommenttia

 1. Saunahullu täällä hei! Meillä saunotaan lähes joka päivä, ja saunaremonttia suunnittellaan kotiin kuumeisesti, jotta siellä viihtyisi paremmin. Tuon sormipaneeli-idean taidan teiltä varastaa :)

  Mökillä alkaa uuden saunan rakennusprojekti kevään koittaessa, joten ehdottomasti tuollainen uusi kiulu kuuluisi sinne. Ja mustana, kiitos. Kaksi onnekasta arpaa heitän peliin :)

  VastaaPoista
 2. Saunahullu suomalainen olen, suurimman nautinnon saunasta saa irti kesällä mökillä mutta on toi kodin minisaunakin ihan jees👍 Valkoinen setti ois niin ihku mustaan saunaan😊

  VastaaPoista
 3. Tuo viimeisen kuvan saunatontun ottaisin vaikka heti😻 Vanhempien saunassa pääsen saunomaan silloin tällöin ja sinne sopisi tuo musta setti. Yhdellä arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 4. Sauna lämpiää meillä vähintään kerran viikossa. Saunaremontista haaveilen, mutta ensihätään kyllä tuollainen musta saunasetti kaunistaisi meidän vanhaa saunaa vähän siedettävämmän näköiseksi... Lukijana kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 5. Olemme saunahulluja, rintamamiestalomme hyisessä kylpyhuoneessa ei tarkenisi peseytyä ilman jokailtaista puukiukaan lämmitystä ;) Musta setti sopisi hienosti saunaamme! Osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään saunoa kunhan ei ole tulikuumaksi lämmitetty sauna kyseessä! Eli leppoisat löylyt ja hieman pidempi rentoutuminen on minun mieleen!
  Musta on valinta meidän saunaan.. :)
  kinnunenmerja78 @ hotmail.com yhdellä arvalla mukana jännäämässä

  VastaaPoista
 7. Valkoinen ois ihana. Kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 8. Saunassa rauhaa mietiskellä ja pohtia maailman menoa samalla rentoutuen. Valkoinen meille kun kiuaskin on valkoinen. Mukaan siis arvontaan.
  sarianna.riikola&gmail.com

  VastaaPoista
 9. Uudistettu sauna on haaveissa, mutta kun ei sitä vielä saa, niin kyllä tuo musta saunasetti olis aika hyvä lohdutus! :) Mukana kahdella arvalla.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mökkeilyyn varsinkin talviaikaan saunailu on must. Kesäkuumalla hikoilee muutenkin :) Meidän mökkisaunaan sopisi loistavasti musta saunasetti.
  Kahdella arvalla mukana.
  T. Tiitu (marjukka.nieminen@mac.com)

  VastaaPoista
 11. No todellakin saunahullu :)
  Käyn ahkerasti salilla ja hierojalla/osteopaatilla ja näiden juttujen jälkeen sauna on melkeinpä pakollinen ;)
  Ja jos arpaonnea osuu, niin valkoinen setti olisi upea.
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 12. Va, miten ihana! Sopisi meidän tulevaan saunaan, kunhan vain joskus saadaan se remontoitua. Ehdottomasti valkoinen olisi meidän värimme.

  VastaaPoista
 13. Niin kauniit! Erityisesti musta on mieluisa, peukut pystyssä arvontaan!
  Minusta on iän myötä tullut saunomiseen hurahtanut. Arjen ja viikonloppujen iltoja rentouttaa lempeät löylyt kotisaunassa. Kesäisin sitten mökillä aidossa puusaunassa. :) Nyt on muutto uuteen asuntoon ja jes, sieltäkin löytyy sauna. Tämä setti olisi ihana viedä mukana! <3
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 14. Saunahullu olen ja valkoinen setti olisi kiva! Yhdellä arvalla mukana.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 15. Suomalainen suihkuhullu päivää! Mies on meidän saunahullu, vaikka on saksalainen. Ja sen takia meillä on kotona Saksassa myös sauna.
  Valkoinen sopisi meille, kaunis on! ja mukana olen kahdella.

  VastaaPoista
 16. Suomalainen suihkuhullu päivää! Mies on meidän saunahullu, vaikka on saksalainen. Ja sen takia meillä on kotona Saksassa myös sauna.
  Valkoinen sopisi meille, kaunis on! ja mukana olen kahdella.

  VastaaPoista
 17. Saunahullu myös! �� musta olisi tyylikäs omaan saunaan.

  annakaisa.rantanen@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Olen saunahullu, mutta ennemmin saunomatta kuin käynti huonossa saunassa, jossa ei saa kunnollisia, kosteita löylyjä.
  Yhdellä arvalla mukana, valkoinen setti olisi kivan raikas :)
  talviuninalle@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Meillä saunotaan pari kertaa viikossa. Valitsen mustan setin. Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tykkään saunoa useasti viikossa. Yhdellä mukana. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Olen saunahullujen huoltaja, jos niin voisi sanoa. Valintani oli valkoinen. Yksi arpa. Bellis2(at)gmail.com, -kirmi

  VastaaPoista
 22. Hyvältä näyttää sekä teidän uusi sauna että tuo kiulu kauhoineen. :) Mä rakastan saunomista! Meillä on kotona ihan paras puusauna ja näin talvisin kaipaan kesämökin tunnelmallista hirsisaunaa. Olenkin siis mielelläni mukana arvonnassa kahdella arvalla ja ottaisin meidän mustaan saunaan mielelläni mustan setin. :)

  VastaaPoista
 23. Saunahullu täällä hei! Valkoinenhan se sopisi ihan täydellisesti meidän saunaan, joten ehdottomasti mukana tämän kaunokaisen arvonnassa <3
  hannakoo86(a)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Oi, onpa kaunis kiulu! Meillä saunotellaan perinteisesti noin kerran viikossa, joko sisä-tai rantasaunassa. Valkoinen olisi juuri passeli meille <3

  Olen mukava kahdella arvalla :)
  annascountryhome@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Saunassa on ehdottomasti käytävä pari kertaa viikossa, muuten iskee vieroitusoireet. Kun kesä saapuu, niin sitten mökki ja rantasauna houkuttaa vielä enemmän :D Musta olisi ihana meidän saunaan! Yhdellä arvalla mukana. kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Saunahullun "vaimo", mustana kiitos :)

  hellsten.hanna@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kylmän ilman saunoja ja hiljaisuuden hakija heittäisi löylyä mielellään mustasta kiulusta :)

  Jonna.nurmi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 28. Rakastan saunomista :) Jos voitto osuisi kohdalle, niin valitsisin mustan setin! Yhellä arvalla mukana.

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 29. Mukana kahdella, saunoisin mielelläni vaikka joka ilta. :) värillä ei niin väliä, sanotaanpa vaikka musta.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 30. Tykköän saunoa talvella enempi kun on kylmä, löylyissä on ihana lämmitellä. Jos voitto osuu kohdalle, valkoinen kiulusetti olisi valintani.

  VastaaPoista
 31. Nuo on niin hyvän näköiset kiulu ja kauha! Saunaan pitää päästä edes kerran viikossa, kesällä mökillä saunotaankin sitten joka ilta :) Mukana mustan kiulun arvonnassa kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 32. Miehän saunoisin vaikka joka ainoa päivä ❤ Meän kiulu ja kauha on jo parhaat päivänsä nähny joten kahdella arvalla tavoittelen valkoista settiä.
  T. Tiina

  VastaaPoista
 33. Kotiimme tulee puusauna ja varmasti saunotaan usein . Valintani olisi musta! Ja olen mukana yhdellä arvalla. susannawallenius@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Kahdella arvalla mukana. Ihana idea tuo sormipaneeli, voi kun olisikin saunaremontin tarvetta, tuon kyllä haluaisin toteuttaa :) Tykkään saunomisesta, etenkin jos mukaan liitetään uintimahdollisuus! Mutta kyllä saunominen ilman uintiakin on ihan mukavaa. Molemmat värit on kauniita, mutta ehkä tuon mustan pistän kuitenkin etusijalle.

  VastaaPoista
 35. Valkoinen kiulu voisi sopia tulevaan saunaan. Sauna vaiheessa ja valkoinen sopii kaikkeen :)

  VastaaPoista
 36. Saunahullu nyt on ehkä vähän liioiteltu adjektiivi minua kuvaamaan, mutta kyllä saunominen kahdestaan miehen kans on ollut nyt raksa-aikana se paras rentoutumiskeino. Hyvää aikaa vaihtaa päivän kuulumisia, tehdä tilannekatsaus ja olla vaan hetken ilman lapsia ja muita askareita. Monta kärpästä yhdellä iskulla! :) Musta kiulusetti sopisi kuin nenä päähän tulevaan saunaamme! Mukana kahdella arvalla.
  karoliina.pellikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla mukana, liityin lukijaksi :)
  Itse en pidä saunomisesta, mutta muu perhe saunoo paljon. Meidän saunaan sopii paremmin musta, vaikka muuten pidän valkoisesta versiosta enemmän!

  VastaaPoista
 38. Sauna lämpiää pari kertaa viikossa. Yhdellä arvalla mukana ja musta sopii meille.
  annika.kamy@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Olemme koko perhe kovia saunomaan. Puusauna lämpeää ainakin kerran viikossa. Saunan lämmittäminen on sekin ihanaa. Musta setti sopisi meille. Mukana kahdella arvalla.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 40. Saunahullu suomalainen tietty! Meillä lapsetkin haluaa heti lumihankeen saunasta, kun ensimmäiset hiutaleet ovat tulleet maahan :) Mustan arvonnassa yhdellä mukana! Ja tuo sormipaneeli saunassa on ihana!

  VastaaPoista
 41. Olen kahdella mukana, voisin saunoa 7 päivää viikossa, rakastan siis saunomista ja kaikkea kivaa saunaan liittyvää! Musta olisi parempi, ei niin arka.
  v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 42. Meillä saunotaan kahdesta kolmeen kertaa viikossa ja lauantaisin pitkän kaavan mukaan nautiskellen.
  Valkoinen olisi valintani.
  Bloggerlukijana kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla mukana arvonnassasi :)
  Saunominen on ihanaa ja rentouttavaa, harmi vain etten kovin usein pääse saunomaan
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Valkoinen minulle.
  sanameris (a) luukku.com

  VastaaPoista
 45. Kahdella arvalla matkassa mukana.

  Meillä saunotaan vähän fiiliksen mukaan, ehkä kerran viikossa, joskus useammin joskus harvemmin. Sauna vaatii aikaa ja rentoutumista, välillä se suihku on kuitenkin vaan nopeampi ratkaisu. :)

  Meidän saunaan sopisi paremmin tuo musta.
  (saija.hopea@gmail.com)

  VastaaPoista
 46. Välillä iskee saunahulluus, mutta suurimmaksi osaksi jää pieni saunamme vaille huomiota. Omaa ulkosauna odotellessa. Kahdella arvalla mukana! kokkonen.anna (a) gmail.com

  VastaaPoista
 47. Rakastan saunomista! Upea kiulusetti, sydän sykkii enemmän mustalle.

  VastaaPoista
 48. Oi tykkään! Meillä saunotaan aina lauantai-iltaisin. Musta on hyvä. Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 49. Hienot on kalut. Mut toi Rontti ihana. Kaks arpaa kiitos . Haminan Vanhus

  VastaaPoista
 50. Tykkään kyllä saunoa, kohtuudella kummiskin.
  Vitsit miten kauniita on molemmat, musta ja valkea.
  Musta on mun makuuni.
  Noillehan voi keksiä vaikka ja mitä käyttl´öä, niin kauniit ovat.

  Ulpu

  rituha@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Tykkään saunoa! Mukana jännäämässä! Birgitta

  VastaaPoista
 52. Tykkään saunoa muutaman kerran viikossa. Ja tuo setti on todella kaunis. Kahdella arvalla mukana ja musta olisi minun setin väri.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Kaksi saunaa löytyy meiltä, eli saunotaan ahkerasti ja aina tilanteen mukaan sisällä sähkösaunassa tai puilla lämpiävässä ulkosaunassa. Musta setti olis ihana!
  Niin ja kaksi arpaa :)

  VastaaPoista
 54. en mitenkään kovin saunahullu, mutta kaunista pitää olla, siksi valintani olisi valkoinen, jos onni suo :) kahdella arvalla tätä koitan :)

  VastaaPoista
 55. Mökillä saunassa on ihana käydä uinnin jälkeen. Talvella sisäsaunassa taas on mukava lämmitellä pakkasen paukkuessa ulkona. (: Musta setti sopisi meille ehkä paremmin. Yhdellä arvalla mukana.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Tykkään saunoa eniten perinteisessä puulämmitteisessä saunassa mökillä, mutta menettelee tuo sähkökiukaalla varustettu saunakin kerran viikossa. Vaikken itse ihan saunahullu olekaan, niin muutama sellainen meillä taitaa asua. Musta setti olisi meille mieluisin. :) 2 arpaa. piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mukana kahdella arvalla ja valkoinen olisi valintani. Kyllä vähintään kerran viikossa on saunaan päästävä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukana!

  Uuden kodin uusi sauna kaipaisi mustaa kiulua ja kauhaa. Mies on kovempi saunoja ja itse hyvin nopeasti pakenen suihkuun tai alemmille lauteille istumaan. Sauna lämpenee tasaisesti ympäri vuoden ja on yksi parhaista paikoista rentoutua!

  -Annukka-

  annukka.rautiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Kahdella mukaan! Värin valinta onkin se hankala paikka, mutta ottaisin meille mustan :)

  VastaaPoista
 60. Saunominen on lähinnä tapa, pärjäisin varmaan pitkään ilmankin.
  Mukana yhdellä ja musta väri!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 61. Meillä on vaalea sauna jossa valkoinen kiuas, valkoisine kivineen. Valkoinen kiulu olisi siis minun valintani.

  VastaaPoista
 62. Bloggerin kautta kahdella arvalla mukaan. Valkean paketin arvontaan. Ja kyllähän sitä saunassa tulee käytyä monta kertaa viikossa.rentouttaa niin kivasti. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Täällä saunotaan paljon ja valkoinen setti olisi täydellinen kesällä valmistuvaan mustaan pihasaunaamme. Kahdella mukana. johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Kahdella arvalla mukana!

  Mustaa kokeilen toisella eikä tuo valkonenkaan nyt ruma ole, joten sitä kokeilen toisella arvalla ;) :D No ei vaiskaan.

  VastaaPoista
 65. Kahdella mukaan :)

  Valkoinen kiehtoo. Saunoja ehdottomasti olen, pelkkä suihku ei tunnu hyvältä :)

  VastaaPoista
 66. Meillä on kotona kaksi saunaa. Lause itsessään kertoo kaiken olennaisen meidän perheen saunakulttuurista :D Molemmat nättejä. Meilel sopisi musta. Kahdella.

  VastaaPoista
 67. Onpa upeat! Ja musta on niin cool. Saunaremonttia odotellessa....

  - Elma -
  thlkmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Siis miten voikaan olla kaunis! Vaikkei ole edes saunaa niin tuollainen olisi saatava!

  -Hanna K-

  VastaaPoista
 69. Kyllä elämä ilman omaa saunaa olisi vaikeaa! Musta olisi valintani ja yhdellä arvalla kisassa mukana. hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 70. Saunotaan paljon. meillä on myös pihasauna ja toisesta puuttuu saunakiulu. Valkoisen
  ottaisin jos saisin, marjutk53@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Saunaremontti alkoi tänään,musta olisi passeli. Yhdellä mukana.
  malla.koivukangas@luukku.com

  VastaaPoista
 72. Meillä saunotaan ulkosaunassa kerran viikossa, mustalle olis tarvetta :) Kahdella mukana. lottakooo@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Minulla on oma puusauna, jota on ihana lämmittää, ja tietysti vielä parempi saunoa, sunnuntaiaamuisin.

  Mukana kahdella arvalla. Väriä on hyvin vaikea valita, mutta ehkä se musta. Ahonena@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Me saunotaan meidän pihasaunassa joka toinen päivä <3

  VastaaPoista
 75. Ulkosauna <3 Talven lasken alkaneeksi, kun hiukset jäätyy hieman matkalla saunasta. Valitsen musyan, jos onni suosii, sillä se sopisi lahjaksi vanhempieni tunnelmalliseen tummaan.

  VastaaPoista
 76. Kyllä se vaan täytyy saada tällainen Kolo-setti omaan saunaan. Ihastuin tähän vallan täysin heti kun näin tämän ekan kerran. Meillä saunotaan vähintään kerran viikossa tumman puhuvassa saunassa ja sinne sopisi paremmin tämä setti mustana. Ehdottomasti mukana arvonnassa kahdella arvalla. =)
  holttamirella@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Rakastan saunomista yli kaiken! Se tuo luksusta arjen keskelle. Mustan setin ottaisin ja olen kahdella mukana :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Meillä sauna on viittä vaille valmis uudessa kodissa ja mikä viimeistelisikään hienommin kokonaisuuden kuin uusi löylykauha ja kiulu. Musta kävisi meille kivasti :)
  maarit.weckstrom@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Meille sopisi valkoinen Saunotaan monta kertaa viikossa - arjen luksusta.

  VastaaPoista
 80. Kyllä lämpiää, monta kertaa viikossa !! Ja todella kaipaisi päivitystä kiulu setti , musta on valintani!
  Yhdellä mukaan...

  VastaaPoista
 81. Kyllä saunomisen ystäviin kuulun. Kahdella arvalla mukana ja musta olisi valintani.
  marjo.vesanto@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Saunottua tulee kyllä useita kertoja viikossa. Olenkin ihastellut tuota mustaa jossakin kuvissa kun olen nähnyt. Se olisi valintani. 1arpa
  ellaannikai@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Mikään kovin kova saunoja en ole. Joskus saunon pari kolme kertaa viikossa tai saattaa mennä viikko etten sauno ollenkaan. Ihana arvonta ja valkoisen valitsen, jos voitan. Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 84. Kolme viikkoa nautittu oman saunan löylyistä, ylälauteella mustan kiulusetin kokoinen paikka :) kunnonsyy@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Tuo on kyllä kaunis setti, ja todedllakin kaikissa (tarvittavissa) väreissä saatavilla :D Voisin ottaa valkoisen vaihteen vuoksi, sillä meillä on ollut pitkään musta kiulu. Sauna meillä lämpiää yleensä pari kertaa viikossa.

  Kahdella arvalla mukana, olen vakkariseuraajasi ;)

  ksvuori@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Tykkään saunoa ja rentoutua saunassa, mutta kovat löylyt ei ole minun makuun. Valkoinen olisi mieluinen. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Kyllä vaan joka ilta tulee saunottua, joskus jopa tulee käytyä aamusaunassa! Saunaremppaakin suunnitteilla ja kyllä munkin silmää viehätti toi sormipaneeli..
  Kahdella arvalla tavoittelemassa mustaa kiulusettiä.
  merja.hamalainen@pp2.inet.fi

  VastaaPoista
 88. Meillä pelkkä ulkosauna ja ihanin ratkaisu koko meidän rintamamiestalo rakennusprojektissa! Koko perhe saunoo ( tytöt aloitti jo n.viikon ikäisinä) musta ja kahdella arvalla kukkis83@hotmail.com.

  VastaaPoista
 89. lähden mukaan tavoittelemaan tuota valkoista settiä yhdellä arvalla. talvisin saunon kerran viikossa työviikon jälkeen, mutta mökillä joka ilta, joskus aamuisinkin...
  t.sisko oulusta

  VastaaPoista
 90. Valkoinen olisi valintani. Sauna lämpiää vähintään kahdesti viikossa.Kahdella arvalla mukana
  sanna_yy@suomi24.fi

  VastaaPoista
 91. Valkoinen olisi valintani. Sauna lämpiää vähintään kahdesti viikossa.Kahdella arvalla mukana
  sanna_yy@suomi24.fi

  VastaaPoista
 92. Valintani olisi musta setti. Sauna ahkerasti käytössä joten tarpeeseen tulisi.
  m.mattila@nic.fi

  VastaaPoista
 93. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunahullu suomalainen tässä. Omaa saunaa ei ole, mutta lainassa on vanhempien vanha rantasauna, joka on uudelleenrakennettu 1950-luvulla satavuotiaista hirsistä. Siellä voi rentoutua ja mietiskellä tai toisinaan lämmitellä ja verrytellä lauantain fillarilenkin jälkeen. Saunan varustuksessa olen kyllä huomannut löylykiulun menevän kolon... Sinne vernissattujen paneelien sähköttömään hämyyn voisi hyvinkin istua tuollainen musta kiulu kuin pieni lempeä perkele lauteille.

   (Lisäys: Mukana yhdellä arvalla.)

   Poista
 94. Valkoista lähden tavoittelemaan yhdellä arvalla. Ensi kesänä meillä lämpiää mökkisauna, olisi sinne täydellinen : )
  marita.ket@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Musta ja kahdella arvalla mukana :) Sopisi täydellisesti vastaremontoituun puusaunaamme, joka lämmitetään usein erityisesti pakkaspäivinä.

  VastaaPoista
 96. Minä olen umpihullu saunatonttu:)
  Tämmöiset simppelit mutta kekseliäät ideat lämmittää aina mieltä.
  Mukana yhdellä arvalla tavoittelemassa mustaa settiä.
  amto(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 97. Musta on tosi kaunis. Kahdella mukaan. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Viikon päästä pääsen ekaan omaan (vuokra)saunaan, toi musta kelpais!

  VastaaPoista
 99. & yhdellä arvalla, sposti: jenna.ylinen@wippies.fi

  VastaaPoista
 100. Sauna lämpiää monta kertaa viikossa. Yhdellä arvalla mukana ja ehottomasti musta. hannaleena.muukkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Saunahullu osallistuu mustan kiulun arvontaan.
  leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 102. Meidän tamperelainen 20-luvulla rakennettu vuokrakaksio on vuokraisäntämme ansiosta saanut sisuksiinsa "puolentoista hengen" saunan, johon mukavan tiiviisti heilan kanssa sovitaan. Sinne tuo musta versio sopisi kuin nenä päähän! Ja kaksi arpaa, tykkään FB-sivuista ja seuraan blogia, vaikken nyt tunnuksilla kommenttia julkaisekaan.

  noora.takamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Saunahullu...musta setti sopisi meille! Ihana tunnelma teidän saunassa��

  VastaaPoista
 104. Saunomme usein ja uusi Kolo -kiulu tulisi tarpeeseen. Musta olisi toiveväri.�� Mukana kahdella arvalla. T. Lukkarinrakkautta instasta.

  VastaaPoista
 105. Hei! Saunominen on must ainakin kaksi kertaa viikossa...
  Meille sopii musta Kolo..
  T: Leena Etelä-Pohojanmaalta

  VastaaPoista
 106. Saunominen on aiemmin rajoittunut lähinnä mökkeilyyn ja silloin tällöin appivanhemmilla kyläillessä on löylyistä päässyt nauttimaan.
  Nyt muutimme uuteen kotiin ja meillä on eka ihka oma sauna. Kyllä se varmaan tulee kerran pari viikossa lämpenemään, mutta kiulu meiltä vielä puuttuukin:). Kumpikin kiva, mutta pakon edessä sanotaan musta. Yhdellä arvalla siis mukaan arvontaan.

  visunen@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Käyn saunassa vähintään 2 krt/vko. Parasta on sauna ja avantouinti, niitä tuli tehtyä vuosia viikoittain loppukesästä alkukesään (sauna +järvi) edellisessä kaupungissa, jossa asuin.
  Ihana arvonta, musta olisi kiva väri! :)

  VastaaPoista
 108. Meillä ollaan innokkaita saunojia, mutta saunakiulun virkaa ajaa tällä hetkellä vanha mainosämpäri, joten kokeilen onneani yhdellä arvalla. Musta olisi musta ihana.
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Kahdella arvalla mukana. Sauna kolme kertaa viikossa -minimi!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Kahdella mukana. Musta ois hieno, vaikken saunahullu olekaan :-)
  T. Hannele

  VastaaPoista
 111. Kahdella mukana. Musta ois hieno, vaikken saunahullu olekaan :-)
  T. Hannele

  VastaaPoista
 112. Yhdellä mukaan mustan arvontaan. Juuri eilen netissä tuota ihailin. Lahtipiamaria@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Meillä saunotaan joka päivä - viikonloppuisin jopa kahdesti päivässä. Seiskaluokkalainen poikamme saattaa piipahtaa kotona löylyissä hyppytunnin aikana. Musta sopisi meille. Kahdella mukana

  VastaaPoista
 114. Kaksi arpaa.
  Meillä on kaksi saunaa, sisä-ja ulkosauna. Talvella löylytellään useimmin sisällä ja kesällä ulkona.
  On ollut ajatus, että jos/kun kylppäri remontti tulee vastaan niin voisi sisäsaunasta luopua ja ottaa tila käyttöön vaikka kodinhoitohuoneeksi.
  No siis, perus kerran tai kaksi viikossa tulee löylyteltyä.

  VastaaPoista
 115. Meillä saunotaan vähintään joka toinen päivä, yleensä kun lapset ovat menneet nukkumaan. Musta olisi valintani. Kahdella arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 116. Saunahullu ja hulluna mustaan settiin ❤

  VastaaPoista
 117. Sauna talvisen juoksulenkin jälkeen on kyllä parasta! Kahdella olen mukana ja musta olisi meidän valinta.

  VastaaPoista
 118. Aivan ehdottomasti olen saunaihminen, Kaksi arpaa ja valkoinen setti:-)

  VastaaPoista
 119. Suihku ilman saunaa? Vain pakon edessä. Jo ihan mukavuudenkin tähden, erityisesti talvella, kun kylppäri tuntuu aina vähän kylmälle. Kahdella mahdollisuudella mukana, seuraan fb-sivuja!
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 120. Puusauna kotona ihan must, mökkisauna järven rannalla the best! Hyvännäköinen uusi tuote ja mustan ystävä olen.

  VastaaPoista
 121. Hei, tämä on hieno! En ole saunahullu, max. 2krt/vko riittää. Mustana.
  Jalkanensanna@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Hei, tämä on hieno! En ole saunahullu, max. 2krt/vko riittää. Mustana.
  Jalkanensanna@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Meillä vanha kiulu alkaa vetelee viimisiään. Me käydään saunassa 2-3krt/vko, hetivalmis sauna on bueno tähän. :)
  2 arvalla mukana ja musta olisi meidän valinta.
  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 124. Olemme oikein saunaihmisiä. Löylyttelemme 3-4 kertaa viikossa. Musta kiulu olisi mieluisampi. Kahdella arvalla mukana.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 125. Hei ja terveisiä toiselta vanhalta asemalta! Meillä mies on se enemmän saunahullu, mutta kyllä minäkin nautin saunomisesta. Varsinkin sellaisina hetkinä kun tuntuu, että kylmää oloa ei saa villapaidoista huolimatta karkotettua. Täällä asemalla ei vielä ole suihkua sisätiloissa, joten pihan perällä oleva sauna on ainoa kunnon pesumahdollisuus ja senkin takia aivan välttämätön :)
  Meidän tummaan hirsisaunaan sopisi paremmin tuo musta setti, kiitos! Kahdella arvalla mukana.
  hanna.vanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
 126. Airiina
  Yhdellä arvalla mukaan, musta setti sopisi meille. Olen saunoja ja pelkkä suihku on vain joskus hätävara kiireessä.

  aiholapp at uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 127. Oiii..kesä ja mökin rantasauna ja siitä järveen pulahdus, onko sen parempaa?! Musta sopisi sinne kuin nappi silmään :)
  2arvalla mukana
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 128. Kyllä saunassa tulee käytyä useamman kerran viikossa, musta kiulu ja kauha sopisi saunaamme mainiosti. Yhdellä arvalla mukaan :) riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 129. En ole hullu, mutta kyllä maistuu saunan lämpö kylmän pakkaspäivän jälkeen.
  Tyylikäs setti, valkoisena voisi sopia meidän mustaan saunaan.

  VastaaPoista
 130. Kahdella mukana. Tykkään saunomisesta ja sauna lämpiääkin vähintään joka toinen päivä.
  sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Oi tuota kissaa <3 Saunasetille olisi tarvetta, ja tätä koloa olinkin jo ehtinyt ihailla! Jos voitto osuisi kohdalle, ottaisin mustan setin :-) Meillä saunotaan ahkerasti (paitsi nyt kun käsi on kipsissä, ihan kauheaa kun ei pääse saunaan!).

  VastaaPoista
 132. yhdellä arvalla mukana. valkoinen setti sopisi meille :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 133. Saunahullu ehkä ennemmin, mutta oma sauna ei oo vielä ihan valmis.. Yhdellä arvalla ja musta sopisi paremmin tulevaan saunaan :) aino.ostman@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Kahdella arvalla mukaan ihanan kiulun arvontaan! Musta taitaisi sopia meille paremmin, vaikka hienoja kyllä kumpikin. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 135. Henna28
  Mukana arvalla, himosaunoja olen ja valkoinen setti olisi kiva.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 136. Sauna lämpiää lähes joka päivä. Musta löylysetti kyllä kelpais!=)

  VastaaPoista
 137. Kahdella mukaan :) Itse olen suikussa käviä, mutta muu perhe saunahulluja :) Valkoinen sopis meille

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 138. Saunahullu ilmoittautuu mukaan kahdella arvalla! :) Meillä sauna lämpiää melkein joka päivä, sillä se on tapani rentoutua ja irrottautua arjesta. Kaunis saunasetti mustana kelpaisi kyllä! Olen tuskaillut jo pitkään rumaa eriparista saunasettiämme (muovinen kiulu ja kuparinen kauha), mutta "järkevänä" päättänyt käyttää niitä lahoamispisteeseen saakka, sillä eihän nyt käyttökelpoisia viitsi poiskaan heittää. Arpaonnen suosiessa voisin vihdoin hyvällä omallatunnolla kierrättää vanhan setin muihin käyttötarkoituksiin. jolielaide00(at)gmail.com

  VastaaPoista
 139. Kaksi arpaa ja valintani olisi musta. Meillä saunotaan useamman kerran viikossa.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 140. Rakastan saunomista! Paras rentoutumiskeino. Musta olisi mieleisempi väri minulle. 2 arpaa; emilia.holmi@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Kahdella arvalla mukana, liityin lukijaksi :)
  En nyt sentään saunahulluksi itseäni sanoisi, mutta kiva on välillä käydä saunassa rentoutumassa. Musta setti sopisi meille hyvin :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Yhdellä arvalla osallistun saunasetin arvontaan! Piristäisi kovasti ikivanhan muovisen astian jälkeen. :) Musta olisi mieluisin. juhtimus(ät)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 143. Osallistun yhdellä arvalla kisaan! Valkoinen on mieluisin väri. Itse tulee saunottua yleensä kerran viikossa, joskus harvemmin. Useimmiten tykkään käydä jonkun kanssa saunassa, niin voi rupatella samalla mukavia! :D
  3rikatms ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
 144. Kahdella arvalla mukaan! Saunon yleensä kerran viikossa. Musta olisi valintani, jos arpaonni suosii.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 145. Kisu on ihanan ihana :)..Me olemme sauna kansaa kolme kertaa viikko? kesällä ehkä 4...mukana valkoisen arvonnassa kahdella :)

  VastaaPoista
 146. Ihanat! Meillä sauna lämpiää kerran viikon ja vettä ei tarvitse kantaa kovin kaukaa ;) musta olis meille juuri sopiva.

  VastaaPoista
 147. Sauna lämpiää joka ilta ja kiva sitä on lämmitelläkin,kun syksyllä remppa tehty.Musta kiulu olis just passeli meille.onnen.kisu@gmail.com

  VastaaPoista
 148. Sauna lämpiää joka ilta ja kiva sitä on lämmitelläkin,kun syksyllä remppa tehty.Musta kiulu olis just passeli meille.onnen.kisu@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Saunon joka päivä paras rentoutumiskeino työpäivän jälkeen. Uusi kiulu piristäisi odotellessa saunaremppaa vielä vuosi.. Musta setti miellyttää. -Marja

  VastaaPoista
 150. Meillä saunotaan päivittäin eli olemme saunahulluja 😅. Musta Kolo kiulu sopisi meidän saunaan

  VastaaPoista
 151. Musta olisi mun valinta! Meillä on kamala sauna-osasto 70-luvulta mutta haaveissa siintää uusi&uljas jahka remontti siirtyy kellarikerrokseen:)

  VastaaPoista
 152. Uuh!aivan ihana kiulusetti! Meillä saunotaan koiria myöden todella ahkerasti :)

  VastaaPoista
 153. Kyllä me tykätään saunasta, mutta ollaan välillä turhan laiskoja lämmittäjiä. Toinen kysyy lämmitetäänkö tänään sauna ja toinen vastaa että joo, mutta sitten nukkumaan mennessä todetaan ettei kumpikaan sitten lämmittänyt sitä saunaa!! :D Kerta viikkoon on ihan pakollinen sauna, mutta usein jopa neljäkin kertaa. Suihkussa kai läträtään yhtenään. :D

  VastaaPoista
 154. Mukana kahdella. Saunoa voisin vaikka joka päiväjos jaksaisi lämmitellä :)

  VastaaPoista
 155. Mukana kahdella. Saunoa voisin vaikka joka päiväjos jaksaisi lämmitellä :)

  VastaaPoista
 156. Kyllähän se saunominen on mukavaa omassa ulkosaunassa! 😊 saunaa remppaillaan pikku hiljaa ja musta setti sopisi sinne mainiosti.

  VastaaPoista
 157. Kahdella mukana. Meillä on myös pihasauna, jossa on ihana kylpeä hirsisessä miljöössä.

  VastaaPoista
 158. Kahdella mukaan. Itse oon suihkuihminen, mutta muu perhe henkeen ja vereen saunatyyppejä :) Valkoinen setti sopis meille

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 159. Kiva, että saunaremontti onnistui hyvin! Meilläkin on täällä Oulussa pian remontti edessä ja ainakin lauteet ja kiuas olisi tarkoitus uusia. Hauska tuo kiulu ja kauha systeemi.

  VastaaPoista
 160. Saunaremonttinne näyttää olevan todella hyvin onnistunut, koko tila näyttää todella kauniilta. Hyvä idea tehdä alatasolle lapsille isompi tila. Meillä on myös saunaremontti piakkoin edessä ja etsinnässä onkin sille pätevä tekijä. https://www.sttimantti.fi/saunaremontit

  VastaaPoista
 161. Saunaremontti on edessä meilläkin ensi kesänä mökillä. Etsin inspiraatiota sisustukseen ja tuo sormipaneeli näyttää kyllä upealta. Tuoreen puun tuoksu on kyllä ihana, mutta myös saunan kiukaassa palavan puun, jos on puukiuas. https://www.remonttiidea.fi/remontit/saunaremontti

  VastaaPoista