sunnuntaina, helmikuuta 12, 2017

Talven ihmemaa ja kisu

Vitsit, eilen kyllä luonto näytti parhaat puolensa. Vaikka päivä olikin tasaisen harmaa, yöllä laskeutunut usva ja kosteus oli koristellut kuuralla joka ainoan puun ja korren. Ihanan näköistä. Oikea winter wonderland :)Kiinnostaisiko tietää, minkälainen kissa meille tuli? No kerron joka tapauksessa :) Harmaa kisu, jolla on valkoiset tassut ja valkoista vähän kaulan alla ja masussa. Super lungi ja kiltti tyyppi. Eka yö meni vähän välillä maukuessa vanhan perheen ja sisarusten perään, mutta eilisen aikana tultiin jo niin tutuiksi, ettei viime yönä kuulunut pihaustakaan. Aamulla tunsin pienen, kehräävän lämpöpatterin jalkopäässäni <3 Saanen esitellä: RonttiSHARE:

19 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin on <3 Välillä vähän ärsyttävä riiviö (niin kuin kuuluukin), mutta useimmiten ihana, kiltti kissa :)

   Poista
 2. Voihan Rontti 👋😘
  Ei tuo luontokaan hassumpi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuppas kattomaan Ronttia jahka saadaan vähän tuota eteistä kuosiin (sen lopullinen purkaminen alkoi eilen ;))

   Poista
 3. Upeat talvimaisema kuvat. Ja voi että on söpö Rontti. Eipä sinne söpöjen lasten kaveriksi kelpaiskaan kuin söpö Rontti.T.Vanhus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vanhus! =)
   Juu, kyllä ovat söpöjä kaikki pennut :)

   Poista
 4. Ihana <3 Mä niin ottaisin ainakin viisi jos en olisi allerginen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Mullahan on itsellänikin allergiaa aina ollut ja tietysti sen kanssa täytyy olla vähän varuillaan ja tarkkailla myös, ettei lapsille tulisi mitään. Onneksi on se mahdollisuus, että jos nyt joku meillä alkaa saamaan kovasti allergiaoireita, Rontti saa muuttaa takaisin sinne mistä tulikin <3

   Poista
 5. Ihania kuvia ja suloinen kisu. :)

  VastaaPoista
 6. Nyt täytyy myöntää, että yleensä katson kaikki kuvasi tarkkaan, mutta tässä postauksessa rullasin ripeästi alas nähdäkseni kisun kuvia. Voi mikä ihanuus tuo teidän Rontti <3 Minulla on kotona 7,5-vuotias harmaa Mörkö-kissa. :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista