keskiviikkona, helmikuuta 22, 2017

Eteistä ja kasveja

Täällä on remontoinnissa semmoinen tahti, ettei meinaa perässä pysyä. Monta huonetta odottaa, että ehtisin niistä kertoilemaan täällä blogin puolella. Tänään maalaukseen menivät eteisen seinät. Eteinen onkin ollut pieni murheenkryyni, kun se on niin onnettoman kokoinen ja epäkäytännöllisen mallinen. Nyt kun suurin osa takeista ja kengistä muutti perähuoneeseen (jossa siis yksi sisäänkäynneistämme), pääsee tästä "talomme käyntikortista" tekemään edes vähän edustavamman. Itse asiassa siitä taitaa tulla aika kivakin :) Väreiksi valikoitui jotain trendikästä...Viherkasvivillitys jatkaa nousuaan - täälläkin. En enää edes uskalla laskea, kuinka monta kasvia kaiken kaikkiaan meiltä löytyy. On niitä kertynyt. Mutta kun... no kun. Niin, ne ovat ihania! Viime viikolla Lidlissä myytiin halvalla tosi isoja kasveja ja mukaan tarttui Kumiviikuna ja toinen viikuna, jonka nimeä en nyt muista. Nyt pitäisi alkaa tsemppaamaan itseään tulevaan mullanvaihtourakkaan. Osa kasveistamme on joutunut olemaan ihan liian pitkään ostoruukuissaan ja lähtisivät varmaan ihan uusiin sfääreihin saadessaan paremmat mullat ja isomman ruukun.KOLO kiulun ja kauhan arvontaan on tullut hurja määrä osallistumisia. Vielä ehtii mukaan. Osallistumisaikaa loppupäivä. Hop, tästä arvontaan!
SHARE:

11 kommenttia

 1. Ihanat värit! Sulla on kyllä ihan täydellinen värisilmä :) Vanha puuterin roosa on aina ollut yksi mun lempiväreistä. Ne Lidlin suuret kasvit on ihan naurettavan halpoja. Kummallinen kauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Täydellisestä värisilmästä en kyllä tiedä, mutta koitetaan pärjätä sillä mitä on suotu. ;D Ihme Litukka tosiaan, mutta mikäs siinä ;)

   Poista
 2. Ai tuleeko Angoraa seinään :)? (On muuten aika erivärinen se lehdessä oleva pylpyrä verrattuna värilastuun. Ellei mulla sit oo väärät lastut (Symphony). Mutta ei sen väliä. Angora mikä Angora :))

  Mutta siis onko toi jättisuuri kasvi Lidlistä? Voi dääämm. Olis pitänyt mennä itse, eikä lähettää miestä matkaan. Pyysin avokadoja ja toikin (kun oli ensin joltain asiakkaalta kysynyt, miltä avokado näyttää), mutta niin raakoja, ettei mahda ennen kesää kypsyä. Olisin ostanut samalla kasvin minäkin.
  Ruukut mulla on tarkoitus vaihtaa heti, kun saan ne ensin valettua betonista. On ihan just alottamista vaille valmis..

  PS. Paitsi että mulla on nyt tää puheripuli, niin olin pettynyt, kun eilisen Suomen kaunein koti-ohjelman vanha rautatieasema ei ollut teidän. Ens kaudella sit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, kiva kun tulit tänne puheripuloimaan :D
   Kyllä vaan, Angoraa tuli seinään. Lehden pylpyrä oli varmaan painoteknisistä syistä vähän eri kuin värilastun sävy, mutta eipä se tahtia haitannut. Yllättävän kiva tuli, vaikka ensi alkuun olikin kovin persikkainen ja beige. Valo vaikuttaa sävyyn tosi paljon. Keinovalon ja auringonvalon välillä on tietty vissi ero. Mut tykkään kovasti ja seinähän on aina helppo maalata, jos/kun joskus alkaa tökkimään.

   Niitä kasveja on vissiin ollut Litukassa vielä myöhemminkin. Kävitkö katsomassa? Ei kannattaisi missään nimessä päästää ukkelia avokaadoja ostamaan! =)

   Mulla on betoniruukut samassa vaiheessa. Saas nähä kumpi ehtii ensin...
   P.S. Eih, ei meidän asemaa nähdä ensi kaudellakaan.

   Poista
 3. Kivan jännät värit! Mitä noihin viherkasveihin tulee niin täältäkin löytyy aika monta :)..Tuossa juur tyttären kanssa mietittiin ettei meiän tutuilla niitä enää kyllä paljoakaan ole! Sillai niinku ennenvanhaan pruukas olla :)..Muksaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennenvanhaan ehkä joskus kahekskytluvulla pruukas tosiaan olla paljon viherkasveja ja ihanaa, kun nyt on taas. Kiitti samoin <3

   Poista
 4. Kauniit värit. Mullakin on viherkasvivillitys menneillään.
  Hyvä kun jollakin muullakin on :)

  VastaaPoista
 5. Hyvät värit, eteisestä tulee varmasti tosi kaunis! Mä haaveilen keittiön seinään tuota nefriittiä, mutta mies ei oo vielä lämmennyt ajatukselle... Ja täälläkin pitäisi vaihtaa viherkasveille uudet mullat. Jospa hiihtolomalla ehtisi. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit <3 Täälläkin värimalleja pyöritellään, kun pitäisi koko kämppään saada uudet maalit seinille (ja kattoihin).

  Viherkasvit on kyllä kivoja. Meidän pieneen huusholliin niitä ei vaan määräänsä enempää mahdu. Nyt jo jokainen mahdollinen paikka on hyödynnetty. Mutta kun kaikki nykyiset on ihan vääränlaisia, mutta miten ne raaskis hävittää, että sais uusia tilalle?

  VastaaPoista
 7. Mullakin on haaveissa joku isompi viherkasvi ja paikkakin sillä jo olisi. Vaan kun ei täällä tuota Lidliä ole, niin kallis ostos se olisi.

  VastaaPoista
 8. Minulla on tuo ennen mehikasvia oleva viherkasvi, joka on kyllä hyvin helppohoitoinen.

  VastaaPoista