perjantaina, helmikuuta 10, 2017

Testing testing

Aurinko armas - tai armoton - paistaa porottaa ja paljastaa jokaisen pölyhiukkasen ja vuonna 2013 pestyt ikkunat =D Tänään oli pakko tarttua imuriin ja luuttuun ja raivata keittiön tasot kaikesta turhasta. Arkiruokapöytämme kanssa olen tuskaillut tovin. Pöytä on ihanan näköinen, mutta joku siinä tökkii ja pahasti. Eilen tuli ahaa-elämys, jonka tänään siivoilun yhteydessä toteutin. Hain tallista testipöydän, jonka laitoin saarekkeen jatkoksi, senkki pääsi ihanasti ikkunan eteen ja mummosohva teki comebackin. Vitsi, että tuli kiva. Illalla, kun muu porukka tulee kotiin, testataan homma käytännössä. 


Jos testi toimii ja järjestys jää pysyväksi, täytyy muuttaa lampun paikka. Se jäi nyt vähän hassusti killumaan tuonne sivuun ;) Lisäksi ajattelin, että pöytä tehdään samasta vanerista kuin keittiön tasot ja se kiinnitetään kiinteästi saarekkeen päähän. Näin ei tarvita kuin jalat toiseen päähän.

Epähuoneen pieni pintaremontti on valmis ja huonetta saisi alkaa sisustelemaan. Perähuoneessa on nautittu Elfa-järjestelmästä jo viikon verran ja se on aivan luksusta! Olen saanut makuuhuoneen raivattua kaikesta roinasta, mitä sinne oli perähuoneesta roudattu. Näistä aiheista sitten seuraavaksi. Ja voi, meille muuttaa viikonloppuna KISSANPENTU <3 Ihanaa ja samalla aika jännittävää... miten se pärjää ja miten me osataan... Saas nähdä. No, asian etenemistä voi seurailla instassa, johon koitan päivitellä kuulumiset nopeammin kuin tänne blogin puolelle. Ihanaa & aurinkoista viikonloppua kaikille tasapuolisesti!
SHARE:

24 kommenttia

 1. Ihanan näköistä teillä, tykkään niin kovasti, teillä kun näyttää ihan siltä, että elämää on lupa elää, ei pelkkää valkoista, mustaa ja kliinistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Juu, meillä ei ole niin justiinsa ;) Yleensä täällä keittiössä(kin) on ihan maailmanlopun kaaos. Hitsi kun keksisi keinon, millä saisi pidettyä paikat tip top kunnossa. Tai no keksinhän mä - siivoamalla :D Mutta kun ei olisi siihenkään aina aikaa... Noh, tällä mennään!

   Poista
 2. Ai kun ihanaa, että saatte kissan. ❤❤😻 Edelleen mahtava tuo teidän keittiö, niin ruhtinaallisesti tilaa. Jos vanha pyöreä pöytä tarvii hoitopaikkaa, niin voin raivata täältä sille tilaa 😊 Ihanaa viikonloppua 😻😻😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Mäpäs vähän sovittelen ja jatkan testailua... jos alkaa näyttää siltä, ettei vanha keittiönpöytä enää löydä meillä paikkaa, palaan asiaan! :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä niin kaunista ja ihania yksityiskohtia. Tykkään!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yksityiskohtia tosiaan piisaa - ehkä vähän liikaakin... ;D
   Aurinkoa!

   Poista
 4. Aivan ihanan näköistä ja niin valoisaa <3 Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana aurinko, kun valaisee taas pitkästä aikaa.

   Poista
 5. Tosi hyvä idea tuo pöytä tossa. Oikein kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pöytä onkin ihan tosi hyvä tuossa ja muutenkin kiva, kun sohva pääsi taas keittiöön. Tuntuu toimivalta =) Kiitti <3

   Poista
 6. Voi, miten kaunista!
  - Paljon kivoja yksityiskohta, kauniita huonekaluja, upeita kasveja...kaikki kohdillaan :)

  VastaaPoista
 7. Vitsit toi mummosohva on hyvä tuolla teidän keittiössä. Ja siellä on takka, nyyh... Ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, olen kyllä niin iloinen mummosoffan paluusta. Kissanpentukin taisi ihastua siihen. Muista pennuista puhumattakaan :)

   Poista
 8. Hyvä järjestys! Ja voi että, onnea (ja tsemppiä) kissavauvan kanssa! <3

  VastaaPoista
 9. OI, onpa kaunista... ihanan persoonallista. Elämän pystyy aistimaan :) Ihana koti!

  VastaaPoista
 10. Niin upeaa kaunista harmoonista ja ennen kaikkea erillaista kun kaikki nykyisin harmaata, valkoista tai mustaa... huippu !!!!

  VastaaPoista