Blogin takana


Olen Netta ja häärin Voikukkapelto-blogin takana. Blogini sai alkunsa vuoden 2011 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Työni graafisena suunnittelijana nettisivujen, esitteiden ja mainosten parissa oli blogia perustaessa etu, mutta myös tietynlainen hidaste. Kävin itseni kanssa ankaran kamppailun, jaksanko kirjoitella blogia iltaisin tietokoneella vietetyn päivän jälkeen. Päätin kokeilla ja tässä sitä ollaan - blogimaailma vei mukanaan. Elämä on muuttunut aika paljon sitten blogin alkuaikojen: nykyään työskentelen yrittäjänä ja jaloissa pyörii pari muksua ;)

Blogini aihepiiri on laaja, mutta mieluiten keskityn sisustukseen, remontointiin ja pihahommiin sekä niitä jollain tapaa sivuaviin aiheisiin. Leivonta ja ruuanlaitto ovat myös lähellä sydäntäni ja vilahtavat satunnaisesti blogissa. Pihamme on ikuisuusprojekti, jota edistämme kesäisin ja samalla viljellään hyötykasveja omaksi iloksi ja leikitään puutarhuria.

Talomme on sotien jälkeen valmistunut maalais-rautatieasema Pirkanmaalla ja sitä olemme remontoineet omin voimin syksystä 2012. Paljon on tehty ja ”vähän” vielä tekemättä. Sisustustyylini on monipuolinen ja kerroksellinen. Tykkään yhdistää uutta ja vanhaa. En karsasta värejä ja rakastan erilaisia tyylisuuntia. Tästä tyylisuuntien yhdistelmästä syntyy omannäköiseni tyyli, jossa voi nähdä häivähdyksen mummolaa ja ripauksen industrialismia yhdistettynä skandinaaviseen ilmeeseen.

Hömppää, välillä asiaa ja sekalaista sillisalaattia sopivassa suhteessa. Näistä aineksista koostuu Voikukkapelto :) Toivon, että viihdyt blogini parissa.

voikukkapelto@gmail.com


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti