keskiviikkona, toukokuuta 25, 2011

Aarteeni

Katsokaa mitä aarteita!! Ne oli jemmattu yhteen varastoon Pälkäneelle. Sain niistä vihiä pari viikkoa sitten ja viime viikolla pääsin hakemaan ne - synttärilahjani ;)


Jaa vähänkö hienot?!


Noh, sähköthän näihin täytyy laittaa uusiksi ja sen jälkeen voi alkaa miettimään sijoituspaikkaa. Melkoista industraalia ;) Missähän käytössä nämä ovat aikoinaan olleet? Kiinnitysmekanismi on sen verran outo.


Hyvät oliivipuun omistajat: miten kannattaa oliivipuun kanssa menetellä? Pitääkö rönsyjä leikata muotoon vai antaa rehottaa? Muutkin vinkit ovat tervetulleita! =)
SHARE:

18 kommenttia

 1. Voi kuinka kauniit lamput!! Aarteet tottatosiaan.

  VastaaPoista
 2. Ei oo totta, mekin löydettiin täältä koululta 2 tuollaista, eikä ymmärretä missä ne on olleet. Meidän lamput on sen oloisia kunnoltaan, että ne on saattaneet olla ulkona. Johdot puuttuivat, nyt selvisi vähän kun näin noista sun kuvista miten niiden pitäisi olla. Laitankin miehelle tämän linkin!

  VastaaPoista
 3. Ähky noita lamppuja ! Sairaan hienot !
  Oliivipuusta 10 vuoden kokemuksella: Anna rönsyjen kasvaa jos ne ei haittaa sua, leikkaa jos ottaa silmään. Ei se siitä suutu. Jos haluat että kukkii keväällä, olis kai viisainta leikata syksyllä muotoonsa(meijän iso puu ei oo kukkinu kertaakaan, pienempi kukki jo ekana vuonna).

  VastaaPoista
 4. Ai miten ihan oliivipuu, onko se talvehtinutkin?
  Ei minulla mitään hoito-ohjetta kyllä ole. Aarteita tämä blogi tulvillaan:)

  VastaaPoista
 5. Hei, viimeisessä kuvassasi on kaunis Singerin pöytä, jollainen minullekin tulee kotiin pian! Mutta, mikäs se siinä on sulla aukon päällä? Oon miettinyt meinaan tuhat ja yksi asiaa mitä sille tehdä vai jättääkö kone koristeellisesti paikalleen vaan. Siinä vaan menee sitten vähän pöydän idea...

  VastaaPoista
 6. Niin ja piti vielä tietysti onnitella mahtavista aarteista!

  VastaaPoista
 7. No hienot on, totta tosiaan!
  Niinpä missähän ovat olleet ja mihin vielä päätyvätkään..:))

  VastaaPoista
 8. Heippa! Kiitos kehuistanne ja vinkeistänne oliivin suhteen!

  Eija: oliivi on minulle tuore tuttavuus ja uusi hankinta Ikeasta.

  Sanna: taidan antaa sen rehottaa! =) Ainakin syksyyn asti.

  SuperSanna: laita viestiä, jos tarvitsette vielä jotakin yksityiskohtaisempaa kuvaa lampuista. Pehtoori arveli, että olisiko nämä voineet olla jonkun kentän laidalla tms. Vaikea sanoa.

  Zoe: Tämän singer-pöydän sain muinoin mammalta ja siinä ei ollut konetta enää tallella - mihin lie joutunut. Olen pitänyt aukon päällä semmoista ilmeisesti bambusta tehtyä "tablettia". Se peittää sopivasti aukon ja kestää jonkun verran painoa (kukkaruukkuja ja sen semmoista). Tässä näkyy kukkaruukkujen alla bambualusta paremmin: http://voikukkapelto.blogspot.com/2011/04/sunnuntaikuvia-sondagsbilder-viikko-14.html
  Pöytä on normaalisti kuistilla, johon siirränkin sen takaisin, jottei mene ihan pilalle sateessa. Olohuoneessa mulla on parempikuntoinen singer-pöytä, jossa kone on paikoillaan ja kun se on niin nätti, olen pitänyt sitä esillä :)

  VastaaPoista
 9. Huh miten hienoja aarteita totta totisesti. Ja värikin on suloisen nostalginen. Hienoja

  VastaaPoista
 10. Samaa mieltä kanssasi, upeat! Lämpimät onnitteluni merkkipäivään :)

  VastaaPoista
 11. Hienot!!! Hyvä, että aarrepaikoista saa vihjeitä! Oliivipuu-asiassa en osaa neuvoa, olen yhden kukkineen, jo pieniä oliiveja kasvattelemaan alkaneen oliivipuun saanut "tapettua". En tosin tänäkään päivänä tiedä, mitä sille tapahtui, se vain kuukahti... luultavasti joku tauti :( Paljon vettä ja aurinkoa se kaipaa, muuta en osaa neuvoa. Hyviä toukokuun lopun päiviä.

  VastaaPoista
 12. Onpa hauskannäköinen lamppupari!
  Tässähän jää oikein odottamaan, että minkälaisen paikan ne mahtavatkaan saada.

  VastaaPoista
 13. Oletpa hienon löydön tehnyt! Ja muutenkin ihanan inspiroivia kuvia niin klikkasin itseni lukijaksi =)
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 14. Kiitos vinkistä tabletin kanssa! Täytyykin kaivaa kaapit, koska muistaakseni olen jostakin reissusta jotain bambualusia raahannut matkalaukussa kotiin. Kone on niin helppo oikeastaan irroittaa, että voi sen bambun kanssa vaikka käyttää sekäettä. Pöytänä tarvittaessa ja koneen kanssa muutoin koristeena :)

  VastaaPoista
 15. Mielettömän kivat! Sä oot superlöytäjä! Sun kivan blogin ansioista kuulin noista lavankauluksista ja tänään sain omani!!!! Kiitti! Ja olit mielessä, kun huomasin, että hoyassa on nuppuja:)

  VastaaPoista
 16. On ihan mahtavaa saada näitä kommenttejanne! Olen aivan otettu. Voi kiitos kiitos!!!

  Selma: voi sinua... itse olet se supehyperlöytäjä! ;D
  Ihanaa kun sait lavakauluksia ja hoyakin on nupullaan. Siirsin omani tänään kuistille, jossa saa paaaaljon valoa. Toivottavasti kukkiikin joku päivä. Kyllä vahvasti uskon.

  Karoliina: Tervetuloa ja kivaa loppuviikkoa sinullekin!

  VastaaPoista