sunnuntaina, toukokuuta 08, 2011

Räjähdys kasvimaalla


En tiedä tuleeko tästä mitään. Yritetty ainakin on. Toissa iltana kolme ja puoli tuntia. Eilen illalla kaksi ja puoli tuntia. Tänään menin laskuissa sekaisin. Voisin jatkaa läpi yön, jos vain kroppa kestäisi. Jollain sairaalla tavalla vain nautin siitä! Kaivamisesta ja juurien repimisestä, niiden tutkimisesta... Mietin samalla repiessäni maasta järjettömän isoja voikukan juuria, että kuinka vanhaksi voikukka oikein voi elää? Satavuotiaaksi? Enemmän? Mitä tarkoittaa monivuotinen?


Vanha kasvimaa käännettiin täysin, lapioitiin vanhat "mullat" pois, tasoitettiin maa, poistettiin juuret niin tarkkaan kuin mahdollista ja levitettiin päälle maisemointikangasta. Viljelylaatikoiden paikat merkittiin, kaivettiin lisää ja laitettiin vielä juuriestettä ja pikkuisen muovia laatikoiden pohjalle ja reunoille.Kasvihuoneen edustalle on tekeillä pieni "patio" vanhoista tiilistä.


Herbs & Co jatkaa urakkaa huomenna...
SHARE:

1 kommentti

  1. En malta odottaa lisäpostauksia kasvimaastanne! Voin jo kuvitella, miten ihanan näköistä siellä tuleekaan olemaan! Lopuusa se uurastus sitten palkitaan!
    Työniloa huomennakin siis!

    VastaaPoista