lauantaina, toukokuuta 14, 2011

On niitä!

Niin monta vuotta on hakkuuaukioita keväisin tallattu nenä kiinni maassa, että usko oli jo loppunut. Ja sitten - tadaa!


Korvasieniä - on niitä sittenkin olemassa ;) Saalis oli varmaan huikeat 6 sientä, mutta kuitenkin - todistettavasti niitä on - ja tämän löydön voimalla jatkamme taas etsimistä seuraavat... viisi vuotta.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Njamskis herkullisen näköisiä. Aivan vesi herahtaa kielelle korvasienikeittoa ajatellessa. Tuo kasvatusalusta järjestelmäsi on kyllä hienoin ikinä näkemistäni - ei voi kuin ihmetellä =)

  VastaaPoista
 2. *pahasti kateellinen* ☺

  VastaaPoista
 3. ooh! itse tein kolmen tunnin lenkin korvasienimaastoissa mutta vedin vesiperän. joskus 10 vuotta sitten kannettiin samoista mestoista kaksi isoa muovikassillista korvasieniä jotka mummu sitten laittoi ruuaksi<3 mutta nyt ne ovat vaan kadonneet:( onnellinen olet kun sait edes nuo muutamat yksilöt;)

  VastaaPoista
 4. On tuo vaan käsittämätön käppyrä tuo korvasieni! Äitini kanssa lähdimme eilen metsäreissulle. Kumpikin innokkaita sienestäjiä ja kumpikaan ei KOSKAAN ole tätä aiemmin löytänyt korvasientä. Kumpikin siis erittäin epäuskoisia... Yllätys oli siis suuri, kun sieniä muutama löytyikin. Mutta on se vaan aikamoista luonnontiedettä ja onnea, että sattuu löytämään juuri oikeanlaisen hakkuuaukion tms. Ja sitten kun se pirulainen ei ole samanlainen kuin muut sienet, että kun kerran löydät paikan, voit siihen aina luottaa. Ehei... Ensi viikolla koitan onneani täällä omilla mestoilla Pirkanmaalla. Tuo löytö tehtiin kotopuolessa Kaakkois-Suomessa.

  VastaaPoista
 5. Oi... kermaista korvasienikastiketta, nam! ;P

  VastaaPoista
 6. Ooh, mie löysin yhden tosi pienen :) Ihana blogi. Tulin vastavierailulle ja tulen varmasti takaisinkin.

  VastaaPoista
 7. Hienoa, korviksiin ei tosiaankaa kovin usein tule törmättyä!

  VastaaPoista