perjantaina, toukokuuta 06, 2011

Maapallo ilman maita

Ajatuksena kutkuttava ja hintalapun tekstinä vähintäänkin huvittava.


Niin siinä lapussa sanottiin "Maapallo ilman maita 2,5 e" ja valokin toimi. Hymy naamalla kävelin kirpparin kassalle. Heti pallon nähtyäni muistin muinoin netistä bongaamani kuvan, jossa maapallo oli maalattu liitutaulumaalilla ja siihen oli piirusteltu päälle jotakin. Pakko oli kaivaa kuvia lisää ja ihan kivoja ideoita löytyikin.En tiedä vielä, raaskinko maalata palloa mustaksi, sillä valo ei paista liitutaulumaalin läpi. Kevyempi ratkaisu olisi kartan (tai oman näkemyksen maapallosta) piirustelu ohuin mustin vedoin... Tällä kohtaa vain mielikuvitus on rajana ;)
Ideoita otetaan vastaan! =)
SHARE:

9 kommenttia

 1. Siis upea! Ja ihanteellinen maailmankatsomus jos kaikki oltaisiin yhtä perhettä ilman maiden rajoja!! ♥

  Maalaisin liitutaulumaalilla, kiva idea!

  VastaaPoista
 2. Ompa hieno ja valkoisena tietysti, että valo paistaa läpi... niin tai voisihan siinä jotin kuvaakin olla..:)

  VastaaPoista
 3. Ihana! ♥
  Hurmaava myös liitutaulumaalilla sipaistuna, mutta itse jättäisin ainakin toistaiseksi noin...ja katselisin ajan kanssa kaipaako se jotain pintaansa.
  Nythän se näyttää ihan täysikuulta! ;)

  VastaaPoista
 4. säästä tuunaus ens talveen -voi olla ihan hauska noin sysipimeinä öinä ☺

  VastaaPoista
 5. Hauskoja ideoita nuokin. Odotan innolla projektin etenemistä :)

  VastaaPoista
 6. Hieno. Voisiko jollain tarra/kuvio tms paperilla tehdä maita? Hillitymmän tai värikkäämmän vaihtoehdon. Laittaa maat omaan valitsemaansa järjestykseen. Tekee ihan oman maapallon, miten ne maat voisi omasta mielestään olla! Odotan lopputulosta :)

  VastaaPoista
 7. Oi, minä liimaisin ohutta ruusu- tai sireenikuvioista servettipaperia siihen... Valo kuultaisi upeasti läpi.

  Hyvää viikonloppua!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 8. Minullekin tuli joku tuommonen lakkaliimajuttu mieleen...että joko jotain kaunista ohutta servettipaperia, jopa vanhaa sanomalehtipaperia, vanhaa kulunutta karttapaeria...hei, sehän voiskin olla hauska ;) siis lakkaliimalla pintaan. Valo varmaan kuitenkin loistais läpi. Mutta kyllä toi liitutaulumaalikin on kiva idea ja hauskan näköinen!

  VastaaPoista
 9. Hahaaa ! Tein tuollaisen liitutauluversion esikoiselle joululahjaksi ja nyt se toimii hänellä vieraskirjana kun kavereita on kylässä :) Siihen piti tulla valkoisella maalitussilla mantereet mutta valopää äiti unohti jäljentää ne voipaperille ennen maalausta eikä niitä sitten enää näkynytkään läpi !

  VastaaPoista