lauantaina, toukokuuta 28, 2011

Tunnustan!


Ihana Liisa Vaniljainen-blogista antoi minulle tunnustuksen. Kiitos tästä, Liisa =)
Pokaalin ansaitakseen täytyy kertoa 8 (ennenkuulumatonta) tunnustusta itsestään ja jakaa pokaali eteenpäin kahdeksalle blogille. Tässähän näitä tunnustuksiani sitten...

1. Olen syntynyt ja asunut elämäni 20 ensimmäistä vuotta pikkukaupungissa, jossa on nykyään Suomen suurin satama.

2. Minulla on pikkuveli, joka on minua melko tasan 9 vuotta nuorempi. Jos ihan tarkkoja ollaan, pikkuveli on velipuoli, koska meillä on eri isät, mutta eipä me tuosta tarkkoja olla oltu, eikä koskaan ajatella, että oltaisiin jotain puolikkaita - eihän, "Anselmi"? ;) Kokonaisiahan me ollaan! =)

3. Olen asunut Pirkanmaalla kohta 16 vuotta.

4. En tunne itseäni vieläkään "pirkanmaalaiseksi". Enkä kyllä oikein ole kotonani vanhassa kotikaupungissakaan. Lienee muillakin muualle muuttaneilla sama ongelma?

5. Inhoan mustaamakkaraa.

6. Kukkatietämykseni on surkea! En tiedä juuri mitään puutarhakukista... Koitan opiskella kovasti!

7. Puutarhainnostus iski tänä keväänä pahemmin kuin koskaan aiemmin. Kasvimaan lisäksi haaveilen kauniista kukkapenkistä. Aiemmin en ole oikeastaan välittänyt kukista lainkaan. Nyt bongailen ihania kukkia sieltä täältä blogeista ja puutarhasivuilta ja kerään niitä toivelistaani. Pihallamme on ennestään ihan kivoja vanhoja perennoja, joille ei ole tehty varmaan neljäänkymmeneen vuoteen yhtään mitään. Ihmeellistä, kuinka ne vain kasvaa porskuttavat vuosi toisensa jälkeen!

8. Olen ikuinen laihduttaja ja makeaa rakastava wannabe-karppaaja. Not a good combo... ;D

Tämmöisiä tällä erää. Ei nyt kovin häävejä, mutta toivottavasti kelpasi ja tyydytti jonkinasteista tiedonjanoa ;) Ajatuksissani annan tämän kaikille lukemilleni blogeille, sillä he ovat mielestäni tämän ansainneet. Siksihän niitä luenkin, hehe... Monella tämä kuitenkin jo on, joten yritän antaa eteenpäin niille tuttavuuksille, joilla ei ehkä tätä vielä ole. Olkaatten hyvät:

- Jori - HERNEPENSASKUJANTEEN TAKANA SIINTÄÄ POTAGER
- Sanna - PIKKUTALON ELÄMÄÄ
- SuperSanna - RIUTTALA OLD SCHOOL
SHARE:

3 kommenttia

  1. Sissus sentää ! Meitsin eka tunnustus ever:) Tähän täytyy reagoida kun pääsen oikean koneen ääreen. Kaunis kiitos!!!!

    VastaaPoista
  2. Hehe, eikös olekin jännää... ollos hyvä! =) Piti tulla huikkaamaan tuosta vielä blogiisikin, mutta en vielä ehtinyt.

    VastaaPoista
  3. On jännää, kiitos! Nyt eikun miettimään mitä sitä tunnustais näin sateisen maanantaipäivän ratoksi :)

    VastaaPoista