tiistaina, toukokuuta 24, 2011

Tiistaiteema: Rappusilla / På min trappa

En ole pariin viikkoon oikein ehtinyt osallistumaan Fabrikenin tiistain teemoihin. Aiheet ovat olleet jotenkin epäsopivia... Tai tiistai on tullut liian yllättäin. Tai jotain muuta. Seli seli... Tällä viikolla teemana on "rappusilla, verannalla tai parvekkeella". Ja taas se tiistai tuli täysin valmistautumatta. Turvaudun siis arkiston kätköihin.

Viime vuonna suuri suunnitelmani oli kasvattaa kasvihuoneessa paprikoita. Tilasin erilaisia paprikansiemeniä Englannista asti, mutta tuhkapilven ansiosta siemenet saapuivat ainakin kuukauden myöhässä. Alku vaikutti ihan hyvältä, mutta sitten - ei mitään, nitsevoo, nada! Osa kasvihuoneesta harvennetuista taimiraukoista oleskeli rappusilla about lumien tuloon asti. Ei syöty meillä paprikoita... ainakaan itse tehtyjä ;)Hieno "takkinaulakkoni" joutui siirtymään kuistilta sisätiloihin jo toissa vuonna, kun juuri tuon seinän valtasi liuta sähköjohtoja. En tykkää! Taulu oli tuohon kuin tehty :(


Yläkerran rappusilla kasvaa muratti, joka kaipailee jo ulos paviljonkia somistamaan...


Tämmöisiä rappusia tähän hätään... Lisää aiheesta löydätte sieltä Fabrikenista.


Mukavaa illanjatkoa.
Niin, ja kiitos ihanista kommenteistanne - niistä tulee niin hyvälle mielelle! 
SHARE:

2 kommenttia

 1. Kauniita rappuskuvia ja tunnelmia :)
  Jotenkin tuntuu, että "kaikilla" on niin paljon kaikkia kiireitä näin kesän tullen ;) Mutta ei oteta stressiä!
  Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. ihanan tunnelmallisia rappukuvia ♥
  ...vaikka paprikoita ei sitten tullutkaan...aina ei voi onnistua...ei muuta kuin uusi yritys, vaikkapa puutarhamyymälästä hankittujen taimien avulla ;))

  VastaaPoista