sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2011

Viikonloppuna

on kylvetty ohran siemeniä...


ihasteltu täydellisiä sitruunoita ja leivottu niistä piirasta (key lemon pie)...


tehty ihania kirppislöytöjä...astioita, emalivuokia, alpakka-aterimia, iso pärekori...


nautittu auringosta...


pelattu kummipojan kanssa wiitä ja syöty karkkia =)


Muistatteko, kun mainitsin siitä täydellisestä vanhasta sängystä, jota en ostanut? No, jostain kumman syystä se oli taas ilmestynyt kirpparille. Olinko vähän äimänä! Ilmeisesti se oli ollut jemmattuna johonkin piiloon ja nostettu taas esille. Siellä se tänään odotti minua. Sattui vielä niin, että olin pakettiautolla liikenteessä. Kirpparin kiva setä auttoi sängyn autoon, minä hurautin kotiin ja sijoitin sängyn saunan pukuhuoneeseen. Kaikki palaset ikään kuin loksahtivat paikoilleen. Kai se sitten oli tarkoitettu minulle. Ja mies oli alunperinkin oikeassa sängyn suhteen toteamalla: "ei kai sitä kukaan hullu osta". Palaan kuvien kanssa myöhemmin asiaan ;)
SHARE:

3 kommenttia

  1. Ihana viikonloppu ja mahtavat kirpparilöydöt! Mistä ostit ohrakylvökseen ohrat? Jään mielenkiinnolla odottelemaan sänkyä... ;)

    VastaaPoista
  2. VOi, miten ihana viikonloppu... eihän nuo miehet ymmärrä minkään ihanan ja "arvokkaan" päälle..:))

    VastaaPoista
  3. Kivalta kuulostaa viikonloppu. Minä muuten olen lähes vakuuttunut, että jotkut löydöt, vanhat huonekalut odottelee sitä oikeaa.. Minullekkin on joskus käynyt, että jotakin, mikä jo kirpparilta hävisi, onkin tullut takaisin ja olen ollut aivan äimän käkenä! Mielenkiinnolla jään odottamaan :) Mukavaa uutta viikkoa.

    VastaaPoista