keskiviikkona, maaliskuuta 16, 2011

Kaikenlaisia löytöjä / All kinds of bargains

Esittelen tässä taas hieman viime viikonlopun ja eilisenkin kirpparilöytöjä. Toivottavasti aihe ei jo kyllästytä... Nyt tosin tässä huushollissa olisi syytä hankintojen sijaan keskittyä enemmän esillepanoon ja vaikkapa pieneen kevätsiivoukseen ;)

I´ll show you some recent flea market bargains I made. I guess I need to concentrate on presentation and spring cleaning instead of purchasing more stuff.

Iiiiiiiso pärekori löytyi Kirpputori Salsasta Tampereelta. Hinta 6 euroa. Näitä olen nähnyt myytävän kirppareilla kahdenkympin puolin ja toisin. Pidin tätä siis kelpo löytönä. Käyttötarkoitus on vielä hieman hakusessa, mutta toimii ainakin vieraspetivaatteiden, tyynyjen ja sen semmoisten säilytyspaikkana.

Big old basket is fine for cushions, duvets etc. Price only 6 euros!Suolakippo Sammon kirppikseltä. Oli aika ällö lakatun puun värinen. Sipaisin sen valkoiseksi ja liitutaulumaalia vähän etuosaan ja vot sie, hyvä tuli! Olen tämmöisestä haaveillut, mutta en ole ikinä raaskinut ostaa mitään semmoista vanhaa ja hienoa porsliinista mallia. Tämä ajaa saman asian ja itse asiassa hyvän asian ajaakin, sillä monesti pahviset suolapakkaukset fuskaavat ikävästi jostain nurkasta ja suolaa on pitkin pöytää ja hellaa. Oiva kapistus siis! Kiinnitän sen varmaan seinään tuon narukiinnityksen sijaan... ;)

The salt "box" is handy in the kitchen… I put some paint on it and voilá! It´s just perfect little thing. You know those leaking salt cardboard packages...?


Arabian Soma-sarja täydentyi tällä kertaa valkoisella pikkukulholla (3,40 e). Edellisenä viikonloppuna löysin ison keltaisen Soma-uunikulhon seitsemällä eurolla. Jostain syystä olen tätä nyt löytänyt edulliseen hintaan kirppareilta. Sopii minulle, sillä tämä on ainoa "oikea" astiasarja, jota löytyy kotoa ennestään enemmän kuin kaksi yksinäistä lautasta ;)

Sitten löytyi hyviä keittiö- ja laudepyyhkeitä, pari isoa emalivuokaa ja tuommoinen pikkukippo.

Some kitchen and sauna towels, enamel tins, cups and scoops…Katselin näitä puisia lyhtyjä jo tammikuussa, mutta nyt kun ne olivat -70 % alessa ja hintaa jäi n. 8 euroa kappale, otin ne ilomielin matkaan lauantaina Prismasta. Jotenkin vain näin ne keväisenä, tai syksyisenä, iltana palamassa puutarhassa... Mies totesi näistä, että "ostit sitten tuommoiset linnunpöntöt" ;D

These wooden lanterns were on sale -70% and the price was only 8 euros each so I gladly took them home with me. Man called them "birdhouses ;)


Tässä hieman esimakua "the sängystä". Saunan pukuhuone on niin täynnä erinäistä romua (talvisäilössä olleet siellä... just juu... niinkuin sitä ei siellä muuten olisi!), että kokonaiskuvaa en vielä saanut otettua. Palataan asiaan toivottavasti viikonlopun jälkeen, jos sitä kevätsiivoa vaikka ehtisi pukuhuoneeseenkin tekemään. En lupaa kuitenkaan ;)

A quick taster of "the bed". Going back to the issue, hopefully after the weekend.Mutta nyt täytyy mennä syömään, vanhaa kunnon jauheliha-perunasoselaatikkoa. Somassa kypsennettynä =)

And now some late dinner...


Mukavaa loppuiltaa ja viikon jatkoa kaikille!
Have a nice evening & week!
SHARE:

9 kommenttia

 1. Jösses, mitä löytöjä olet tehnyt - kaappauksia! Tuo kori on aivan ihku... ;-) Ja lyhdyt, jäikö niitä vielä Prismaan? Vai linnunpöntöt; miehillä on kummia mielleyhtymiä!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 2. Puumuli, lyhtyjä jäi mielestäni vielä muutama Kalevan Prismaan.

  VastaaPoista
 3. On kyllä mahtavia löytöjä ja sänky on niin ihana, kun vaan voi kuvitella! :)

  VastaaPoista
 4. Oikein kivoja löytöjä. Ja juuri kun minä viikonloppuna jätin Salsan ja Sammon väliin... :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja löytöjä! varsinkin nuo "linnunpöntöt" :)

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä olet tehnyt! Jään innolla odottelemaan sängyn lähempää esittelyä.

  VastaaPoista
 7. Ihana mitä löytöjä!!! Tuo pärekorikin.... ihana.
  ja mikä ihana puusohva!

  VastaaPoista
 8. Koriin saa vaikka mitä milloinkin ja sinä olet laittanut sinne kauniin täkin ja sen korin alapuolella on myös aivan ihastuttava vaalea numeroitu laatikko. Suolakiposta tuli aivan kertkaikkisen kaunis taidoillasi.
  Ei kuule yhtään kyllästytä katsella löytöjösi ja kiva kun näytät mitä ovat maksaneet, itse en muistaisi, täytyis laittaa kirppiksellä vihkoon ylös, juu minulla on tosi huono muisti.
  Kaikki ovat hyviä ostoksia ja hyvältä näyttää myös laatikko kulhossaanD
  Hyvää illanjatkoa ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. ihania löytöjä kirppikseltä!:)ja halpoja tosiaan!minua kiinnostaa kaikki vanha,etenkin joulutavarat,tontut ym..:)

  VastaaPoista