lauantaina, maaliskuuta 05, 2011

Laskiaispullat

Leivoin huomisen laskiaisen kunniaksi pullia. En ole mikään suuri pullan ystävä, mutta kun väliin laitetaan kermavaahtoa ja hilloa tai mantelimassaa, muuttuu kuivakka pullakin herkuksi. Halusin ottaa valokuvan juuri uunista tulleesta pullasta, joka höyryäisi hienosti kuvassa... Heh, melko hankalaa. Höyryäminen nimittäin loppuu aika nopeasti. No, oikein jos kuvittelee voi nähdä höyryä tulevan pullasta. Siis jos oikein kovasti pinnistää... ;D



Pullat leivoin Yhteishyvän reseptillä, mutta koska venhäjauhoja oli kaapissa niin vähän, tein vain puolikkaan satsin (mikä osoittautuikin erittäin hyväksi määräksi). Siihenkin jauhoja täytyi vähän jatkaa kauraleseillä. Leseet kyllä antoivat pullaan kivasti rakennetta, mutta toisaalta hieman sämpyläisen maun... jonka korjaa kermavaahto ja hillo! Ensi kerralla ennen leipomiseen ryhtymistä, muista tarkistaa jauhot =)
SHARE:

3 kommenttia

  1. Hoo, meillä on mennyt pellillinen pullia jo nyt ja laskiainen on vasta huomenna... Kaksi teiniä (huom! ei tyttöjä!) tyhjentää kaiken hetkessä!

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
  2. Näen sielunisilmillä, miten höyry pullasta nousee..:))

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköisiä pullia! Löysin kauniin blogisi ja liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista