lauantaina, maaliskuuta 19, 2011

Lumista lauantaita / Snowy Saturday

Nyt ei päivä lähde millään käyntiin. Roikun koneella, vaikka pitäisi siivota. Eka koneellinen pyykkiä odottaa koneessa ripustusta. Lunta sataa. Voi voi voi... Mitkäs fiilikset muilla? Kaakonkulmalla kuulemma paistoi vielä aurinko, täällä Pirkanmaalla lunta on tullut varmaan jo 10 senttiä. En tiedä tarkkaan, koska en halua mennä ulos. No, ei auta valittaminen.

Osaako joku sanoa näistä pikkukuusista, että voiko niitä istuttaa maahan keväällä? Vai mitä näille kuuluu tehdä?


Ostin ne joskus loka-marraskuussa Ikeasta ja koko tämän ajan ovat olleet kylmällä kuistilla kovillakin pakkasilla. En ole niitä edes kastellut ja hyvin näyttävät voivan. Neulastakaan ei ole tippunut. Mietin vain, että pitäisikö ne istuttaa johonkin, koska eivät varmaan tuossa pienessä ruukussakaan vuosikausia elä...?

Helmililja lähti eilen mukaan ruokakaupasta. Oli niin herttaisen näköinen ja vaikka koitan viettää "älä osta mitään" -päiviä, ei tuota voinut vastustaa... ;)


Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja alan siivoamaan. Pakko.

Mukavaa viikonloppua!


It´s snowing. Lots! Winter again :(
Low energy feeling is bothering me. I am hanging by the internet, wasting my time, drinking coffee... Hope it works. Have to beat that feeling and start to do something. Now!
Hope you have a nice weekend... ;)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi miten kaunis ja ihana mummolani mieleen tuova blogi sinulla!! ♥

  VastaaPoista
 2. Täällä roikkuu toinenkin jonka koko kroppa hylkii siivousvälineitä :)
  Lähetin herra E:n ostamaan multaa, josko kylväis jotain niin olis toimelias olo ... Viikonloppuja !

  VastaaPoista
 3. ja tässä kolmas siivous kammoinen... siis tänään...:)
  Kirpparilla ja kangaskaupassa kävin ja nyt olen värkännyt sohvatyynyjä.
  Leppoisaa lauantaita..:))

  VastaaPoista
 4. Juu, lunta tuli oikein kunnolla, mutta uusi lumi on vanhan surma, vai mitä? Olisikohan kuusesi kartiovalkokuusia? Kokeile istuttaa ne johonkin keväällä, kastele paljon ja odottele, jospa ne alkaisivat kasvaa... Keväällä kaikki pienet havut pitäisi suojata auringolta, kunnes maa on sulanut.

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista