tiistaina, maaliskuuta 29, 2011

Dynamiittia...

Hei, tulin vain tänne näpyttelemään, että kiirettä pitää, eikä tässä oikein mitään uutta koti/sisustusrintamalla... ;) Ihanaa, kun päivät pitenivät kesäajan myötä ja nyt ehtii sentään valoisalla kotiin, ainakin useimmiten.

Olen tietoisesti vältellyt kirppareita ja aika hyvin pystynyt pitämään itselleni määräämäni "älä osta mitään -lupauksen", mutta viime perjantaina poikettiin ihan vain ohikulkumatkalla kirpparilla, josta sitten löytyi tämä puulaatikko.


Myönnettäköön, että puulaatikot vain yksinkertaisesti ovat heikkouteni. Ei voi vastustaa... Tämä dynamiittilaatikko ei ole (vielä) mikään varsinainen "vintage" (lapussa v. -86), mutta oikein kelpo laatikko vaikkapa pikkuiselle yrttiviljelmälle ;) Ja kun kysyin mieheltä: "ostanko?", vastaus oli että: "en minä ainakaan tuommoista kympillä tee". Joten ostin. =D
SHARE:

9 kommenttia

 1. Tää ois tän koti -blogin kautta lyösin tämän sievän blogisi. Toinen emaaliastioihin, kaikeinmaailman laatikoihin ja purkkeihin ihastunut uusi lukija liittyy oitis lujaksesi :)
  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 2. No onneks ostit, se on nätti kuin mikä! Mulla on sama juttu alkanut tällä viikolla. Mielummin vielä ajatuksella myy paljon kaikkea turhaa pois-ajatuksella!

  VastaaPoista
 3. Kiva on, tykkään itsekkin puulaatikoista! :)

  VastaaPoista
 4. Niin on puulaatikot heikkoutena täälläkin. Minulla on jo niin mahottomasti, että mieheni jo laskeskelee, montako on varastossa tyhjänpanttina.... no eihän ne tyhjänpanttina ole... koskaan ei voi tietää, koska niitä tarvitsee... vai mitä...:))

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla ;)
  Tosi kiva blogi ja kaunis koti :)
  Minä kans hulluna erilaisiin puulodjuihin, ihan upea toi dynamiittilaatikko, hyvä, kun ostit!

  VastaaPoista
 6. Hieno ostos! Itselleni kertyy myös jos jonkilaisia "lootia" nurkkiin, mutta ainahan niitä tarvitsee...

  Sari Puumulista

  VastaaPoista
 7. Hieno. Puulaatikot on kauniita, nekin :)

  VastaaPoista
 8. Hei vaan, tulin piipahtamaan vierailulle blogiisi ja täällähän näyttää varsin kivalle :-) Täällä toinen kirppishöperö, jolla tosin on hiukan vaikeuksia estellä itseään löytöjen suhteen... Tänäänkin menin vaan siistimään omaa kirppispöytääni, vaan kuinkas sitten kävikään? Matkaan lähti pari tunikaa ja retrotyylinen, kirkkaanpunainen hedelmävati (josta tulee lamppu, usko tai älä)... ;-)

  VastaaPoista
 9. Juu puulaatikoita tarvitaan aina, oiva paikka yrttiviljelmälle : )


  Kirsi

  VastaaPoista