tiistaina, maaliskuuta 08, 2011

Tiistaiteema: Lattia / Golv

Yksi juttu, mihin erityisesti ihastuin heti kun kävimme ensimmäistä kertaa katsomassa taloa, oli sen lattia. Valkoiseksi maalattu, paikoin hyvinkin kulunut puulattia vain on minusta niin kaunis ja lämmin.


Ja käytännöllinen. Ei näy lika eikä pöly :)


Ainoastaan keittiössä on laminaatti, jonka edelliset asukkaat olivat laittaneet. Olivat kuulemma miettineet laminaattia muuallekin. Onneksi asia oli jäänyt! Laminaatti yksinkertaisesti vain on kylmä jalan alla, toisin kuin lämmin puu. Tiedän, että toiset näkevät lattian kauheana ja kuluneena, joka pitäisi ehdottomasti "uudistaa". Minä taas haluaisin sen aina säilyvän tämmöisenä - ja kaivaa keittiön laminaatin alta sen puulattian esiin =)

Ai niin, hyvää naistenpäivää kaikille ihanaisille naisille!

One thing that I just loved at the first glance was the floor of our house. White shabby wooden floor is warm and practical. You don´t see any dust and dirt on it ;)  There is a laminate floor in the kitchen which I would like to get rid of and reveal the old wooden floor under it. 
SHARE:

9 kommenttia

 1. Ymmärrän hyvin. Meillä vaan oli edellinen asukki pitänyt huolen, ettei siinä vanhassa lattiassa enää ollut pelastamista, joten laminaattia ollaan nakutettu joka huoneeseen pikkuhiljaa. Kaunishan tuo vanha on ja vielä kun kalusteetkin istuvat tyylillisesti.

  VastaaPoista
 2. Siis lattiahan on ihana!!!! ja koko huone näyttää kauniilta. Olen myös kuullut että laminaatti on kylmä jalalle. Voittehan te joskus ottaa sen laminaatin pois...:)

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin totta, ja tuossa ei ole moitteen sijaa noin kauniisti säilyneessä lattiassa, kaikki jotka höpöttelee moisia laminaatti-järjettömyyksiä pitäisi viedä hoitoon ;) Upeat ovat lattiat! Niin, ja mukavaa naistenpäivää sinulle myös :)

  VastaaPoista
 4. Täydellinen lattia!

  Rakastan meidän lankkulattioita, mutta ne kyllä tuollaiset valkoiset, hiukan kuluneet ovat kauneimmat!

  Taidan ensimmäistä kertaa kommentoida, joten terve vaan :))

  VastaaPoista
 5. Heippa vaan,Parolan asemalta bogisi bongasin,jotenkin tämän nimioli niin mielenkiintoinen, että oli kurkattava ja sitten liityttävä lukijaksi tähän oikein ihanaan blogiin. Ihana ja kaunis koti teillä, onnelliset,kun saatte vanhassa kunnon unelma talossa asua, *kade*, ja sanomattakin selvää, että noista lattioista tykkään minäkin, mieheni pitäis ihan järkkynä romuna ;) .
  Hei mitkä on noi metalli tuolit tuossa pöydän ympärillä, tosi makeet!

  VastaaPoista
 6. Yhdyn edellisiin, että kyllä aito on aitoa. Meillä on kyllä laminaattia, mutta en ole itse valinnut. Lankkulattiasta haaveilen usein. Ja hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 7. Hyvää Naistenpäivää ! Onpa mukava blogi sinulla.
  Jostain löysin tänne:)

  VastaaPoista
 8. Lattiasi muistuttaa mökkilattiaamme, joka on vihreä ja hyvin kulunut. Laminaattia en kotiini huolisi, vaikka kätevä se on koiraperheessä. Meillä on kamalat pyökkilaminaatit makkareissa entisen asukin jäljiltä - yritän peittää niitä matoilla...

  Sari Puumulista

  VastaaPoista
 9. Ihana lattia! Meille tulee laminaatti makkariin jossa lankkulattia oli paloista koottu ja ei lähelläkään tuollaista ihanuutta! Pidän kyllä kovasti tuosta kontrastista joka teillä on keittiönlattian ja olkkarin välillä.

  VastaaPoista