perjantaina, syyskuuta 30, 2016

Kylpyhuone on... purettu!

Alakerran vanha kylpyhuone ja sauna ovat historiaa! Purettu tyystin. Oli siinä purkajalla aika homma. Onneksi pohjissa ei oltu aikanaan oikaistu ja kaikki oli tehty hyvin. Ainahan näiden vanhojen kylpyhuoneiden kanssa saa varautua löytöihin, joten saa olla tosi onnellinen, ettei märkää löytynyt rakenteista tms. Nyt päästään siis tekemään saman tien uutta. Pääkin pursuaa taas vaihteeksi ideoita, kun kaikki on atomeina ja täytettävänä on "tyhjä arkki". Mutta huh, on tämä vaan iso projekti saunoineen ja kodinhoitohuoneineen... Käytännössä taas neljäsosa alakerrasta remontissa :/Luojan kiitos meillä on yläkerrassa tämä ihana, viime vuonna remontoitu kylppäri. Ilman ei tulisi yhtään mitään. Vähänhän tuo totuttelua vaati, kun ei sitä vessanpönttöä löytynytkään enää alakerrasta totutusta paikasta :D


Allaskaappi, pesuallas ja peili Ikea. Hana ja suihkusetti Tapwell.

Viikonloppuna täytyy vähän pyöritellä ideoita ja kai tämä tästä sitten ensi viikolla lähtee etenemään... jännää! Pidän teitä aina välillä kuulolla. Instagramin puolella remppatilanteita näkyy varmaan blogia tiheämmin. Tervetuloa sinne siis (klik)!  Mukavaa viikonloppua!
SHARE:

5 kommenttia

 1. Jännää 😄

  Tuo yläkerran kylppäri on kyllä ihana ❤️

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä ihana kylppäri, haluaisin meille myös :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kyllä tuo yläkerran kylpyhuone - todellinen luxus <3

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiva idea oli tuo yläkerran kylpyhuoneen peilin reunojen maalaus. Ajattelin itse tuunata samanmoisen. Oliko spray-maalaaminen vaikeaa? Olisiko sinulla hyviä vinkkejä, miten siinä onnistuu?

  VastaaPoista
 5. Vaikka tuleekin toista, niin pakko se on yhtyä edellisiin: Yläkerran kylppäri ON todella ihana <3

  VastaaPoista