sunnuntaina, syyskuuta 25, 2016

Cozy Homes from Finland

Instagramin puolella pyydettiin tarkempaa esittelyä, kun siellä vilahti kuva uudesta Cozy Homes from Finland -kirjasta. Tässäpä siis, olkaa hyvät.

Cozy Homes from Finland on sisustussuunnittelija-stailisti-visualisti Piia Kalliomäen ja valokuvaaja Pauliina Salosen yhteistuotos. Nimensä veroisesti kirja esittelee 20 erilaista, kaunista, mielenkiintoista ja kotoisaa kotia Suomesta. Kirjan kodit ovat laidasta laitaan: mukana on hulppeita design-esineillä varustettuja moderneja lukaaleja sekä pienempiä koteja, jopa vuokrakämppiä, ja mahtuu mukaan yksi kesämökkikin. Kaikissa kodeissa on joku juju ja kuten alkusanoissa sanotaan, ne ovat asukkaidensa näköisiä. Erityisesti tykkään kirjassa siitä, että kodit ovat niin erilaisia, osa värittömiä ja vähäeleisiä ja toiset puolestaan väriä pullollaan. Mielettömän kauniita ja inspiroivia kuitenkin kaikki. 
Kyllä näitä kahtakymmentä kotia kehtaa näyttää missä vaan, kansainvälisestikin. Toivonkin kirjalle hyvää myyntiä Suomessa ja sen ulkopuolella. Itse olen nyt vasta selaillut kirjan pariin kertaan nopeasti läpi, mutta ehdottomasti siihen täytyy ajan kanssa syventyä oikein kunnolla. Jos haaveilet omasta kirjastasi, sitä löytynee mm. kirjakaupoista ja adlibris-verkkokaupasta.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Tämä täytyy kyllä hankkia itsellekin :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on kyllä kirjojen hävitys ollut meneillään, mutta tuo voisi olla kiva.

  Ihanaa uutta viikkoa teille 😊

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä kiinnostava kirja, täytynee pistää ostoslistalle :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä! :)
  Kirja vaikuttaa tosi kivalta ja monipuoliselta. Saattaa päätyä hankintalistalle myös mulla.

  VastaaPoista