perjantaina, syyskuuta 02, 2016

Habitare-liput arvottu - ja uusi sohva!

Terveiset täältä remppa- työ- ja sisustuskiireiden keskeltä. Jokin aika sitten menin ja möin vanhan kulmasohvamme ja tilasin uuden, kotimaisen sohvan. Eilen tämä ihanuus saapui. Ihan kreivin aikaan, sillä hervoton kaappi lähtee nyt viikonloppuna (vihdoin!) uuteen kotiinsa ja pääsen sisustelemaan olohuonetta uuteen uskoon. Sohva on Hakolan Lazy (klik) ja se on valmistettu 100% Suomessa! Sohvasta tulossa kuvaa ja juttua heti, kun pääsen kunnolla rymsteeraamaan. Luvassa myös upea etu lukijoilleni, joten pysykäähän kuulolla.
Liput Habitareen voitti Krissa!
Onneksi olkoon & antoisia messuja.
SHARE:

7 kommenttia

 1. Kiitos! Ja mielenkiinnolla odotan etu-uutisiasi, liittyiskö ne jotenkin Hakolaan? Tuo niin kaunis sohva. Itse haaveilen heidän riippuvasta hyllystään, sille kun olisi kaksikin paikkaa katsottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä!
   Aika hyvin arvattu... ;)
   Riippu on ihana!! <3

   Poista
 2. Voi että tuo on kaunis ja sopii hyvin teille!

  VastaaPoista
 3. Oon haaveillu just ton tyylisestä sohvasta meille. Äh. Ainoa ongelma (öh, rahan lisäksi) on toi toinen tossa, joka ei varmaan halua luopua isosta kulmasohvastaan. Hmmmm... Kuinkahan taivuttelisin ku ei ripsien räpsyttelykään tunnu auttavan. :D :D

  VastaaPoista
 4. Voihan Lazy! Mä NIIN haaveilen tuosta sohvasta meidän vanhojen kamalien tilalle....

  VastaaPoista
 5. Uusi sohva näyttää kutsuvalta ja muutoinkin Hakolan valikoimissa näytti olevan kaikkea kivaa. Onneksi ensi viikolla tosiaan pääsee Habitareen katsahtamaan ihan livenäkin uutuuksia. Mielenkiinnolla myös odotan, miten viherkasvibuumi näkyy messuilla =) Antoisaa messureissua myös Sinulle

  VastaaPoista
 6. Onpa raikkaan keveä sohva! Sopii kokonaisuudessan teidän kauneuteenne. Täältä on niin kiva käydä inspiroitumassa ja hakemasa kivoja ideoiita arkea piristämään. Kiitos!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista