sunnuntaina, syyskuuta 04, 2016

Cello Season -mallistoa hypistelemässä

Poikkesin eilen tutussa rautakaupassa, Nekalan Rauta-Otrassa, kun kauppiaat Mikko ja Emilia Takamäki pitivät pienen bloggaajatapaamisen Cello Home & Season -merkeissä. Rauta-Otran alakerta on tullut vuosien aikana hyvinkin tutuksi remppahommien merkeissä ja sieltä on ostettu valtaosa tarvikkeistamme, mutta kaupan yläkerrassa olen poikennut varmaan koko aikana maksimissaan viisi kertaa. Yllätys olikin melkoinen, kuinka paljon mm. kivaa sisustus- ja pientavaraa ja valaisimia sinne oli laitettu kivasti esille.


Pääosassa eilen oli siis K-ryhmän oma Cello Season -mallisto, josta löytyy paljon erilaisia kulhoja, astioita ja tarjottimia sekä säilyttimiä. Tuotteiden ulkoasu on raikas ja trendikäs. On vaaleaa puuta, bambua, vaneria, mustavalkoista sekä herkullisia värejä... Ihania juttuja. Heti pistimme muiden bloggaajien kanssa merkille, että Cello Season paikkaa hyvin Anttilan ja Kodin1:n jättämää aukkoa. Jos sydämesi sykki Annolle, kipaisepa Tampereen Rauta-Otraan tsekkaamaan Cello Season -valikoima. Saatat yllättyä positiivisesti. Lisää mallistosta ja lista sitä myyvistä liikkeistä TÄÄLLÄ.

 

Vaikka Tampereella ja lähiseudulla olenkin parisenkymmentä vuotta asunut, en ole ikinä tajunnut, että Rauta-Otralla on yli 125 vuotinen historia ja keskustassa on Otran talokin. Tampereen keskustassa aikanaan palvellut kauppa on laajentunut perus-rautakaupasta lähes täyden palvelun ”kotitavarataloksi”, josta löytyy palvelut ja tarvikkeet remontoimiseen, kodin sisustamiseen ja vapaa-aikaan. Jopa avaimet käteen -periaatteella, jos niin haluaa.

Meillä kun on kohta alkamassa se iso kylppäriremontti, kävin katselemassa hieman laattavalikoimaa sekä muutenkin tietysti kylppärit kokonaisuutena kiinnostelee. Perähuoneen säilytysjärjestelmäksi olemme miettineet koko seinän täyttävää Elfaa tai Ikean vastaavaa Algotia. Hinnassa on aika iso ero, joten realistinen vaihtoehto on se Ikea, mutta päädyimme sitten mihin tahansa, on se jokatapauksessa parempi kuin nykyinen - eli ei mitään :D

Remppahommat ovatkin täällä edenneet aika kivasti ja heti kun vaan ehdin, luvassa mm. uutta työhuonetta... siihen asti leppoisaa illanjatkoa! =)

Yhteistyössä K-rauta Rauta-Otra Nekala
SHARE:

2 kommenttia

  1. Voih, mä kun muistan vielä sen keskustan Otran. Taidan olla aika vanha 😂
    Nekalassa voisinin joku päivä poiketa ihan vaan ikkunaostoksilla, sillä uutta tavaraa ei juuri nyt kotiin osteta...

    VastaaPoista
  2. Sain kanssa kutsun tuonne tapahtumaan, mutta en päässyt käymään, harmi. Täytyykin siis yrittää poiketa joku päivä katsomassa sisustusjuttuja.

    VastaaPoista