sunnuntaina, syyskuuta 11, 2016

Kuvia ja tunnelmia Habitaresta

Habitare-messut ovat tältä vuodelta ohi. Koko viikko oli niin hektinen, että vaikka kuinka ajattelin saavani messupostauksen ajoissa eetteriin, en kuitenkaan ehtinyt. Messukuvia on näkynyt blogeissa aika lailla (kenties kyllästymiseen asti?), mutta kannanpa minäkin nyt kuitenkin mattimyöhäisenä korteni kekoon.

Kävin fiilistelemässä ensitunnelmia heti keskiviikkoaamuna Call it homen Katin ja pikku-assarini kanssa ja perjantaina kiersin kälyn ja assarin kanssa messut vielä oikein huolella läpi, pääpainona lasten huoneet. Täytyy sanoa, että olin kyllä tyytyväinen messujen antiin ja osastoihin. Paljon oli käytetty itselleni mieluisia juttuja kuten luonnonväristä puuta ja luonnonmateriaaleja muutenkin; juuttia, kaislaa, bambua, rottinkia, korkkia ja nahkaa ja ne oli yhdistetty monesti herkullisiin väreihin. Vaneria näkyi jonkin verran, mutta maltillisesti viime vuoteen verrattuna. Tilalle oli tullut korkki, luonnonväriset lautaseinät ja OSB-pinnat :) Viherkasveja oli runsaasti joka paikassa. Kaunista ja kivaa - tykkäsin todella! Käly ostaa täräytti Hakolan osastolla olleen Woody-pöydän. Se on hiton hieno pöytä ja messukappaleen sai vielä superhyvään hintaan. Oli kyllä hyvä ostos. Itse en tehnyt mitään ostoksia, vaan keskityin kuvailemaan ja fiilistelemään messuantia. Tässä hieman kuvia ihan random-järjestyksessä, olkaa hyvät... toivottavasti vielä jaksatte :)


SHARE:

8 kommenttia

 1. Äärettömän hienot kuvat. Paljon näkyi sellaista, mihn en itse kiinnittänyt messuilla huomiota. Superhyper pisteet tulee sun assarille 💕

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja! Samaa kommentoin kuin yllä, eli näissä kuvissa oli monta asiaa joita en itse huomannut messuilla ollenkaan. Terkkuja vielä pikkuassarille tädiltä joka aina itkee <3

  VastaaPoista
 3. Kiva kun jaoit omat kuvasi! Näitä on aina mukava katsella lisää, kun toiset on saattanut huomata sellaisia kivoja asioita, jotka itseltä jäi huomaamatta. :) Oli kyllä inspiroiva tapahtuma. Nyt tekisi mieli tummia sävyjä omaakin kotiin.

  VastaaPoista
 4. Työmatkalla ei kerennyt katsastaa Habitaren antia kuin pikkuisen instan puolelta, nyt ammennan kaiken sen makeen tarjonnan muiden kuvista. Harmi kun jo niin lähellä olin Helsinkiä, mutta silti liian kaukana aikataulullisesti. No ensi vuonna sitten taas itse paikalle. :)

  VastaaPoista
 5. Oih, miten hienoja kuvia olet ottanut! Itse aloin vasta nyt lueskella muiden tekemiä messupostauksia. Sun kuvat on kyllä kärkipäässä.

  VastaaPoista
 6. Jaksaahan näitä toki katsella kun jokaisella on vähän erilainen näkökulma :-)

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva nähdä näitä kuvia! Postauksissa tulee esiin aina uusia yksityiskohtia, ja täälläkin ilahduttiin luonnonmateriaalien noususta.

  VastaaPoista
 8. Parhaat kuvat Habitaresta löytyivät kyllä sinun blogistasi.

  VastaaPoista