tiistaina, marraskuuta 08, 2016

Kiitos kommenteista!

Tosi mukava kuulla, että uusi blogipohja on toimivampi. En ole näköjään ainoa dinosaurus, joka haluaa lukea blogeja ns. perinteisessä muodossa ;) Kiitos kaikille kommenteista ja palautteesta! Uuden pohjan myötä astuin myös astetta henkilökohtaisemmalle levelille, kun päivitin itsestäni sivupalkkiin tuon profiilikuvan. Lisäksi tein sivun yläosaan pari linkkiä. ”Blogin takana” -sivulla kerron vähän taustoja itsestäni ja tyylistäni. Yhteistyö-linkin takaa löytyy asiaa mainostamisesta. Tykkäsitte tai ette, blogini kuitenkin on viime aikoina kaupallistunut jonkun verran ja yhteistyöpostauksia tulee jatkossakin olemaan. Koska oma työni yrittäjänä on mainontaa ja markkinointia, koen että sekin on hyvä tuoda täällä esiin. Blogi on minulle kuitenkin lähtökohtaisesti ”vapaa-ajan” harrastus ja sen päivitystahti on mikä on - joskus päivittyy tiheämmin, joskus harvemmin. Koitan toki ehtiä tänne aina kun mahdollista :)


Toisin kuin vaikkapa pääkaupunkiseudulla, meillä on lunta maassa ehkä vain sentin verran. Lasten takia toivon, että sitä tulisi vähän enemmän. Onhan maisema lumisena kaunis... Muuten en lumesta niin välitä ;)
SHARE:

15 kommenttia

 1. Mäkin haluaisin uuden blogipohjan, mutta jotenkin tuntuu, ettei oikeanlaista löydy... Mutta tää sun on kiva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä etsimiseen :) Mäkin hain ja hain varmaan puoli vuotta ja sitten ajattelin, että ei se hakemalla parane... ;) Kiitoksia! <3

   Poista
 2. Ooh, onpa sulla mukava blogi! <3 Hassua, etten ole aiemmin eksynyt tänne. Tänään vasta ensimmäistä kertaa. :D

  Itsekin tykkään paljon enemmän tällaisesta perinteisestä blogipohjasta, jossa ei tarvitse klikata kirjoituksia auki, vaan voi vaan selata sivua alaspäin. En oikeastaan jaksa pahemmin edes lukea sellaisia blogeja, joissa täytyy klikkailla kauheasti. Jotenkin se ei vain ollenkaan nappaa.

  Terkuin,
  Varpuslintu / viikarivartti.blogspot.fi

  PS. Pakko vielä kommentoida, että sulla on ihana banneri, mutta siinä on pieni virhe: lajien tieteellisissä nimissä vain suvun nimi kirjoitetaan isolla, lajin pienellä. Taraxacum officinale olisi oikea kirjoitusasu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysti tänne! Hirveästi on nykyään tarjolla mitä monimutkaisempia klikattavia blogipohjia, mutta näyttää siltä, että lukijat kuitenkin arvostavat tätä "old school" -meininkiä. Hyvä niin :)
   Täytyykin korjata jossain välissä tuo tieteellinen kirjoitusasu. Eipä ole kukaan aiemmin kertonut, että laji kuuluu olla pienellä :) Kiitoksia!!

   Poista
 3. Kiva ja toimiva blogipohja - ja itse olen myös näiden perinteisten blogipohjien ystävä - ja kun olen juuri etsimässä itselleni uutta, vahvistaa tämä sinun pohjasi kyllä sen ajatuksen, että perinteisessä pysytään:)

  VastaaPoista
 4. Piti jo kommentoida tuohon edelliseen, en sitten kuitenkaan ehtinyt. Mutta siis... uusi blogipohja on todellakin papempi, tai ainakin minusta on parempi. Kun tunnustan, että minulta jäi kyllä laiskuuttani monesti postaus lukematta/katsomatta kun ei tullut klikattua sitä kokonaan auki. Nyt on just bueno! Ja hitsit, tottakai me tehdään niitä yhteistyöpostauksia kun tää nyt kuitenkin on jonkinlainen sivuduuni, tai mikä se sitten lieneekin. 😂 Kivoihin juttuihin saa ja pitää mennä mukaan. Terkkuja sinne. ❤️ Tiina

  VastaaPoista
 5. Vähän on teksti kännykkäsähläystä, mutta pääpointti tuli varmaan selväksi... 🙈😂

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköinen blogipohja. Itse ainakin ymmärrän kaupallisuuden normaalina osana bloggaamista, eikä siinä ole mitään pahaa. Teillä on muuten todella kaunis ja persoonallinen koti.

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno pohja ja kiva kun sinusta on kuva sivupalkissa! :)

  VastaaPoista
 8. Kiva :) Nyt voi taas lukea blogiasi... en lue ollenkaan niitä "nykyaikaisia", en tykkää yhtään...

  VastaaPoista