maanantaina, marraskuuta 28, 2016

Herkullinen päivä Padasjoella

Lauantaiaamuna instagram tulvi kuvia lumisista maisemista, kun lunta oli satanut vähän siellä sun täällä. Meillä ruoho viheriöi eikä lunta ollut milliäkään :/ Noh, starttasimme auton ja lähdimme matkaan kohti Padasjokea, tarkemmin Keinuhongan tilaa ja Suvimarja Lifestyleä. Matkalla maisemat vaihtuivat himpun verran lumisempiin ja perillä lunta oli jopa sen verran, että  pihassa meitä ihastutti lumilyhtyjen kaunis rivistö. Varsinainen tunnelma ja ihanuus odotti kuitenkin sisällä Suvimarja Lifestyle Puodin yläkerrassa, jonne meille kymmenen hengen bloggaajaseurueelle oli katettu pöytä täynnä ihania herkkuja. 


Olipa kiva nähdä taas tuttuja blogikamuja ja kuulla Suvin tuoreimmat kuulumiset. Tuota energistä  ja aikaansaavaa naista ei voi kuin ihailla. Kunpa saisin edes puolet siitä tarmosta ja draivista, millä Suvi hoitelee "pikku-projektejaan" eteenpäin. Päätyönä tietysti vähän sonnitilan emännöintiä, oman putiikin ja tilamyymälän sekä leipomon pyörittämisestä ja muuta "pientä" :) Jutustelun parissa tarjottu linssikeitto, leipä, erilaiset lihat ja juustot lisukkeineen olivat kerrassaan herkullisia. Ja ne ihanat kakut ja jouluinen kahvi - ne veivät kielen mennessään.Tilamyymälän tuoterepertuaari oli selvästi laajentunut sitten viime kerran ja nyt Keinuhongan tilan tyylikkään näköisiä tuotteita on saatavilla vaikka ja mitä sinapista siirappiin, jauhoista mysleihin ja siideristä jouluolueeseen. Tässähän onkin oiva joululahjavinkki mm. yrityslahjoja miettiville. Mitäpä jos sen iänikuisen ulkomaalaisen viinipullon sijaan tuettaisiinkin kotimaisia tiloja ja ostettaisiin esim. ihania lähiruokatuotteita kauniissa paketissa...?

Paljon kaikenlaisia ihanuuksia kauniisti esille laitettuna olisi ollut tarjolla sisustusmyymälän puolella, mutta minulta ostosten teko jäi oman minuuttiaikataulun takia väliin. Tästä syystä taidankin poiketa vielä ennen joulua varsinaisille jouluostoksille... Muille lukijoille vinkiksi, että Keinuhongan tilalla vietetään 10.12. perinteisiä Joulumarkkinoita. Menkäähän fiilistelemään! Suvin sanoin: Putiikkiin on todellakin lupa tulla vain tunnelmoimaan ja hakemaan vaikkapa kateissa olevaa joulufiilistä ilman mitään ostopakkoa.


Kiitos vielä ihanalle emännälle tunnelmallisen jouluhetken luomisesta sekä mahtavista herkuista. Kiitos seurasta blogikamuille :)

SHARE:

6 kommenttia

 1. Voi miten ihanalta näyttää, ja nuo kakut ihan erityisesti! :-D Seuraavalla kerralla on kyllä pakko päästä mukaan, nyt meni koulut valitettavasti edelle (pikku pakko...) :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Netta käynnistä <3 ihania kuvia. Tuu ihmeessä poikkeemaan ennen joulua ��
  Suvi

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma kuvissa, tuli ihanan lämpöinen olo itsellenikin <3

  VastaaPoista
 4. Täältäkin tulee Suville erityisen korkea hatunnosto! Arvostan todella. Ei ihan joka emännältä hoidu sonnit ja sisustukset samalla kertaa :).

  Ja ihania kuvia! Herkuista puhumattakaan. Erityisesti keitto kelpais just nyt.

  VastaaPoista
 5. Olipa kaikkea ihanaa näkyvissä. Nuo suklaanväriset kynttilät mua ilahdutti. Jos ostaisin niin en malttais polttaa niitä. Kova tyttö tekemään töitä, ja kaikki näyttää onnistuvan.

  VastaaPoista
 6. Huh, miten on paljon kaikkea ihanaa katseltavaa ja syötävää! Tuollaisia tilamyymälöitä saisi olla enemmänkin ja juurikin niin, että kokonaisuus on tarkkaan mietitty.

  VastaaPoista