lauantaina, marraskuuta 05, 2016

Katseenkestävät säilytyslaatikot

Kaupallinen yhteistyö: Orthex Group

Nämä postaukseni alkavat vähän toistaa itseään. Remppaa ja kaaosta. Kaaosta ja remppaa... välillä vähän remppa-ahdistusta ;) No sitähän elämä meillä on - joskus enemmän, joskus vähemmän. Neljä vuotta remontin keskellä on kohtuullisen pitkä aika vaikka välillä tuntuu että juurihan sitä muutettiin. Neljä vuotta on myös pitkä aika ilman järkeviä säilytystiloja. Parhaiten asia ilmenee, kun etsii jotain tiettyä tavaraa, työkalua tai vaikka teippirullaa. Se tietty tavara on aina hukka-nimisessä paikassa, koska sille ei ole mitään määriteltyä paikkaa. Tavarat vain ajelehtivat paikasta toiseen ja kukaan ei löydä mitään.Konkreettisin arjen harmistuttaja on vaatesäilytys, joka on nyt perähuoneen (tuleva kodinhoitohuone) ollessa remontissa ryöstäytynyt vallan käsistä. Vaatteita on vähän siellä sun täällä. Makuuhuoneeseen on kertynyt epämääräisiä vaatevuoria ja lasten vaatteet on tungettu Ikean Hylliksiin erittäin epäesteettisesti. Mikä pahinta, joudun katselemaan vaateröykkiöitä ja sotkuisia hyllyjä aina sänkyyn mennessäni ja sielä noustessani. Väliaikainenhan tuo säilytysratkaisu on. Ihanampaan tulevaisuuteen tuudittautuen kestän vielä muutaman kuukauden :D

Kylpyhuoneremontin jälkeen laitetaan lopulta kuntoon myös perähuone ja tehdään sinne kunnon säilytystilat ja systeemit. Siinä menee kuitenkin vielä tovi. Ettepä siis arvaakaan, kuinka sopivaan tilanteeseen Orthex-yhteistyö tuli. Sain valita meille sopivia säilytyslaatikoita ja se jos mikä ilahduttaa täällä kaaoksen keskellä. Pari viikkoa meni, että sain itsestäni irti järjestellä lasten vaatteet uusiin, tyylikkäisiin SmartStore Basket -säilytyskoreihin ja SmartStore Classic -säilytyslaatikoihin. Siinä välissä säilytyslaatikot tuottivat paljon iloa lapsille. Kuopus tykkäsi kiipeillä laatikkotorneilla ja esikoisen suurinta huvia oli sulloutua laatikkoon piiloon, josta häntä piti sitten etsiskellä :D
 


Olen aivan ihastunut näihin säilytyskoreihin. Ne ovat todella ilo silmälle! Korin visuaalinen ilme (voiko niin sanoa säilytyskorista?) on tosi kaunis ja raikas. Ilmeen takana on suomalainen designtoimisto Pentagon Design. Kauniin korin kruunaa tyylikäs bambukansi, joka suojaa mm. pölyltä, jota meillä remontin aikana todella piisaa. Molemmat värit, valkoinen ja tummanharmaa, ovat niin kivoja, etten osannut valita niiden väliltä vaan päädyin ottamaan kumpaakin. Koreihin voi ostaa myös erilliset etiketit, joilla voi nimetä sisällön. Suosittelen! Itselläni ei noita etikettejä ole ja vaikka kuinka yritän mukamas muistaa, missä järjestyksessä vaatteet ovat, joka kerta minun täytyy kuitenkin kurkkailla laatikoihin ennen kuin löydän etsimäni. Myöhemmin kun säilytyskorit siirtyvät sinne varsinaiseen säilytystilaamme, hommaan niihin etiketit.


Kauniiden säilytyskorien rinnalle valitsin lisäksi muutaman käytännöllisen SmartStore Classic-laatikon. Näihin olen laittanut väliaikaisesti pyyhkeitä ja lakanoita, jotka myös kuumeisesti odottavat kodinhoitohuoneen valmistumista. Lisäksi laatikoihin joutivat tennarit ja syystakit eteistä täyttämästä. Olen aiemmin sortunut erään halpaketjun oman merkin säilytyslaatikoihin, jotka ovat ”vähän kuin Orthexit” sillä erotuksella, että ne eivät kestä yhtään mitään. Joka kerta halppislaatikkoa nostaessa saa pelätä, koska muovi tai kahva pettää. Yksi laatikko minulta jo halkesi ja kahvat ovat rikki useammasta. Orthexien kanssa ei noita ongelmia ole. Kahvat ovat kiinteät ja todella tukevat ja itse laatikko vahvaa tekoa. Säilytyslaatikoita ei vaan koskaan ole liikaa ja odotankin sitä päivää, että joskus saamme myös yläkerran vaatteet ja turhat roinat käytyä läpi ja tehtyä sinne fiksun komeron, jossa tavarat voisivat olla fiksusti näissä Orthex-laatikoissa. Mutta se tapahtuu sitten joskus, kun on tehty ensin pois alta nämä pari muuta juttua ;)Yhteistyössä
Orthex Group

SHARE:

10 kommenttia

 1. Nämä blogit on mulle kyllä "vaarallisia" paikkoja, nythän mä huomasin tarvitsevani juuri noita laatikoita eteisen kaapin päälle, ne on paitsi käytännöllisiä myös tukevia! Huomennahan olisi vielä s-ryhmässä asiakasomistajapäivät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Minäkin bongailen blogimaailmasta toinen toistaan kivempiä juttuja, joista sitten osa päätyy joskus käytäntöön ja osa jää vain ajatuksen tasolle :) Nythän kannattaisi hyödyntää AO-tarjous... Voi, jos meillä olisi kunnon eteinen, nuo säilytyskorit olisivat sinne ihan omiaan.

   Poista
 2. No on huomattavasti siistimmän näköistä.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat nuo bambukannelliset ❤️
  Kelpais eteiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä tosi kivoja! Kelpuuttaisin itsekin eteiseen, jos sinne mahtuisi. To do -listalla on lähitulevaisuudelle myös se eteisen parannus... ;)

   Poista
 4. Oikein hyvän näköisiä ovat ja varmasti toimivia. Tuntuu, että säiytystilaa aina tarvitaan.

  VastaaPoista
 5. Tästä jutusta tulikin mieleeni, että täytyy hetimiten marssia säilytyslaatikko kaupoille! Meillä on huutava tarve laatikoille, joten kiitos tästä inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on noita alimpia laatikoita (kuvassa) mä tykkään kun siinä on näppärä lukkosysteemi päissä. Pidän niissä ylimääräisiä lankoja. Hyvä kun näkee läpi heti että minkäväristä lankaa on sisällä.

  VastaaPoista
 7. Justiin viikonloppuna kävin kaupassa pyörittelemässä käsissäni Orthexin harmaita säilytyslaatikoita, kun tarttis laittaa autotalli järjestykseen ennenkuin siitä ehtii taas tulla samanlainan rytöläjä kuin edeltäjänsä oli. Mutta niin vaan iski nuukuus ja menin takaisin kotiin ihmettelemään. On ne sen verran arvokkaita kumminkin, että vaikka kuinka tiedän, että siistiä tulee ja kivalle näyttää, niin on niitä hyllymetrejä kuitenkin sen verran paljon, että niitten täyttäminen laatikoilla kirpasee kukkarossa ihan tosissaan. Mutta ehkä mää vielä harkitsen uudelleen.... Näyttää niin seesteisiltä nää sun kuvat.

  VastaaPoista