torstaina, marraskuuta 24, 2016

Harmaa seinä

Mojova määrä töitä odottaa tässä koneella, mutta pakko käydä välillä huikkaamassa tännekin, että viime viikolla meidän ruokahuone koki merkittävän muutoksen. Kolme ja puoli vuotta ensi alkuun ihastuttanut ja sittemmin vihastuttanut Kiurujen yö -tapetti vaihtui vaalean harmaaseen seinään. Mikä valoisuus, seesteisyys, raikkaus - ah! Keltainen Kiurujen yö oli ihana ja kaunis tapetti, mutta jotenkin se alkoi itseäni tökkimään aika piankin laittamisen jälkeen. Värisävy oli loppuviimeksi tosi tunkkainen ja enemmän sinappinen kuin keltainen. Hyvin valotetuissa kuvissa siitä sai eri käsityksen kuin mitä se livenä oli. Siihen vielä tuo pitkä musta seinä, niin ei ei. En tiedä mitä oikein aikanaan ajattelin, kun olin sitä mieltä, että musta-keltainen yhdistelmä on hyvä. Noh, nyt ovat kiurut lentäneet meiltä muualle ja musta seinäkin näyttää taas hyvältä.
Putkijannu kävi äsken vetämässä kylppäriin putket. Eihän siinä mennyt kuin viikko sovitusta, eikä se sitten niitä suihkuja asentanut... mur. Yritän olla puuttumatta asiaan ja kommentoimatta, sillä aihe tökkii niin pahasti. Tulee vaan ärsytys, kun ajattelee koko remonttia ja sitä miten paljon kylpyhuoneen jälkeen vielä tuota hommaa on. No ei parane vaipua synkkyyteen. Ihanaa, kun on katto pään päällä ja hyvä, terve talo, missä olla ja elää - ja vielä hitokseen töitäkin. Jatkan siis niiden parissa. Kiitti ja kuitti! =) 

SHARE:

7 kommenttia

 1. Meilläkin kiurujen oli aika lähteä. Jotenkin se ei ollut niin rauhallinen ainakaan tummansinisenä :D

  VastaaPoista
 2. Ilmassa on yleistä Kiuruihin kyllästymistä! Voi kun meilläkin isäntä suostuisi ylimaalaukseen, olisi edullisin tapa hoitaa homma :)

  VastaaPoista
 3. Toi musta lipasto on hyvin saman näköinen kun minulla on. Minun on kiiltävä ruskea, sain sen vanhempieni kuoltua. On aika vanha ehkä n 55 v. Onko sun lipastos ollut ton värinen alkuaan ?
  Katsoppa minun blogissani siitä on kirjoitus, jokin aika sitten kirjoitettu, en vain muista mikä oli sen nimi.

  VastaaPoista
 4. Löysin sen kirjoituksen se oli 22.9-16 siellä on lipasto sekä pöytä ja tuolit ja pikku vitriini, jotka kuuluvat tuohon kalustoon.

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyllä paljon selkeämmältä ja raikkaammalta. Kaikki ihanat sisustusjutut nousee paremmin esille 👍

  VastaaPoista
 6. Ai niinkö? Meillä tuo keltainen Kiurujen yö vaan jaksaa ihastuttaa - lämmin kaunis keltainen ja kotoinen. :)

  VastaaPoista