maanantaina, marraskuuta 07, 2016

Uusi blogipohja



Meillä on täällä nyt niin hektinen kiipeilyvaihe päällä, että mikään ei ole turvassa. Pikkututkija on vauhdissa ja tavarat lentävät pöydiltä. Pienet rottinkikukkapöydätkin piti tyhjentää olohuoneesta ja osan kukista siirsin keittiön senkille. Aika kiva viherhylly siitä tulikin.

Puutarhan syystyöt jäivät vähän vaiheeseen, kun talvi yllätti puutarhurin. Oliivit sentään ehdin ottaa sisälle turvaan pakkaselta. No, turvaan ja turvaan... Pikkukädet eivät tahdo jättää niitäkään rauhaan.

Oikeastaan postauksen aiheena olikin uusi blogipohja. Olen pidemmän aikaa ollut aikeissa vaihtaa pohjaa ja nyt sain aikaiseksi. Vanhassa itseäni ärsytti se, ettei postauksista näkynyt kuin yksi kuva ja "Lue lisää" -teksti ja aina joutui klikkaamaan varsinaisen postauksen auki. Jotenkin tykkään itse enemmän tästä, jossa voi scrollailla yhdellä silmäyksellä monta postausta läpi kerralla. Siis tietokoneversiossa. Mobiiliversiossa formaatti on taas erilainen. 


Pikkuisen täytyy vielä säädellä ja lisäillä erinäisiä kilkkeitä, mutta miltäs tämä nyt ensi alkuun vaikuttaa? Onko käytettävämpi kuin aiemmin? Onnistuuko kommentointi?
SHARE:

19 kommenttia

 1. On paljon käytettävämpi. Mä tykkään kans, kun voi vaan skrollata eikä tarvitse uudelleen klikkailla. Muutenkin pohja on tosi nätti ja siisti :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa paljon paremmalta kuin entinen, tykkään myös kun voi vaan skrollata eikä tarvitse klikkailla juttuja erikseen auki :) Kauniilta näyttää kotinne, ihana vihreyttä <3

  VastaaPoista
 3. Moro pitkästä aikaa! Mua ärsyttää tossa vanhassa se et kun oon vannoutunu pystykuvaaja, se rajaa ne miten sattuu! Mut laiskottaa alkaa säätämään... Tää on hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Olen sen verta vanhanaikainen, että tykkään näistä perinteisistä blogipohjista, en oikein aina jaksa innostua klikkailemaan postauksia auki vaikka aihe olisi kuinka hyvä tahansa. Tykkään tästä.

  VastaaPoista
 5. Voih...mun niiiiin tarttis tehdä sama 😳 Multa vaan loppu pelimerkit, joten toistaiseks on oma ärsyttävä mikä on.

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää! Minulla on myös "työn alla" vaihtaa pohja, mutta jotenkin se on tyssännyt jatkuvasti siihen etten löydä muka sopivaa, ja vaihdon epäonnistuminen pelottaa. Että menee solmuun koko bloki. Mutta ehkäpä vielä rohkaistun!

  VastaaPoista
 7. Tää pohja on hyvä ja toi viherhyllykuva on ihana!

  VastaaPoista
 8. Pohja on nätti ja näyttää toimivalle. Uusiutuminen on paikallaan välillä, oma blogi kaipaisi sitä myös.

  VastaaPoista
 9. Ihanalta näyttää nuo kuvat teiltä ja uusi pohja on ehdottomasti käytettävämpi näin :). Kivaa viikkkoa!

  VastaaPoista
 10. Kivalta näyttää! :) Itse juuri laitoin oman pohjan uusiksi ja lisäsin nimenomaan tuon Lue lisää -napin. Tuntuu, että omat postaukset ovat joskus niin pitkiä, että on kivempi jos lukija saa selattua uusimmat postaukset kerralla nopeammin ja voi sitten valita mitkä lukee tarkemmin. Katsotaan miten toimii.

  VastaaPoista
 11. Tää o paljo kätevämpi :)

  VastaaPoista
 12. Oikein hyvältä näyttää ja selkeältä. Tykkään myös siitä, että teksti on luettavissa suoraan, ei tarvi mitään erillisiä klikkauksia.

  VastaaPoista
 13. Tykkään paljon enemmän tästä mallista, kun ei tarvitse klikkailla auki mitään vaan koko pstaus on heti nähtävillä. Ja hyvältä näyttää ulkoasu muutenkin!

  VastaaPoista
 14. Superpaljonparempi! Jätin kaikki aiemmat lukematta, sillä kuvat vääristyivät jostain syystä? Nyt voin taas palata kivan blogisi pariin! Tuiskuavaa tiistaita sinne!
  terkuin, Tuulia

  VastaaPoista
 15. Tää on tällanen "vanha kunnon pohja", joka on tosiaan helppolukuisempi tällaiselle kaavoihinsa kangistuneelle museokamalle :). Joskin tykkäsin paljon myös sen edellisen simppelin tyylikkäästä outlookista. Ja nyt tykkään tosta sun uudesta profiilikuvasta. Näytät siinä onnelliselta <3

  VastaaPoista
 16. Hei,

  minulla on tuo sama tummanvihreä kukka kuin sinulla ikkunan vieressä kultaisen peilin alla, sillä erotuksella, että sinun kukkasi näyttää upealta! Oma kasvini vain kellastuttaa lehtiä enkä tiedä onko se liian kuiva vai märkä. Kuinka hoidat omaa kasviasi? Kiitos vastauksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tummanvihreä kukka (Nukkumaija) alkoi minullakin mennä vähän huonoon kuntoon, joten annoin sen eteenpäin yhteen kahvilaan ja toivon että se pääsee siellä uuteen kukoistukseen. Kastelua ei kai saisi olla liikaa, mutta ei liian vähänkään. Multa on pidettävä tasaisen kosteana kasvukauden aikana, talviaikaan annettava kuivahtaa välillä. Toivottavasti saat näillä ohjeilla kukan voimaan hyvin. Kannattaa myös googlettaa Nukkumaija :)

   Poista