keskiviikkona, syyskuuta 07, 2016

Hakola Lazy

Kaupallinen yhteistyö: Hakola Huonekalu Oy

Tässä lupaamiani kuvia uudesta sohvasta ja olohuoneen lookista. Voi että miten voi pieni ihminen olla iloinen yhden kaapin lähtemisestä! Ihan parasta, että kaappi päätyi vanhaan kouluun, missä sen mittasuhteet pääsevät varmasti paremmin oikeuksiinsa kuin meillä. Mikä ihana avaruus olkkarissamme nyt onkaan <3 Taidan siirtää kaavailemani Ikean Björksnäsin hommaamista hamaan tulevaisuuteen, sillä en kaipaa nyt yhtään enempää huonekaluja. Jotain säilytystilaa toki hervottomasta kaapista muovilaatikoihin tyhjennetyille astioille olisi keksittävä, mutta palvelkoot nuo muovilaatikot toistaiseksi :D Sohvillekaan en vielä kokeillut muuta järjestystä, sillä jäin vain lumoutuneena nauttimaan näistä näkymistä.



Uusi sohva on siis Hakolan kolmen istuttava Lazy, joka on nimensä mukaisesti laiskottelijoiden suosikki, sillä runko on normaalia hieman syvempi (100 cm). Kankaaksi valitsin tilaamieni näytteiden perusteella hiekanvärisen Florist-kankaan, joka on meille sävyltään kyllä ihan täysi kymppi. Kangas itsessään on likaahylkivä eikä siihen ole lisätty kemiallisia jälkikäsittelyaineita. Kaikki päälliset ovat irrotettavia, myös sohvarungosta, joten ne voi tarvittaessa pestä koneessa.  Sohvan on suunnitellut Annaleena Hämäläinen ja se on tehty Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla.

Sohva on superihana, mukava, tyylikäs ja ajaton, mutta pahus vieköön minkä dominoefektin se aiheutti. Vanhat sisustustyynyt näyttävät nuhjuisilta ja verhotkin liian valkoisilta! Kaipa nuo verhot voisi noin kolmen vuoden roikottamisen jälkeen päivittääkin... :)






Vuosi sitten Hakola esitteli Habitaressa uudistuneen linjansa ja siitä asti noste on ollut huikea. Tänään alkavilla Habitare 2016 -messuilla Hakolalla on jälleen upea osasto (6e139), joka kutsuu viihtymään mukaville sohville hyvän kahvin kera. Joka päivä klo 13 pääsee tutustumaan suunnittelijoihin. Jos olet Habitareen siis menossa, käy ihmeessä koelöhöämässä Lazy, sillä Hakola tarjoaa lukijoilleni upean edun: -20 % Lazy-sohvasta koodilla Voikukkapelto.  Edun voi käyttää Hakolan verkkokaupassa (klik) tai tilatessa sohvan vaikkapa Habitaressa. Sinne on nyt minullakin matka, joten tulkaapa nykäisemään hihasta, jos törmätään!
Etukampanja on päättynyt


Yhteistyössä: Hakola Huonekalu Oy


SHARE:

19 kommenttia

  1. On se upean tyylikäs.t. Äippä

    VastaaPoista
  2. Olohuoneesi on niin kutsuva ja kaunis! Rottinkiset kalusteet sopivat tapetin kanssa yhteen kuin nenä päähän ja uusi sohva kutsuu löhöämään :) Tykkään!!! Minusta sohvan kuuluu olla mahdollisimman syvä, jotta siinä mahtuu kunnolla loikoilemaan. Joskin tällä hetkellä tämän ison mahan kanssa sohvalta ylös nousu on aika haasteellista, sillä meillä on matala ja ihanan syvä sohva kotona. Pirteää keskiviikkoa koko teidän poppoolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän tää nyt on aika ihana, kaikin puolin :) Oooh, muistan oikein hyvin ison mahan kanssa sohvalta ja sängystä kampeamiset... ei ole ikävä sitä, heh ;)
      Aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
  3. Toi Lazy on kyllä upea, täälläkin keikkuu haavelistan kärkipäässä :) Kaikki muut bloggaajat tuntuvat messuilevan tänään, mutta itse pääsen paikalle vasta lauantaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä niin ihana ja hyvä sohva. Aika vähän olen ehtinyt tosin makoilemaan, sillä jostain syystä sille on ollut tunkua ;) Kerkesin eilen käydä pyörähtämässä Habitaressa ja huomenna menen uudelleen. Hyvät messut!

      Poista
  4. Kaunis olohuone. Ja tuo sohva on niin tyylikäs. - Hyviä messuja!

    VastaaPoista
  5. Kerrassaan upea sohva, tuollainen olisi kyllä meillekin ihan mahtav, täytyy varmaan alkaa säästämään roposia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tykkään kyllä erityisesti sohvan ajattomasta muotoilusta. Roposia säästelemään vaan... ;)

      Poista
  6. Hyvännäköinen muutos!
    Mikä on tuo suurilehtinen viherkasvi valkoisessa ruukussa sohvan edessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! =)
      Suurilehtinen kasvi on Calathea eli Isomaija. Bongasin kaksi erilaista Isomaijaa Ikeassa viikonloppuna, enkä tietenkään voinut niitä vastustaa :) Aika ihania. Siinä toisessa lehdet ovat päältä kuin jotain tummanvihreää plyyshiä tai samettia ja alta viininpunaiset. Täytyy laittaa kuvia tänne, kun ehtii :)

      Poista
  7. Teidän ihana olohuone on kyllä nyt ehkä vieläkin ihanampi, ja tapetit pääsevät enemmän oikeuksiinsa :-) Sohva on tosi kaunis, harmittaa etten malttanut koeistua sitä tänään messuilla, kun piti niin kovasti höösätä eteenpäin :-D Oli ihana nähdä taas, ja erityisesti mun lempparivauvaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Sun täytyy tulla meille koeistumaan ja moikkaamaan sun lempparivauvaa :) Oli kiva nähdä, vaikka aika lailla höösäämiseksihän nuo messut tuntuivat itselläkin menevän. No, huomenna uudelleen :)

      Poista
  8. On ihana, Hakolaa täälläkin meititään. pitää vain yhdessä vähän suunnitella sohvan värimaailmaa AL:n kanssa, sillä ihan yksivöristä en meille vain huoli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinnolla jään odottamaan, minkälainen sohva teille mahtaakaan "syntyä" :)

      Poista
  9. Se kyllä sopii teille kun nenä päähän. Muksua viikonloppua sinne. :)

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Kuinka kauan tuo koodi on voimassa?

    Annu

    VastaaPoista