torstaina, toukokuuta 05, 2016

Voi ihanuus

Tulin vaan nopsaan huikkaamaan, että voi ihanuus tätä ilmaa ja kesän puhkeamista. Pakahdun! Meidän keittiö pääsee kesäkeleillä oikein oikeuksiinsa, kun sinne paistaa koko aamupäivän aurinko ja siellä on OVI. Rakastan avata oven aamulla ja puuhastella raikkaassa keittiössä. Välillä voi piipahtaa paahtumassa ulkona pikkuterdellä. Siellä todella tarkenee (auringossa mittari näyttää jotain neljääkymppiä) ;) Kyllä se on kuulkaas kesä ny! Nautitaanpas taas niin kauan kun tätä kestää.
Eilen poikkesin Ikeaan ja ostin hartaasti odotetun Viktigt-malliston lampunvarjostimet. Osastoa vasta rakennettiin eilen Tampereella ja verhot avataan kuulemma tänään. Onneksi sain sentään verhon raosta ostaa lampunvarjostimet, jotka asemapäällikkö eilen viritteli kattoon. Täydellisen ihanat.Keräsin äsken kevään ekat vuohenputket. Nyt piirakan tekoon ja sitten ulos taas nauttimaan, moi!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Kauniita kuvia. Toi teidän olkkarin tapetti on ihana! Joo, nautitaan tästä lämmöstä niin kauan kun sitä riittää, toivottavasti pitkään!

  VastaaPoista
 2. Hei mistä mahtaa tuo ikkunan edessä oleva kukkapöytä olla kotoisin? :) Teillä on kyllä valtavan ihana koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös Ikeasta - Satsumas nimeltään :) Kiitti! =)

   Poista
 3. Ihana tunnelma näissä kuvissa. Olen ihan samaa mieltä, että pitää nauttia näistä kesäisistä päivistä niin pitkään kuin niitä riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Toivotaan että riittäisi vielä paaaaljon lisää...

   Poista
 4. Meillä myös riittää aurinkoa keittiöön ja sieltä on ovi terassille- joten tiedän mistä puhut :) Ilmat ovat todellakin olleet jotain aivan ihanaa - saimme (toivottavasti) ensimakua kesästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi keittiössä on ihan luksusta. Ei tarvitse paljon liesituuletintakaan käytellä... :D
   Melkoiset ensimaut ovat kyllä nämä kelit olleet - ihanaa!

   Poista
 5. Ihanat nua lampunvarjostimet.t äippä

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis koti teillä ja kivat noi lampunvarjostimet.
  Kyllä on lämpöä riittänyt täälläkin.
  Tuuppas käymään Aurinkokujallakin ja osallistu arvontaan.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista