keskiviikkona, toukokuuta 25, 2016

Maalaiselämää

Paljon on hommaa to do -listalla, mutta eiköhän niistä jollain tapaa selvitä. Juuri äsken sain tehtyä osan kylvöistä ja asemapäällikkö ahkeroi eilisen päivän kasvihuoneen lattiaa naputellen - ja sai samalla varsin komeat rusketusrajat :) Muuten elämä rullailee pihapainotteisesti eteenpäin. Kuten kaikilla muillakin, toiveena olisi ne muutamat extratunnit vuorokauteen, että ehtisi tekemään tarpeeksi juttuja, mutta meneehän se näinkin. Asioihin pitää vaan suhtautua... :) Pidemmittä höpinöittä tunnelmapalat viikonlopusta tähän päivään.
 
^ No joo, tohon en sentään ala... Kiitos kuitenkin Fiskarsille parin vuoden takaisesta lähetyksestä. Eipä oo voikukat päässeet tällä tontilla vähenemään... :D

***

Aurinkoista viikkoa!


SHARE:

22 kommenttia

 1. Voi, että tuo pikku-isäntä on kasvanut...vastahan vauvana meille esiteltiin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kohta se on tuo pienempikin samanmoinen pikku-emäntä... voi että, aika vaan menee niin kauhean nopeasti :)

   Poista
 2. Mitkä maisemat! Ja mikä ihana apulainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Toki rannikon kasvattina ja saaressa kesäni teinivuosiin asti viettäneenä arvostaisin myös merta, mutta kyllä näissä maisemissa kelpaa olla ;) Ja hyvin kelpaakin :)

   Poista
 3. Musta tämä sun blogisi on superihana! Ihanuutta lisää se, että tuota tietä olen mennyt uimaan vähintäänkin satoja kertoja. Isä on noussut asemaltasi junaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Ihanaa saada tämmöistä palautetta. Oletkin ensimmäinen "paikallinen", joka kommentoi ;) Kääk! =D Tuo uimaranta on kyllä ihan huippupaikka. Jokohan sitä tohtisi koittamaan kuinka kylmää vesi on...

   Poista
 4. Ihanat kuvat. Voikukkapelto on täälläkin. Ajan nurmikonleikkurilla yli ja leikin, että se on vihreä nurmikko. Hullun hommaa nyppiä noita pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Ah, ihana kuulla, että ammattilainenkin jättää voikukat nurmikolleen... :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Nythän mä hokasin - tuu meille au pairiksi! Pääset maalle, eikä hommatkaan lopu :D :D

   Poista
 6. Niin kaunista ja ihana tunnelma kuvissa. Meillä on ollut kasvihuone neljä vuotta suunnitteluasteella, mutta hiljaa hyvä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! =) Mulla on kanssa ollut suunnitteilla sen kolme vuotta, kun täällä ollaan oltu. Nyt kävi niin, että isännän sukulainen oli luopumassa omastaan, joten minähän tietysti ehdotin meiltä uutta sijoituspaikkaa. Kierrätys kunniaan! :)

   Poista
 7. Ei vitsit miten päheet rusketusrajat! :D Oikein aurinkoisia päiviä sinne puutarhuroinnin keskelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo aattelin, että eikö kukaan huomioi herran hienoja rusketusraitoja!! :D
   Kiitos, ihanan aurinkoisia päiviä sinne myös! <3

   Poista
 8. Ensimmäinen mun näkemä henkselirusketus :D.

  VastaaPoista

 9. Tarvitsetko yritysten laina? Yrityksemme nimi on zion rahoituspalveluja rajoitettu, annamme lainaa kiinnostuneille asiakkaalle, jotka etsivät lainojen parantaa yritysten, voimme auttaa lainan jopa $ 15 miljoonaa dollaria. Voimme auttaa lainaamalla rahaa, käynnistää yrityksen tai laajentaa nykyistä liiketoimintaa, tarjoamme myös henkilökohtaisia lainoja, auto lainat, yritysten lainoja, asuntolainojen, maatalous- lainat, tai lainaa jostain syystä jne Jos tarvitset laina tänään yhteyttä. Voimme lainata jopa 15 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Lähetä meille soveltaa: zionloanfirm.ltd@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olen Loredana Beretta henkilökohtainen laina lainanantaja, jotka suorittavat erilaisia lainojen International Maat kiireellisesti 3% Korko jos Kiinnostunut ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla: lori.beretta40@gmail.com

  Motto: Sinun onni on meidän tyytyväisyys

  Elämme meidän motto, voimme auttaa sinua

  VastaaPoista