torstaina, helmikuuta 17, 2011

Vaihteeksi kirpparilöytöjä...

Nyt täytyy varmaan pitää pieni tauko tässä kirppistelyssä... Tai sitten ei...=)


Tällä kertaa löysin kivoja lautasia ja hianon boksin! Vanhat "mainoslaatikot" ym. ovat vaan niiiin hienoja ja niitä löytää aivan liian harvoin (tai jos löytää, hinta on liian suolainen). Tämä oli oikein hyvä löytö - sopivan rupuinen (lue: rustiikki) ja edullinen.


En ole ikinä ollut astiafriikki. Muistan lukioaikoina, kun joka toinen tyttö keräsi jotakin sarjaa. Tuolloinen hittisarja oli Teema. Minä en kerännyt ja siksi kaapista ei edelleenkään löydy mitään merkkisarjaa tai koknaista astiasarjaa, josta voisin tyylikkäästi tarjoilla vieraille juhlaillallista alkupaloista jälkiruokaan.

Viime aikoina minua on erityisesti viehättänyt englantilaiset maisema-astiat. Niitä tekisi mieli haalia enemmänkin. Ja tiedättekö, semmoinen seinä, missä olisi tuommoinen maisematapetti, olisi hitsin hieno! Kirpputoreilta sattuu yleensä löytymään lautanen tai kaksi jotakin sarjaa, joten eriparia olevien astioiden määrä tässä huushollissa sen kun kasvaa. Mutta kun ei voi vastustaa, jos on hieno lautanen... Mutta nythän on trendikästä yhdistellä erilaisia asioita keskenään - miksei siis astioitakin?

 Linna-lautasia oli kyllä oikein kuusi kappaletta. Muita lautasia sitten yksi tai kaksi.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti