keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011

Uusi tilkkupeitto

Olen pidemmän aikaa säännöllisen epäsäännöllisesti (aina kun mieleen on muistunut), metsästellyt sopivaa tilkkupeittoa tai tilkkutäkkiä huuto.netistä. Nyt kohdalle sattui hyvän värinen ja sopuhintainen yksilö. Ensin tuumasin, että voisinhan tehdä tilkkupeiton itsekin, mutta sitten taas aihetta aikani googleteltuni tulin siihen tulokseen, että liian työlästä... Harjoitustyönä tein tyynyn. Peitettä voisi toki hyvin alkaa pikkuhiljaa rakentelemaan, kun kankaitakin on ja ompelemaan aina silloin jos/kun ylimääräistä aikaa on.


Peiton värit sopivat hyvin tähän vaaleanpunainen-sininen-turkoosi-teemaan, joka minulla nyt on jostain syystä meneillään. Kauniin tilkkutäkin on tehnyt käsityöblogiakin pitävä Sufferiina. Kiitokset vielä upeasta peitosta! =)


Tässä vielä pari kuvaa ruokailuhuoneesta. Kuvat on otettu eilen ja viime lauantaina. Kerrankin oli sopivan siistiä, ihanan aurinkoista ja minä kameran kanssa paikalla.
Nallekin tykkää chillailla auringossa.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Kauniilta näyttää teidän kodissa :) mukava että tykkäsit peitosta!

  VastaaPoista
 2. Hei, sukelisin tänne aivan sattumalta! Ihana blogi. Jäin ihailemaan piiiitkäksi toviksi kirppislöytöjäsi! Upea on uusi tilkkupeittokin.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tänne uiskentelin hyvän mielen perässä. Kaunis ja kodikas koti sinulla, ja ihania kirppisjuttuja sekä tuo peite!
  Vanhaa soffaa kattelin ja mietin taas kerran, että uskaltaisinko oman samanmoisen maalata valkoiseksi..mieli tekis :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä teillä on kaunista! Ihana juttu, että olet vieraillut blogissani, niin löysin tänne kurkistelemaan. :)
  Tykkään kovasti tyylistäsi, ihania erityylisiä kerrostumia suloisesti sulassa sovussa! <3

  VastaaPoista
 5. Moi! Onko sulla tuossa keittiön sohvassa semmoinen llauta vielä istuinosassa vai pelkkä pehmuste?

  VastaaPoista