maanantaina, marraskuuta 09, 2015

Déjà-vu

Jaiks! Kävin äsken vanhassa keittiössämme ja mikä flashback ja déjà-vu sieltä hyökkäsikään verkkokalvoille. Näyttää ihan samalta kuin hieman yli kolme vuotta sitten! Silloin edellisten asukkaiden aikaisen kyökin kalusteet ja laminaattilattia oli juuri purettu ja nopeana ratkaisuna laitoimme lastulevyseinien päälle lautaa ja rakensimme Ikea-keittiön. Ihan kiva ja nätti keittiö siitä silloin syntyi. MUTTA kuten tiedätte, keittiö on nyt jo tovin ollut ihan muualla. Vanhassa keittiössä oli kesän ja syksyn ajan pojan leikkihuone, joka nyt vihdoin viikonlopun aikana siirtyi yläkertaan. Seuraavaksi vanhasta keittiöstä ollaan tekemässä makuuhuonetta - ainakin hetkeksi. Jotenkin ounastelen, että päätös ei ole pysyvä, mutta muutamaksi vuodeksi sopiva, kunnes taas muuta keksitään...

Tässä niitä lautoja nyt irrotellaan, jotka silloin kolme vuotta sitten asennettiin. Järkevää. Ja on muuten varmaan aika ärsyttävääkin, kun käskettiin maalata ne ruuvinkannat HYVIN piiloon... =)
SHARE:

12 kommenttia

 1. Hassua, kuinka aika kuluu. Justhan te muutitte!

  VastaaPoista
 2. Remontti-intoa! Kyllä siinä oma aikansa menee, mutta varmasti lopputulos on kaunis ja oman mielen mukainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan tämä aina sen lopputuloksen arvoista :)

   Poista
 3. Toi teijän puuha on kun entisen äijän ojankaivuuta...😀 Mut mikäs siinä...pysyy asemapäällikkö pois pahanteosta?

  VastaaPoista
 4. Oi, tuo ihana lautaseinä sais siirtyä jonkun aikaportin kautta suoraan Lillan seinäks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto kun ei oo sitä porttia vielä keksitty!! Olisi joutanut.

   Poista
 5. Oi että, tuo lautaseinä kelpaisi tännekin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi. Meillä on onneksi noita lautaseiniä täällä riittämiin, joten tästä raaski hyvin luopua :)

   Poista
 6. Siinä sitä voi tosiaan purkaessaan kiroilla, että tuli aikanaan oltua niin huolellinen niitten ruuvinkantojen kanssa. Kuka lie senkin ohjeen (määräyksen) antanut ;)

  Täältä tulee asemapäällikölle huisisti rispkektiä! Kaiken se kestää ja kaiken se kärsii vai mitä siinä valassa sanottiinkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja sehän oli nimenomaan herra asemapäällikön määräys, kun minä olin maalaajana ;) Mutta eipä hätää, yllättävän kivuttomasti näyttivät seinästä irtoavan. Vähän oli hikikarpaloita otsallaan, mutta ei yhtään kirosanaa kuulunut :) Valoja ei o vannottu, mutta silti se näyttää kestävän. Tai ehkä just siks... vannomatta paras! :D

   Poista