sunnuntaina, marraskuuta 01, 2015

Tapahtumasta toiseen

Tapahtumantäyteiset viikot alkavat toivon mukaan hieman hellittää. Koti on rempallaan ja remonttipölyssä, mutta siitä viis. Kivaa on ollut - ihanien uusien ihmisten tapaamisia ja mukavia tilaisuuksia. Muistoissa vielä reilu viikon takainen Muonion reissu ja monet muut kivat jutut.

Yläkerran kylppäri valmistui viimeisen kahden viikon aikana siihen pisteeseen, että enää olisi kalustaminen ja putkityöt jäljellä. Valitettavasti kopista ei tullut ihan niin pitkä kuin ajattelin ja kirpparilta ostamani koivukaappi ei mahdukaan olemaan allaskaappina - damn. No tilalle rakennetaan toisenlainen, vähän kapoisampi tasosysteemi ja koivukaapille kyllä löydän sijan majatalostamme. Muuten kyllä näyttää jo nyt niin hyvältä, että hitto! Nuo laatat ovat juurikin täydelliset ja odottakaapa vaan, kun saan "kultaisen suihkun" ja hanan paikoilleen :D

Perjantaina poikkesin Svaneforsin blogi-illassa. Käytävän toisella puolella sijaitsee Malou C. niminen vaate- ja stailausliike, jossa järjestettiin samaan aikaan Fashion & Beauty Forumin kekkerit. Hauskat pippalot, kaikenlaista pientä purtavaa ja hyvää musiikkia, vaikka sisään farkuissa (alipukeutuneena!) astuessani ajattelinkin, että mihinkäs sitä nyt tultiinkaan :D Ilta oli kuitenkin tosi kiva ja oli ihana tavata uusia/vanhoja tuttuja blogien takaa.

Svaneforsilla oli esillä sama syksymallisto, josta kerroinkin aikaisemmassa Svanefors-postauksessani (<--klik). Syksy puretaan pois ihan näillä hetkillä  ja annetaan tilaa kevään mallistolle. Siihen palaan sitten hiukan myöhemmin, kunhan se on käyty tsekkaamassa :) 

Illalla ajoin silmät ristissä kotiin ja lauantaiaamuna hyppäsin silmät vielä enemmän ristissä junaan suuntana taas Helsinki. Vähän tämmöinen erakkoluonne kun tuppaan olemaan, olen tähän asti vältellyt isompia blogitapahtumia ja gaaloja (hui kauhistus!). Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa päätin, että perhana vieköön lähden katsastamaan, minkälainen se Indiedaysin järjestämä Bloggers Inspiration Day oikein onkaan. Ja olipa kiva kun lähdin. Parasta antia olivat tietenkin ihanat naiset blogien takana ja heidän tapaamisensa, mutta eivät nämä herkutkaan suoranaisesti päivää pilanneet ;)






Kiva päivä kaiken kaikkiaan, mutta kiva oli palata taas kotiinkin. Ja ehei, sinne iltagaalaan en nyt vielä todellakaan tohtinut. Ehkä ensi vuonna... :)

Kotona odottaa operaatio siivous. Kylppäriin käytiin hakemassa tänään uusi vessanpönttö (niin, mikä vika siinä vanhassa vaaleansinisessä arabialaisessa oli…) ja kohta täytyisi alkaa tekemään yläkerran aulaan seuraavaa uutta väliaikaista leikkihuonetta, jotta saadaan makuuhuoneen teko alakerrassa aluilleen. Semmoista pientä puuhastelua.


Indiedays-pystiä ei odotettavasti tullut, mutta olen kyllä todella iloinen ja otettu siitä, että sain kuitenkin niin mukavasti ääniä, että ylsin sinne kärkikahinoihin. Se jos mikä on todella hieno saavutus ja kertoo siitä, että kai tästä sillisalaattiblogistani joku tykkääkin. Ihan mielettömästi siis kiitoksia kaikille teille äänestäjilleni ja onnea voittajille!

Ja kun yksi kilpailu päättyy, toinen alkaa... Tällä kertaa sain oikein kutsun, jossa kerrottiin, että minut on valittu yhdeksi kymmenestä sisustusbloggaajasta, jotka tavoittelevat Saleduck Interior Blogger -palkintoa ja että lähtisinkö mukaan. Indiedaysin tuomasta myötätuulesta rohkaistuneena ajattelin jälleen, että miksipä sitä ei kokeilisi. Nyt jätän pallon sitten teille eli jos koette, että juuri meikäläisen blogi on joskus antanut teille iloa ja inspiraatiota, käykää antamassa ääni Voikukkapellolle tästä linkistä: http://www.saleduck.fi/awards/interior Pieni remonttiraha ei olisi ollenkaan pahitteeksi ;)

Kiitos <3

SHARE:

27 kommenttia

  1. Oli tosi kiva tavata! Mahtavat laatat teillä tuolla kylppärissä, edelleen meillä on sama maku laattojen suhteen, meillä on yläkerrassa myös tuollainen kuusikulmainen laatta lattiassa ja seinälaatat tiililadonnalla :-) Meillä tosin lattialaatta on valkoista ja pienempää, mistä löytyy tuollaista isompaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Kiitos - hyvät laatat ovatkin ;) Tuo lattialaatta löytyi Bauhausista. En tiedä onko paljon isompaa vai vääristääkö kuva vain...

      Poista
  2. No nythän mää hokasin ;). Sori hidasälyisyys, mutta on menny aika siellä missä älykkyys tiivistyy :D. You know.. Eiku äänestään...

    VastaaPoista
  3. Päivä kuullosti kivalle ja samoin etkot. Nyt vaan piti kaikki tämä jättää väliin, mutta kiva oli taas tavata Showroomilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin kiva nähdä uusia tyyppejä tuttujen blogien takana - parasta. Kiva oli nähdä taas :)

      Poista
  4. Äänestetty ja aikas kivoja herkkuja :)

    VastaaPoista
  5. Indien päivätapahtuma näytti mukavalle, itse en ole käynyt niissä koskaan, vaikka täällä pääkaupunkiseudulla asustelenkin. Blogisi on lämminhenkinen ja kaunis upeine kuvineen, onnea jatkossa!!
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivätapahtuma oli kyllä kiva, mutta kuten sanottu, kivointa oli ehdottomasti "kollegoiden" tapaaminen. Ehkä mekin näemme seuraavalla kerralla… :)
      Kiitos, Päivi - kauniisti sanottu <3

      Poista
  6. Ihania kuvia! Lattialaatta kiinnitti minunkin huomioni, näyttää isommalta(& tosi hienolta!) kuin Pukkilan perinteinen. Meillä on sitä (pienempää) veskissä mustana valkoisilla saumoilla ja en kyllä ole kyllästynyt sitä tuijottelemaan :-) Meillä on myös kylppäriremontti meneillään, saumausta vaille valmiina kalusteiden yms. asennukseen. Valmistuisipa pian! Remontit kun aina käy vähän voimille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosia! Luulen kanssa, että noihin laattavalintoihin en kyllästy, vaikka toki erilaisia houkutuksia ja trendejä aina tuleekin vastaan :) Vau, kuulostaa hyvältä. Tsemppiä loppurutistukseen!

      Poista
  7. Laatat näyttää niin hyvältä! Eikä nuo herkut varmasti päivää tosiaan pilanneet! ;)
    Ja äänestämässä käyty tietty, rohkeesti vaan blogi-kaapista ulos ja tapahtumiin, hyvin sä vedät! <3

    VastaaPoista
  8. Oli tosi kiva nähdä sinutkin ensi kertaa! Ehkäpä uskallat ensi kerralla iltagaalaankin! MInulla jäi gaala väliin työn takia, mutta keväällä osallistun varmasti. :)
    Onnittelut ehdokkuudesta!

    VastaaPoista
  9. Kiitos viimeisestä Netta, kiva oli viimein tavata ihan livenäkin. Ensi syksynä mennään sitten kaikki iltabileisiinkin, eikös niin?! :)

    VastaaPoista
  10. Aivan huikeat bileet teillä on olleet, ja onneksi erakko lähti maalta isolle kylälle ja pääsi kokemaan noin ihanat juhlat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erakonkin täytyy joskus venyä ja verkostoitua, heh :D

      Poista
  11. Olipa ihania kuvia viikonlopusta, Netta. Kiva, kun tavattiin. Kahdestikin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kuules, äläpä muuta virka. Ja kohta nähdään taas, jeee! <3

      Poista
  12. Ai että on tulossa ihanan näköinen kylppäri. :D Lattialaatta on niin upea!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Jotenkin ajattelin, että saattaisit tykätä... ;)

      Poista
  13. Teillä on kyllä kertakaikkiaan ihastuttava huusholli. Olen tässä selaillut blogiasi ja oon ihan myyty. Mielettömiä rottinkijuttuja ja ilme muutenkin. Onnea ehdolla olemisesta! Sieltä blogisi bongasin! Tervetuloa kurkkimaan mun 1-vuotiasta sisustusblogiani Porvoosta! T. Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia oikein kovasti - mukava kun päädyit tänne :) Rottinkijutut ovat kyllä itsestänikin niiiiiin ihania :)

      Poista
  14. Tosi kiva tuo yläkerran kylppäri. Itsekin haaveilen tuommoisista vähän retroista laatoista. Putkityöt olisikin kohta ajankohtaista aloittaa. https://www.orimattilanputkityo.fi/palvelut

    VastaaPoista
  15. Kiva tuo uusi kylppäri, varsinkin nuo laattavalinnat on ihan mahtavat! Meidänkin tyttärellä alkaa pian LVI-työt täällä Vantaalla. Pitää mennä varmaan vähän auttelemaan. Hieman jo katseltiin millaiset kaapit ja hanat heille sopisi.

    VastaaPoista