tiistaina, marraskuuta 17, 2015

Muutoksia olohuoneessa

Olen pitkään pohdiskellut olohuoneen järjestyksen muuttamista. Pohdiskellut ja voivotellut... Minulla on ihan hirveä selkeyden ja modernimman sisustuksen kaipuu, mutta kun en omaa semmoista kykyä, että pistäisin sisustuksen kokonaan uusiksi, tyydyn pyörittelemään näitä samoja mööpeleitä ja tavaroita ja koitan vähän edes karsia pikkusälän määrää, jota meille jostain syystä aina kertyy ;)

En ole vielä varma, onko järjestys lopullinen. Vanha perintökaappikello on nyt vähän turhankin keskeisellä paikalla omaan makuuni. Ja hassua, kun on tottunut siihen, että sillä kohtaa on oikeaa aikaa näyttävä kello (kaappikello ei siis ole käytössä - ehkä toimisi, jos laittaisi toimimaan, en tiedä), tulee aina katsottua aikaa tuosta kaappikellon rohjakkeesta. Ei muutu viisarien asento, ei, vaikka kuinka vilkuilisi. No, kai tämä tästä. Totutellaan hetki ja jos ei totuta, kokeillaan jotain muuta ;) Nyt kun huomasin, että tuo iso lipastokin liukuu ihan köykäisesti lattiaa pitkin, mikään ei ole enää rajana - hah!

Muistutus: Saleduck Interior Blogger Awards -kilpailu on käynnissä marraskuun loppuun asti. Olisin kiitollinen äänestäsi ;) Äänestämään pääset tästä.

SHARE:

10 kommenttia

 1. Juu ei parane kellon paikkaa vaihtaa :). Meillä on nyt ollu varmaan kohta 2 vuotta eteisen kello pysähdyksissä, mutta aina mää vaan sitä silti vanhasta tottumuksesta vilkaisen todetakseni, että se on edelleen kakskyt vaille neljä :).

  Olin bongaavinani aika monta Parolasta tuttua juttua teidän kodikkaasta olkkarista. Näinköhän oikein ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin. Jos mä ripustan jollain konstilla sen edellisen kellotaulun tuon kaappikellon tauluun kiinni.

   Vai bongasit? No voipihan se olla, että muutama tuote on sieltä kotiin pikkuhiljaa kulkeutunut ;) Työsuhde-etuja...

   Poista
 2. Ei yhtään pöllömmältä näytä tämäkään järjestys - ja kuka sitä nyt kerralla kaiken laittaisi uusiksi!
  Sohvalla taitaa roikkua annukan-pallo-parola-peitto jos silmät oikein näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Pirun hankala vaan kuvata tätä uutta järjestystä... :)
   Ei ole annukan palloparolapeitto :)

   Poista
 3. Hieno antiikkikello. Kannattaa kokeilla, noissa on usein upea käynti ja lyöntiääni.. minulla roikkuu seinällä tupakello josta uupuu punnukset, pitäisi sekin käyttää jollain asiantuntijalla että saisi käymään. Nätille näyttää, sopivan moderni. Minä ihastelen sun kelloa, tapettia ja mahalipastoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, en tiiä tohtiiko koittaa toimivuutta... Olen "vähän" herkkä kaikenlaisille tikityksille ja kellon lyönneille. En saa esim. nukuttua, jos kuulen kellon tikityksen. Ja sen voi kuulla jopa toisesta huoneesta, usko vaan... :D))))

   Poista
 4. Se on vaan niin että teidän olohuone on kaunis, kutsuva ja viihtyisä, ovat huonekalut sitten missä kohti tahansa. Rakastan tuota teidän tapettia :)

  VastaaPoista
 5. Olohuoneesta tuli todella kaunis ja viihtyisä. Hieno on tuo kello!

  VastaaPoista