torstaina, huhtikuuta 09, 2015

Arvonnan voittaja ja keittiöhöpinää (taas.)

Olen autuaasti unohtanut ilmoittaa arvonnan voittajan... sorry! Arvonta suoritettiin randomin armollisella avustuksella ja onni suosi tällä kertaa Tarjaa kommentilla: "Lavatarhuri kiinnostaisi! Voi kun kävisi tuuri :)." No, tuuri kävi ja Lavatarhuri-kirja on jo matkalla - ellei sitten jo saapunut. Kiitos kaikille runsaasta osallistumisesta :)

Iisakinkirkossa tapahtuu edistystä - vauvanaskelin... Eilen puuseppämme toi tekemänsä hienot tukipalkit ja vanhat tikkuiset rumilukset saatiin vihdoin pois näkymää pilaamasta. Arvatenkin maisema muuttui täysin, kun Olsu-kissa menetti raapimispuunsa. :) Jätti-iso pärekori on kirppislöytö (vain 10 e) eiliseltä ja "baarituoli" viimesyksyltä. Noita tuoleja on jemmassa neljä ja ne tulevat olamaan saarekkeen ympärillä hengailutuoleina. Istuinosat ovat vähän hassusti kahta eri vihreää, joten ne täytyy varmaan joskus maalailla, kun ehtii/viitsii.

Puuseppä ideoi ja toteutti palkkeihin hauskat kolot, joihin voi laittaa haluamilleen korkeuksille "puolapuita" - tai jättää laittamatta. Minusta kerrassaan ihana idea. Jotenkin näen ne minun amppelini roikkumassa ylhäältä puolapuusta... ;)


Yksi uuni on jo paikoillaan, samoin liesi ja tasosta nouseva liesituuletin. Tummanharmaalla/mustalla maalattuihin kaappeihin menee nykyisessä keittiössämme vielä käytössä oleva musta uunimme, vanha keraaminen liesi on jo puhuttu eteenpäin ja liesituuletinkin nykykeittiöstä myyty :) Nyt mietin nykyisten keittiökalusteidemme myyntiä. Alunperin oli tarkoitus käyttää ne kodinhoitohuoneessa / apukeittiössä, mutta eipä siinä taida olla mitään järkeä. Se mitä ennen kaikkea "kodariin" tarvitsemme, on säilytystila mallia lattiasta kattoon, eikä mitään turhaa tasoa, jolle voi kasata järkyttävän määrän roinaa.  Taidan siis laittaa keittiökaapit ym. toriin myyntiin jahka ehdin. Jos kiinnostaa, minuun voi kyllä olla asian tiimoilta yhteydessä. Tässä postauksessa näkyy aika kivasti minkäläinen keittiö olisi tarjolla (miinus kodinkoneet).

Muistutus: olen nykyään siellä fasepuukissa ja instassa (tietty hei... ;)). Siellä siis paljon materiaalia, mikä ei blogiin koskaan päädy ja muutenkin blogin ollessa välillä kiireiden ja muiden asioiden takia "hiljaisella", päivittyy nuo kaksi muuta kanavaa vähän tiuhemmin.
SHARE:

15 kommenttia

  1. Pitääkö se Lavatarhuri nyt mennä ihan ostamaan kun ei tullut voitettua ;) Ja hei, missä kirppiksillä sä oikein käyt kun tuollaisia löytöjä teet? Mä en ikinä löydä noin halvalla mitään noin ihanaa kuin tuo pärekori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kävitkö jo ostamassa? =) Liian harvakseltaan tulee käytyä nykyään kirppiksillä ja tuntuu että tarjonta on kaikissa huonoa, mutta joskus tärppää. Tämä aarre löytyi Nokialta (supernova tai joku vastaava), jolla satunnaisesti olen käynyt, kun olen vienyt auton huoltoon :)

      Poista
    2. Ei oo viel kirja tullut missään vastaan enkä erikseen lähtenyt ostamaan, pitänee ensin selailla jossain :) Vähän sama fiilis kirppiksistä et usein tarjonta on heikkoa ja viel kaikenlisäksi ylihinnoiteltua, välillä menee maku ees lähteä kirppiskierrokselle.

      Poista
  2. Ei puutu kuin muutama hengailija ja viinilasit....
    *kuin mä ny noin* :D

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä hurmaavalta! Nuo puusepän palkit, aivan mahtavat, ja ihana idea puolapuista! Johan alkoi täälläkin taas poltella keittiörempan suuntaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kiva juttu, että polttelee :) Täälläkin polttelisi kovasti jo viettää aikaa uudessa keittiössä kokkaamisen, ei remontoimisen merkeissä... ;)

      Poista
  4. Mä olisin kiinnostunut keittiöstä!! ;)

    VastaaPoista
  5. Heippa! Eksyin tuolta slow-blogien kautta blogiisi ja ihastuin ikihyviksi :) Hurmaava vanha talo teillä ja ihanan persoonallista sisustusta <3 Kaunis keittiökin tulossa! Täälläkin keittiörempasta myös haaveillaan...ikuisesti varmaan.

    Mukavaa kevään jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti ja tervetuloa lämpimästi!! =) Mä en haaveile enää mistään rempasta... toivoisin vaan, että kaikki olisi joskus valmista :D

      Poista
  6. Oi kuinka kaunis keittiö tulossa! Ja mahtava kaappi tuolla nurkassa :)

    VastaaPoista
  7. Että mä rakastan tätä sun blogia,silmä lepää!!

    VastaaPoista