keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2015

Sähköt, sähköt...

Yhteistyössä CupoNationin kanssaPieni, mutta ah niin tärkeä asia... sähkö. Siitä tai sen puuttumisesta on täällä muutamankin kerran ohimennen mainittu. Uuden keittiömme valmistuminen on roikkunut jo pitkään roikan varassa - kirjaimellisesti. Suunnitelmat ovat menneet uusiksi sen sata kertaa ja joka kerta, kun tulee joku muuttuja, sähkäri kiljuu riemusta. Onneksi asemapäälliköllä on taito hyppysissään ja suunnitelmat, piuhojen vetämiset, rasioiden ruuvaamiset sun muut käytännön työt hoituvat itse ja lopulliset kytkennät ja käyttöönoton hoitaa oikea sähkömies. Jätetään kommentoimatta, mikä olisi valmistumistahdin kannalta nopein vaihtoehto: se että palkkaisi sen oikean sähkömiehen päiväksi tekemään työn loppuun vai että rakentelee juttuja kaikessa rauhassa omaan tahtiin... Niin, arvannette mielipiteeni ;)

No, rahastahan tuokin tietysti on kiinni. Tämänkokoiseen keittiöön saa uppoamaan uskomattoman määrän piuhaa, rasiaa ja muuta tilpehööriä ja eiväthän ne toki ilmaisia ole. Tarvikkeita ostamme milloin mistäkin: lähimmästä K-Raudasta, paikallisesta sälämarketista, sähköliikkeestä ja tietysti netistä. Tähän mennessä mikään pulju ei ole pystynyt tarjoamaan alle taloon.comin hintojen. Siellä on yksinkertaisesti halvimmat sähkötarvikkeet ja sieltä onkin tilattu erinäinen määrä  kilkkeitä tähän taloon.Viime keskiviikkona yön myöhäisinä tunteina pistin tilauksen taloon.comiin menemään. Kokemuksemme mukaan sähkötarvikkeet lähtevät varastolta matkaan seuraavana arkipäivänä ja sitä seuraavana päivänä niitä voikin jo odotella kotiin saapuvaksi. Näin toimi homma tälläkin kertaa ja perjantaiaamuna postimies koputti oveen paketti kourassa. Projekti pääsi taas jatkumaan yhden huilipäivän/illan jälkeen. (No on niitä huilipäiviä kyllä ollut välissä pari muutakin. Ei meillä lasketa... köh)


Tällä kertaa hyödynsimme myös CupoNationin tarjouksen, jolla sai 25 euron alennuksen koko taloon.com -tilauksesta. CupoNation on palvelu, joka kasaa yhteen yli 700 verkkokauppaa ja niiden voimassa olevat alennukset. Tarjolla on myös alennuskoodeja, jotka löytyvät vain ja ainoastaan CupoNation-sivustolta, kuten juuri tuo taloon.comin tarjous. Kaikki taloon.comin voimassaolevat tarjoukset löytyvät yhtenäisesti täältä. Kannattaa käydä kurkkaamassa, josko CupoNationista löytyisi juuri sinua koskettava alennus.

Olsu on kyllä uskomaton työmies. Välillä pikkutorkut jääkaapin päällä ja homma jatkuu taas... :)


SHARE:

3 kommenttia

  1. Mä repesin :D
    Katsopa nuo kaksi päällekkäistä kuvaa, Olsu alemmassa ja ylemmässä...äkkihätäsesti .katsottuna näytti niinkun Olsu jatkuis yläkuvassa, mutta peeveli, sehän onkin Karvakäsi!! :D Miäs on kyllä nimensä ansainnut!!

    Hyvä kun hommat edistyy, vaikka parilla luppopäivälläkin varustettuna, mutta etenee kuitenkin, päästään piirakanpaistoon (pian?) ...

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo kissa! Hyvä kun hommat etenevät. Toimeliasta viikonloppua!

    VastaaPoista