maanantaina, huhtikuuta 13, 2015

Lauantaipäivän huumaa Olgan puodissa

Ehkä hitusen harmitti lähteä liikenteeseen lauantaina mittarin kivutessa tuulettomassa kelissä lähelle kolmeakymppiä. Olisi voinut jäädä rapuille pidemmäksikin aikaa, mutta mentävä oli. Harmitus kuitenkin hälveni pian ja viimeistään sitten, kun kurvasin sisälle Olgan Puotiin Tampereen Lielahteen. Siellä muu jengi jo sovitteli päätä pahkaa ihania vaatteita ja nopeimmat olivat vissiin tehneet jo ostoksiakin...? Kyseessä oli pienimuotoinen "sinipaitojen" blogimiitinki, johon tällä kertaa pääsivät mukaan itseni lisäksi Pepi, Mervi, Mirstaakkeli ja Taina.

Olga piti vauhdikkaan ja hauskan presentaation, jossa kävi nopeasti läpi kauden uutuudet ja miten mitäkin kannattaa ja sopii yhdistellä. Tuo esitys olisi pitänyt saada videolle... :) Hupaisaa vaate-esittelyä seuratessamme saimme nauttia virvokkeita ja pientä naposteltavaa. Ja sitten kiertelemään ja sovittelemaan vaatteita!

Joillakin oli näköjään aikaa keskittyä kirjallisuuteenkin! :) Itse keskityin vallan vain itseeni enkä tajunnut ottaa kuvia kenenkään muiden asuista, enkä tosin itsenikään. Kuinka helppoa olisikaan ollut siellä paikan päällä kuvata omatkin asut...? Jotkut viisaat tekivät niin. Kivoja kuvia paikan päältä löytyy ainakin PepinTainan ja Mervin blogeista.

Kertookohan Taina tässä vitsin, mikä ei naurata muita kuin häntä itseään...? :D Ehkä Olga kuitenkin taitaa hieman pelleillä olgamaiseen tyyliinsä ja Pepi on muuten vain asiallinen itsensä ;D Ai menikö sekin tulkinta pieleen?

Kun en tajunnut niitä asujani kuvata siellä Olgalla, olin kiltti tyttö ja astuin epämukavuusalueelleni ja tein sen tänään kotona. Ihan vain mainostaakseni Olgan Puotia ja sen mainiota valikoimaa ja ennen kaikkea mahtavaa omistajatarta Olgaa. 



Mukaan tarttui kolme Masai-merkkistä mekkoa ja lisäksi kiva neuleliivi ja värikäs huivi. Vähän väriä sekä sitä tuttua ja turvallista mustaa... Onpa kiva, kun tuleviin kevään ja kesän juhliin ja rientoihin on nyt jotakin päällepantavaa.

Jos kiva iltapäivä hyvässä seurassa shoppailun merkeissä kiinnostaa, Olga järjestää ystäväiltoja pienemmille tai isommille porukoille sopimuksen mukaan. Vaate-esittelyn ja viisaiden elämänohjeiden lisäksi tarjolla on ainakin arvontaa, pientä purtavaa, juotavaa ja hyviä alennuksia - suosittelen, menkää! =)

SHARE:

17 kommenttia

  1. Hyvät ostokset, sopii sulle tosi kivasti. Kannatti lähteä! :)

    VastaaPoista
  2. Oi että, ihana tuo virkattu valkoinen mekko! Ja niin nättinä hän siellä uusissa mekoissa :) tänään ei tosin mekkokeleistä meilläpäin tietoakaan - maa ihan valkoisena. Plääh, kyllä masentaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen virkattu mekko/neuletakki on kyllä kiva. Hypistelin sitäkin, mutta en sitten kuitenkaan kokeillut. Voi kiitos, kyllä tämä mannekiinina oleminen on vaan kauheaa, ei voi mitään... Ei muuten ollut kovin kiva mekkokeli täälläkään tänä aamuna.

      Poista
  3. Mikä ihanuus tua ekassa kuvassa valkoinen virkattu on?
    Eikö olis ihan mummin näkönen?

    VastaaPoista
  4. Voi ihanat ostokset ja niin muksa päivä!! Dääm!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep. Toivotaan, että ensi kerralla pääset mukaan! <3

      Poista
  5. Voi ihanuus, mikä kauppa ja miten ihania vaatteita! Kiva kun olet jakanut kuvat kanssamme.

    VastaaPoista
  6. Voi näät on ihanii juttui!! Meillä ollaan järjestetty vuosittain kotona ystävien kesken aina vaatekutsuja, mutta viimeisen vuoden aikana sitä en olekaan järjestänyt.. Hmmm. Mikä parempaa kun joku opastaa, ystävät (meillä yleensä perjantai iltasella, joten ehkä vähän viiniä) saa ostaa ihania vaatteita jne.. Olgan vaatteita olen ennenkin ihastellut blogeissa (varmaan sinun?:D). Vihree rekki, se on niin mun!!!! Kivoja vaatteita oot ostanu, sopii sulle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vihreet oli tosi kivoja. Yhtä kolttua kokeilinkin, mutta ei sitten kuitenkaan mun kropalle. Liikaa maatalon emäntä -look ;D Hei vink vink, Olgalla saa myös muuta kuin kahvia, että sinne sitten ensi kerralla :)

      Poista
  7. Ihania vaatteita löysit. Ja niin, lisää vaatejuttuja vaan kehiin, ne on niin kivoja katsoa. Vaikka on pakko myöntää, noi vaatejutskat on omankin mukavuusalueen ulkopuolella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mutta ei kiitti ;D Kyllä nyt pitää taas pitää ainakin puolen vuoden tauko, että kehtaa keikistellä kameran edessä... ;D

      Poista
  8. Miten sulla voi aina olla tukka niin hyvin?? Oon kateellinen, kun näyttäis vähän siltä, että meikäläisellä ei koko tukkaa kohta ollenkaan.

    Melko ylläri toi kirjava mekko, mutta niin kesäinen. Voin kuvitella sut niityllä kirmaamassa helmat heiluen :)

    Vaikka olis ollut kiva olla mukana, niin mun tarvii varmaan ensin huolehtia, että tulee käytettyä sitä edelliskerran ostosta edes joskus. Toistaiseksi on saanut olla ihan kaapissa vaan. Mutta ehkä sinne Tallinnaan sit sujahtaa päälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukka hyvin, kaikki hyvin! =D Näkisitpä mut nyt tukka sekaisin kulahtaneissa kotivermeissä ilman meikkiä... kai sitä ihmisen täytyy kuvaustilanteeseen vähän edes yrittää skarpata :D

      Joo, kirjava mekko oli ylläri, mutta ehkä sitä tulee kuitenkin pidettyä. Jos ei muualla niin niityllä :)

      Poista
  9. Sitähän ollaan käyty sitten ihan meidän hoodeilla, kun asutaan kolmisen kilsaa Olgalta. Hän on kyllä mukava persoona. :)

    VastaaPoista