maanantaina, huhtikuuta 27, 2015

Itse tein...

...ja sen se on näköinenkin :)

Byggasin lauantaina omin pikku kätösin terassin radan puolelle. Lavoja vaan alle ja vanhat pihalaatat päälle. Vähän ruuvausta ja avot - aamukahviterde on valmis! Eihän tuo mikään silmiä hivelevä taideteos ole, mutta ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Kyllä tuossa seinustalla kahvit nauttii. Lämpötila lauantaiaamupäivällä + 35 C. Tarkeni! :)Ja sitten hommiin. Miten ihmeessä tuo katti onnistuu aina parkkeeraamaan itsensä kuvausmateriaalin päälle?

Kivaa alkanutta viikkoa!

P.S. Kisulit ja koirulit -arvonnassa onni suosi Päivänpesän elämää / Katjaa. Laitoin sinulle viestiä! 

SHARE:

27 kommenttia

 1. Hienohan siitä tuli !!! kyllä tuossa kahvit maistuu ja onnistuneista, itsetehdyistä asioista saa aina roimasti iloa päivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia. Pääasia vielä, että oli ilmainen, heh :)

   Poista
 2. Vau, kiitos! Meillä ei onneksi kissankarvat haittaa jos tyynyt on jo koemaattu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä! Joo tosiaan, kankaat on hieman ehkä koemaattu... onneksi ei haittaa ;D)

   Poista
 3. Hyvä terde siitä tuli ja vielä ite tehty niin aina parempi. :) Olsu on vaan niin symppiskatti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ilmanen. Se on paras, eikö vaan ;)
   Olsupolsupoks. Täytyy laittaa se kohta kylppäriin, jos ei tuo assarointi rauhoitu... :)

   Poista
 4. Vallan loistava terde, kyllä tuossa kelpaa kaffekupin kanssa kattella kun pendot painaa ohi :D
  Nau on assarina tietty siellä missä työtkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitti ettei meillä mee Pendoja. Muuten kyllä aika haipakkaa painavat ohi, kuten tiiät ;D Morjestan kyllä tarvittaessa :) Ahkera assari Olsu, jep jep <3

   Poista
 5. Eikähh, tää nyt vahvisti mun suunnitelmat toteuttaa vaikka ja mitä (paperille jo valmiiksi piirrettynä) kierrätetystä materiaalista, joista yks on just lavojen käyttö. Mun ideoita on vähä karsastettu (siis esim toi parempipuolisko) mut nyt näytän vain kieltä jos sanovat että tää ei tuu onnistuun tms. Jos ei onnistu niin sitten puretaan.. Onhan tässä kesä aikaa testailla. HEHEH.

  Mä niin luulen että toi kisuli on itte se kuvausmateriaali ja muut on sitten vain niitä taustamateriaaleja.. Son niin söpöki. <3

  Kivaa alkanutta viikkoa teil!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato, älä suunnittele liian tarkkaan paperille mitään, äläkä etenkään esittele niitä paremmalle puoliskolle. Mäkin sain la-aamuna tän huippuidean ja rupesin vaan hommiin. Seuraavan kerran, kun isäntä kurkkasi ovesta (n. klo 14), olikin jo terde valmis. Ei siinä sitten enää voi pyristellä vastaan ;D Tää on tehty kanssa periaatteella "onnistuu tai ei - ihan sama" ja jos joskus rahaa on, ehkä tuohon joku oikea terassi tulee. Mutta siis, ajaa asiansa näinkin :)

   Kisuli kiittää kommentista :)

   Kivaa viikkoa sinne myös!

   Poista
  2. Joo no näät mun omat kierrätyssuunnitelmat eksy vahingossa vähä isompien pihasuunnitelmien joukkoon (kun ois tarkotus myllertää koko etupiha) siis paperille asti ja silleen vaan niinkö "neliskanttinen alue on pyöräkatos" ja terassin siirto toiseen paikkaan jne..

   Onneks siis parempi puolisko ei oo nähny mitn ns detaljikuvia mistään just just tommosista kivoista jutuista, mitä iltasella sohvanpohjalla on tullut haaveiltuu ja piirreltyy. ;D Suurin osa on menny kyllä roskiin, mutta parempia ideoita on myös tullu tilalle yhtä monta. Hups. Kierrätysmateriaalijutut onki vähä haasteellisia piirtää tarkkaan, kunhan ovat niin et ite muistaa mitä on aatellu!!

   Mun pihasuunnitelmat riittäis tätä menoo varmaan kolmen vuoden päähän, kun melkeen yksin teen ja lapiohommina.. Nytki tulin kuopsuttelemasta uuelta tulevalta kompostialuuelta.. Uus kompostiki löyty toisen roskana, pohoja vaan pitäis löytää tai tehä. ;)

   Poista
 6. Hieno terassi tuli, ja mikä vielä parempi, kierrätysmateriaaleista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen erityisen iloinen siitä, että materiaalit löytyivät tälle projektille vanhastaan eikä rahaa mennyt senttiäkään :)

   Poista
 7. Voin niin kuvitella, kuinka poitsu ja Olsu valtaa ton kahden istuttavan penkin ja teikäläinen nököttää tossa pienemmässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa mennä... pahimmassa tapauksessa poitsu valtaa kahdenistuttavan, Olsu valkoisen rottinkituolin ja mulle jää tuo Ikean epämukava rautatuoli ;D

   Poista
  2. Olsu saa vallata sen köökin pöydän siinä ikkunan takan ja katsella kun muut rillailee makkaraa :D
   Älä vaan pilaa hyvää sisäkissaa päästämällä sitä ulos! (Tästähän puhuttiin, nih!)

   Poista
  3. Voih, sydäntä särkee katsella, kun Olsu on keksinyt nyt, että ulkonahan on kivaa ja lämmintä ja mää kans! Voi perhanan perhana... vaikeeta tulee olemaan, mutta oothan sä niin oikeessa, nih!

   Poista
  4. Ei muuta kuin rakentamaan kunnon ulkoiluhäkkiä jos meinaat ulos päästää, ei siinä paljon muuta vaihtoehtoa ole. Ja sitäpaitsi Olsu rrrrakastaa teitä kun tuutte itse sisälle :)

   Poista
 8. Onpahan kiva! Tonne tulen kahville heti kun kutsu käy. Herra pikku P juurikin eilen katseli Voikukkapellon Instasta herra V:n kuvia ja kysyi milloin pääsee taas leikkimään :) vink vink

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No perhana, kutsu napsahtaa NYT! Tulkaahan leikkimään sieltä!

   Poista
 9. Söpö pieni diy-terassi, ja hyvin ajaa asiansa! :-D

  VastaaPoista
 10. Ompas ihastuttava rakennelma ja vielä noin lämpimällä paikalla =) Mikäs tuossa on istuskellessa ja nautiskellessa =)

  VastaaPoista
 11. Onpas ihana kissa. Äänestetty on! Hyvää vappua sinulle!

  VastaaPoista
 12. Ompas hieno terassi. Tästä sinun ideasta pitää vähän ottaa mallia itekkin. Olen miettinyt pientä terassia ulkosaunan eteen, mutta en ole raaskinut hankkia kyllästettyä lautaa. Näitä lavoja olisi joten taidan ryhtyä tuumasta toimeen nyt vappuna :)

  VastaaPoista