lauantaina, toukokuuta 31, 2014

Taas mummoillaan!

Eilinen kiireessä tehty kirpputorin läpijuoksu tuotti erittäin mieluisan löydön. Hieman mietitytti, että oikeinko 45 euroa joutuisin tästä pulittamaan, mutta tiesin ostaessani, että nyt tuli löytö. Googlettelemalla löytyi yksi myynnissä oleva musta Ruusukori. Hinta 240 euroa.


Nyt uusi ryijyni on mattona yläkerran kammarissa. Sitten kun kammarista tulee makuuhuoneemme, täytyy varoittaa öisiä kulkijoita tallomasta arvokasta ryijyäni ;D
SHARE:

17 kommenttia

 1. Aivan superhieno löyty! Mummotyynyjesi (ja kliivian) kanssa upea!

  VastaaPoista
 2. No hitsi miten ihana! Alan lämpenemään tälle mummoudelle ja näille ihanille kukille ja ruusuille ja väreille jajajaja..Niin nättiä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ryijy! Minäkin olen katsellut ristipistotöitä sillä silmällä. Yksi bambitaulu on jo hankittuna, siis ristipistotyö... Ruusuja seuraavaksi!

  VastaaPoista
 4. Upea löytö ja nuo tyynyt on kans suloisia!

  VastaaPoista
 5. Iavan ihana! Kyllä kannatti 45 euroa maksaa..:)

  VastaaPoista
 6. Herranjestas miten upea ryijy ja ihania ovat myös nuo tyynyt :)

  T. Tiina

  VastaaPoista
 7. Ompa hieno kelpais tällekin mummille.

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno ja miten kauniit värit!

  VastaaPoista
 9. KII-TOS tuosta raperipiirakan ohjeesta. Oijoin sen verran että käytin pakastimesta valmis piirakkapohjaa, tein ihan piirakkavuokaan, ja oijoi taivas! Helppo ja maukas ja ei tarvitse jätskiä lisukkeeksi (toki ei se haittaisikaan). Hyvää oli! Susanna

  VastaaPoista
 10. On se vaan nin kaunis, ei sovi talloa, ei!

  VastaaPoista
 11. Upea löytö kertakaikkiaan! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 12. Oih! Ryijyjä en ole itse osannut oikein kirppiksiltä metsästää - niistähän voisi löytää kivan maton. Kiitos myös tuosta raparperipiirakan ohjeesta, kokeilen tänään.

  VastaaPoista
 13. Vau upee löytö!! Ihana tuo tyyny myös ;)

  VastaaPoista
 14. Ryijyjä saa nykyään tolkuttoman halvalla, joten kannattaa ehdottomasti ostaa, jos mieluinen eteen tupsahtaa - hieno löytö kerrassaan!

  T: Sari Puumulista

  VastaaPoista