lauantaina, maaliskuuta 23, 2013

Arvonta suoritettu!


Viime yön pimeinä tunteina suoritimme arvonnan. Kommentteja tuli huikeat 124 kappaletta ja kun kommentoijista suurin osa sai kaksi tai jopa kolme arpaa, oli arpalipukkeita "pari hassua". Onneksi kirjoittelin niitä sitä mukaa, kun niitä tuli, joten urakka ei ollut niin valtaisa kuin mitä se olisi ollut kerralla kirjoitettuna.

Onnettarena toimi legendaarinen arvontavastaava, herra karvakäsi. Ja kupista nousi... tattadadaa... lappuinen, jossa lukeepi...Villapullan Hanna! Onnea onnea onnea! Laitahan minulle yhteystietosi: voikukkapelto@gmail.com, niin pistän ne eteenpäin OnnenOveen, josta taulu sinulle postitetaan.

Muistattehan, että vielä maaliskuun loppuun asti voitte tilata OnnenOvesta ilman postikuluja, kun mainitsette taikasanan "Voikukkapelto". Käykää kurkkimassa tuotevalikoimaa OnnenOven FB-sivujen kuvat-kansioista ja tilauksen voi hoitaa sitä kautta viestillä tai sähköpostitse: susanna@onnenovi.fi.


Iloista ja aurinkoista lauantaita!
SHARE:

9 kommenttia

 1. Kiitos! En ole IKINÄ voittanut mistään mitään, täytyy laittaa lotto vetämään tänään ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle!
  Ikäviä vaan nua kaikki ihanat kaupat yms, joilla vain nua face-sivut. Jotain ko koittaa kattella, ni hyvin nopeesti tulee lätkä että kirjaudu sisään ja se kattominen on sitte siinä. :(

  VastaaPoista
 3. Tiedoksi kaikille, että OnnenOvella aukeaa verkkokauppa kevään aikana.. Odottelu tosin vaatii vielä kärsivällisyyttä- itse kultakin ;) Terkuin, OnnenOven Susanna

  VastaaPoista