lauantaina, kesäkuuta 30, 2012

Auringossa

Eipä ole arskasta ollut "haittaa" tällä viikolla... Perjantaina saimme kuitenkin nauttia auringosta koko päivän ja ilma oli meikäläisen makuun juurikin sopiva. Helteitä en kaipaa yhtään, mutta toki auringonpaiste ja kohtalainen lämpö sateiden väliin kelpaa, kiitos. Perjantai menikin pitkästä aikaa totaalisen pihalla sopivassa suhteessa auringossa pötkötellessä ja välillä kasvimaata ja kukkapenkkejä kuopsutellessa. Välipalaksi meloni-mansikka-milkshakea, Hello Kitty -pillillä imutettuna... ;D Clasulta oli pakko napata tuommoinen söpö miniradio pihakäyttöön (testatusti toimii myös yläkerrassa vaatehuoneen siivousta vauhdittamassa). Ihan kelpo kympin toosa.



Havainto pihapetistä perjantaina: kukkakärpäset rakastavat keltaisia varpaankynsiä. En suosittele, ellei halua, että joku ärsyttävä pörriäinen laskeutuu kokoajan isovarpaan kynnelle...



Valkoisen särkyneen sydämen ostin keväällä puutarhamessuilta.
IHANA & KAUNIS!




Kasvimaalla kaikki muuten hyvin, mutta tillit kasvavat rasittavan hitaasti. Haluan tilliä mm. uusien perunoiden kanssa! Rucolat kasvoivat pituutta ja kukkaa (ei niinkään lehtiä), joten revin kuvien oton jälkeen kaikki pois ja istutin uudet kylvökset.



Aurinkoa ja mukavaa viikonlopun jatkoa teille ihanaiset!
SHARE:

40 kommenttia

  1. Minulla kun jalkahoitoja työkseni tekevällä ihmisellä heräsi kysymys, että minkätakia varpaankyntesi ovat keltaisia? Vai oliko se vaan se isovarpaan kynsi joka on keltainen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsö! Ostin ärtsyn kirkkaankeltaista lakkaa, joka näyttää ärtsyn makeelta varpaankynsissä. Myös niiden perhanan kukkakärpästen mielestä...

      Poista
    2. Kuhan kiusaan :D Mulla oli toissa päivänä keltaista sormenkynsissä.. mutta kampaajatätini sanoi, että käteni näyttävät vainaajan käsiltä :D

      Poista
    3. Mä sulle vainajat näytän... Keltainen on elämän väri. Erityisesti kynsissä... (ja sormissa, jos on vetänyt niin paljon röökiä, että sormetkin kellertää) ;D

      Poista
  2. Oiiii miten suloinen paviljonki ympäristöineen! Tuolla on elämä yhtä pihajuhlaa!

    Minullakin on tillistä tullut lähinnä harmaita hiuksia ja siemenkasvatus yleisestikin ottaen mennyt ihan sille "Ei menny niinku Strömsössä"-linjalle. Sulla taas näyttää niin kauniilta tuo kasvimaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)
      Mullakin on ollut joidenkin siementen kanssa tänä vuonna samaa ongelmaa. Kurkut ja tomaatit ei lähteneet ollenkaan, kesäkurpitsatkin tosi viiveellä. Ihme juttu. Salaatit ja viimevuotiset persiljat ym. yrtit rehevöivät onneksi sentään :)

      Poista
    2. Mullakin varmasti vain siemenissä vikaa. Ei se, että en ole kastellut ja muutenkin laiminlyönyt. ;)

      Poista
  3. Mä ostin kans ton raarion. Meni varmaan puoli tuntia, että sain värivalinnan tehtyä. Kamalan vaikeita päätöksiä ihmisen elämässä.

    PS. Kultainen lakka ei vedä kukkakärpäsiä ja näyttää aivan kynsisieneltä varpaiden kynsissä. Tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KYLLÄ! Jonkun aikaa joutui hypistelemään ja fundeeraamaan, mikä väri olisi kaikkista kivoin, kun kaikki oli kivoja...
      Aaah, seuraavaksi kokeilen siis kultaa.

      Poista
  4. niin ihana piha! :)
    mukavaa heinäkuuta sinne!

    VastaaPoista
  5. Sama rario pelittänyt jo parisen vuotta kylppärissä :)
    Mä sit niiiiin tykkään tuost teidän isosta paviljongista -mulla se veis yli puoli pihaa ja varjostais loput :)

    Ens kesäks mä kans kyllä hommaan jostakin lavanreunuksen (saaks sen kuskattua fillarin korissa....) ja laitan kesäkurpitsaa sinne. Ja yhren salaatin. Yks villi mansikka on jo, se riittää. Ai niin, ja amppelitommaattii :D

    *kyl must vielä hortonomi tulee....*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä rario! Ei kai tää paviljonki oo kuin metrin pidempi, mutta metrikin on pitkä tietyssä tilanteessa...
      C´mon, kyllä SÄ saat sen kuskattua fillarilla, sehän menee lyttyynkin! ;D

      Poista
    2. No perhana ... :D kai mun sitten pitää yrittää!

      Poista
  6. Aivan mahtavan upea piha teillä! *huokaus* Ja niin kaunis ja herkkä tuo särkynyt sydän.

    VastaaPoista
  7. Ihana mehupilli ja rario. Tahtoo kans!
    Sulla onkin kasvimaalla kasveja, siis syötäviä, minulla lavakaulustyömaalla karkasi homma siinä suhteessa hanskasta ,että tuli laitettua pääasiassa silmänruokaa. Ei kai haittaa kunhan jotain kasvaa!
    Leppoisia lomapäiviä sinulle siellä pihasängyssä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä silmänruokaakin tarvitaan. Mä en ole vain tajunnut sitä kasveja istutellessa. Tai no, onhan kesäkurpitsan kukat aika koreita... :)
      Kiitoksia, tänään ja eilen olenkin vain laiskotellut pihasängyssäni. Rankkaa...huh.

      Poista
  8. Tooooo cute! :P Tuo ensimmäinen kuva on niin hyvä. Ja nämä loputkin! Vau, mikä piha teillä. Aivan ihana lupsakka tunnelma.

    VastaaPoista
  9. Voi, miten kaunis piha.
    Kelpaa tuolla lekotella...:)

    VastaaPoista
  10. Hitsiläinen kun on kaunis puutarha! Valkoinen särkynyt sydän on oikea kaunotar. Kasvimaa on upea ja tuo puutarhasänky... Mahtava idea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Olen niin iloinen, kun särkynyt sydän lähti kasvamaan keväällä ostamastani juurakosta. Tykkään!

      Poista
  11. Ooo kiitos taas näistä kuvista!Sain niin paljon inspistä näistä ja edellisen(KIN) postauksen kuvista!! <3
    Ihana koti, ihanat yksityikohdat!:)

    VastaaPoista
  12. On sulla upea puutarha!! Paljon kaunista silmänruokaa;) Mukavaa heinäkuuta.

    VastaaPoista
  13. lovely :) ja miten joku kukka voi olla noin kaunis kuin valkoinen särkynyt sydän on !!!

    VastaaPoista
  14. Sinulla on niin ihana blogi!

    Muistan täällä joskus ennenkin käyneeni. Herätin juuri henkiin oman blogini joka ehti olla parisen vuotta telakalla ja nyt taas nuohoan kaikkia ihania blogeja joita mielelläni seuraan :)

    Ihana myös puutarhasi!

    VastaaPoista
  15. Onpas kaunista :) Ja ihanat tekstit kasvilaatikoiden kyljissä!

    VastaaPoista
  16. Ihana, ihana kesä :) Aurinkoista ja rentouttavaa jatkoa sille siis! -Milla

    VastaaPoista
  17. Kertakaikkiaan IHANIA ja niin KESÄISIÄ kuvia!!!

    VastaaPoista
  18. Voe maar ku kaunista. ja rautasänky puutarhassa, voiko olla ihanempaa. Nuo sun istutusloorat on supernättejä myös. Voittaa mun edesmenneet kyhäelmät ehkä kolmesataa nolla. Mä koklasin sitä keltsii kynsiin ja voi armoton, ihan kun olisin kaivautunut haudasta..aika raju väri.

    VastaaPoista
  19. Mullakin on tuollainen samanmallinen ja värinen radio. Etsin tuossa jonkun aikaa sitten itselleni kivaa radiota ja löysin sitten itselleni tuon 9,90e. Jännä, kun totakin radiota myydään tyyliin 9.90-20e. Ja sitten Stockmannilla ihan saman mallinen radio eikä tainnut olla mitään erikoisuuksiakaan, maksaa n. 220e.

    Mulle just tänään tuli mieleen, että haluaisin meidän takapihalle tuollaisen katoksen. Ennen ei ole tullut mieleen, mutta Keskisen/Tuurin pihamyymälässä oli sellainen ja tajusin miten kiva sen alle on laittaa vaikka joku pöytä+tuoliyhdistelmä, pihasohva ym.. Ja yllätys oli, kun mieskin vähän innostui sellaisesta, tosin heti tuli kommenttia, että sen pitää olla ainakin 400cmx400cm.

    VastaaPoista