tiistaina, heinäkuuta 03, 2012

Värikkäät pullot mustassa saunassa

Jossain näin idean vanhoihin lasipulloihin laitetuista pesuaineista. Pakko oli koittaa. Aika makeat väripilkut mustia saunanseiniä vasten. En tiedä sitten, miten käytännössä idea kantaa - täytyy ainakin varoa kuumenemista ja rikkomista...
Sain dymoni totaalisen juntturaan "saippuaa" dymotellessa. Onneksi teippipalaset saatiin ulos ja dymo taas pelittämään. Eihän ilman osaisi enää ollakaan. T. nim. "pari" purkkia ja purnukkaa dymottanut :)
SHARE:

19 kommenttia

 1. Olen myös ajatellut tätä. Suihkun puolella ollut käytössä jo muttei saunan! Kerro toki kuinka kävi. :) HA, mäki innostuin yks päivä leikkii dymolla nii että itku meinas tulla ku luulin sen hajonneen.. Onneks en oo ainut siis. heh*:D

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Monet upean näköiset jutut vaan on käytössä hankalia, varsinkin lapsiperheissä, harmi.

  VastaaPoista
 3. Itse olen niin lasinsiru friikki etten uskaltaisi. :) Mutta ihanan näköisiä ovat. Itsellä on isommissa vastaavissa nestemäiset pyykinpesuaineet ja tykkään kyllä kovasti, vaikka melko väritöntä onkin.

  VastaaPoista
 4. Minen dymota....mutta jos mä oikein alan kadehtia nyt kaikilta mustaa saunaa...antaiskohan isännöitsijä luvan :D
  ...mä kyllä suostuisin ihan itse sutimaan...:)

  VastaaPoista
 5. Nuo näyttää kyllä tosi hyviltä! Olen kaupoissa ihaillut lasipulloissa myytäviä saunatuotteita, mutta en ole uskaltautunut, pitkälti kokemuksen karvaan kalkin vuoksi. Pyykinpesujauheet oli kahdessa lasipullossa: kirjo- ja valkopyykkiaine. Nyt on enää valkopyykki. Kirjopesuaine on metallipurkissa.Lasinsirut laattalattialla oli juuri ja juuri kestettävissä, kun aine sentään jauhetta, eikä nestettä. Jos ei ois rähmäkäpälä, meillä ois myös noita, vaikka ei mustaa saunaa. :)

  VastaaPoista
 6. No kylläpä pesuaineetkin osaa olla kauniita, kun ne oikealla tavalla esille laittaa;)

  VastaaPoista
 7. Sellaisille ihmisille on varmaan oma nimikin - Dymomaani. :D

  VastaaPoista
 8. Tai Dymoholisti.. tai Dymperö.. Dymokki.. Dymoppi..

  Okok..meen ihan just nukkumaan. Heti ku toi pesukone lopettaa pyörimisen :D

  VastaaPoista
 9. Pikkukuvasta luulin, että noissa on limsaa:) Ihanan näköisiä, kerro myöhemmin miten toimii käytännössä. Olen ajatellut samaa mökkisaunaan, mutta pelkään sitä kuumenemista.

  VastaaPoista
 10. Meillä on mökkisaunassa lasipulloja ja hyvin ovat kestäneet. Herkullinen värikontrasti noissa tummia seiniä vasten!

  VastaaPoista
 11. Heips, minäkin tein juuri samanlaisia jossain vaiheessa ja meillä ne ovat ihan vain koristeina ja väripilkkuina pesuhuoneen ikkunalaudalla! Hyvin ovat siellä kestäneet :)

  VastaaPoista
 12. Semmoisessa perinteisessä ei pesuhuonetta - ulkosaunassa lasipulloissa olevat pesuaineet ovat kyllä kestäneet ongelmitta.

  VastaaPoista
 13. Herkullisen näköisiä! Minäkään en uskaltaisi laittaa noita omiin pesutiloihin juuri lasinsirpaleiden takia. Meillä on vain astianpesuaine laitettu pulloon tuolla köökissä.

  VastaaPoista
 14. Vau mitkä värit, sopivat hienosti tummaa taustaa vasten!

  VastaaPoista
 15. Upeat, nesteet melkein tekisi mieli juoda!

  VastaaPoista
 16. Kiitoksia kaikille kommenteista!
  Lupaan informoida, jos näiden kanssa tulee ongelmia tai kun eka pullo räsähtää rikki saunan betonilattiaan... Kopkopkop, toivottavasti näin ei tule käymään ;)

  VastaaPoista
 17. Hauska väriläiskä:)
  Teillä on muuten samansävyinen sauna, kun meillä;)

  VastaaPoista
 18. Ihana väripläjäys todellakin! Minua kutkuttaisi tehdä sama pyykinpesuaineiden kanssa ja laittaa ne hyllylle esille.

  VastaaPoista