keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2012

Kiirettä meinaa pitää. Viime perjantaina käväistiin meikäläisen kotikaupungissa kasikymppisillä. Matkalla ehdittiin poiketa kirppareillakin (tein kivoja löytöjäkin - palataan niihin tuonnempana) ja olla venäläisten kanssa onkimassa :) Matka oli hikinen. Auton ilmastointi meni nimittäin alkuviikosta rikki ja ajon aikana sai hyvän muistutuksen siitä, että kyllä se ilmastointi vaan on iloinen asia. Huh hellettä - vaikkei edes ollut ;) Lauantaina ajeltiin takaisin Tampereelle häihin.



Tässä viime viikkoista kuhasaalista - kananmunassa ja jauhoissa pyöräytettynä, suolalla ja sitruunalla maustettuna ja pannulla paistettuna. Pidemmän korren veti kyllä au naturel -versio eli fileet vaan suolaan ja pannulle paistumaan runsaan voin kera. Hyvää! Sain lopulta sen revanssinikin, kun viime viikolla tarttui virveliini kuha. Pienempi tietenkin kuin pehtoorin saama ;)
Tuttu, jolla on ehkä Suomen isoin raparperipuska (sellainen pienen miehen mittainen...) toi mulle kassillisen "halkoja". Kuva ei anna oikeutta - oikeasti osa varsista on ohuen käsivarren paksuisia. Nyt on taas millä mällätä. Osan keitinkin jo mehuksi ja kiisseliksi ja lopuista voisi taikoa jotain herkkuja juhannuspöytään :)

 

En ole oikein ehtinyt teidän ihanaisten blogeja nyt lukemaan saatika kommentoimaan. Koitan päästä kierrokselle pian. Uusia lukijoitakin on taas ilmaantunut muutama - lämpimästi tervetuloa Voikukkapellolle!

Tämä tyttö lähtee tästä kukkaislenkille = kävely + luonnonkukkien keräily (heti kun on pessyt yläkerran ikkunat). Luonnon kukkakaupassa on nimittäin nyt "hullut päivät". Niin paljon kaikkee, ettei tiedä, mitä ottais... :) Heips!
SHARE:

18 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kaheli kiittää, kuittaa ja toivottaa oikein lystikästä juhannusta sinne samanmoiselle :)

      Poista
  2. Aivan ihanat värit! Kuha näyttää herkulliselta, meillä on mökillä myös tuollaisia "halkoraparpereja":)Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Taitaa nämä "halot" olla kyllä vähän puisia, mutta kai niistä jotain makuakin saa irti... ;)
      Hyvää juhannuksen alusta sinnekin!

      Poista
  3. Nyt todellakin on hullut päivät kukkaniityillä! Kurkkaapas huomenna juhannuspostaustani niin ymmärrät että täälläkin asustaa yksi kukkaistyttö, joka palaa lenkiltä aina jonkinlainen puska kädessä. :)
    Kivaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, niin on... ihania lupiineja, kissankelloja ja ties mitä kaikkea. Montaa sorttia jäi vielä ensi kertaan.

      Täytyypä kurkkia huomenna! Hauskaa juhannusta sinnekin!

      Poista
  4. Ihania kuvia<3 aaah, jos jollakin meidän tutulla olisi noin paljon raparperia, nam! ja muutenkin näistä kuvista tuli, hassua kyllä, NÄLKÄ :D

    Mahtavaa juhannusviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Hmm... nälkä alkaa kyllä olla tässä itselläkin (taas vaihteeksi).
      Kivaa juhannusviikkoa sinnekin!

      Poista
  5. Mulla jo valmiiks nälkä ja sä tommosia herkkuja taas tarjoilet!
    Onneks kävin eilen pikkukiinalaisesta hakemassa ison satsin sapuskaa kiireisten päivien ratoksi....taidankin poistua lämmittämään :)

    Btw. sulla on kiva uusi profiilikuva :)

    VastaaPoista
  6. No ehän mä nyt mitään herkkuja...
    Vitsit, en muuten muistakaan koska olisin viimeksi käynyt pikkukiinalaisessa!!! Tilanne täytyy korjata :)
    Heinähattu kiittää :)

    VastaaPoista
  7. Auts mitä herkkuja!
    Ja ulkona on nyt tosiaan kaunista, kukkaloistoa riittää.
    Mukavaa rentoa juhannusta!

    VastaaPoista
  8. Ihanaisia herkkuja tarjoilet... Itse istuttelin eilen siemenistä kasvattamia raparperejä penkkiin - ensi vuonna hukun mokomaan, mutta saavat toimia enemmän koristeena. Hyväähän raparperi tosin on, mutta liika on liikaa.

    Oikein mukavaa juhannusta ja paljon aurinkoisia päiviä!

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, vaikka hukkuisit. Eihän niitä ole pakko käyttää :)

      Aurinkoista juhannusta!

      Poista
  9. herkullisia kuvia postaus pullollaan, mieki ihailin tuota sun uutta profiilikuvaa, magee mimmi ;)mie löhöän mun siskon luona ja selailen blogeja ja haaveilen ...jostain
    Mukavata juhannusta :)

    VastaaPoista
  10. Voi kiitos, ihanainen!! :)
    Oikein mukavata juhannusta teillekin!

    VastaaPoista