tiistaina, tammikuuta 03, 2012

Hyvää tätä vuotta

Vuosi alkoi upealla auringonpaisteella ja pikkupakkasilla. Kuistin ikkunoihin saatiin pitkästä aikaa kauniita kuurakuvioita ja niin edelleen. Se päivä oli iloinen, vaan nyt se on jo eilinen (tai toissapäiväinen tai jotain...). Nyt sataa vettä ja loska lentää! Nooh, tämmöistä tämä on. Olkaamme onnellisia, kun meillä Suomessa on vaihtuvat vuodenajat ;D


Pari rautaista lyhtyä lähti vitosella mukaan "robbarista". Kohta voin perustaa lyhtykaupan!


Enkä voinut vastustaa tätäkään huvittavaa puhelimen suojusta. Huom. tämä ei ole sitten mikään motto vuodelle 2012. Että ottakaatten ihan lungisti vaan ;)Oikein kivaa alkanutta vuotta kaikille. Kiitos kivoista kommenteistanne ja teretulemast uudet lukijat!
Tällä viikolla tulee muuten vuosi Voikukkapeltoa täyteen ja luvassa on arvontaakin. Uijjuijui...
SHARE:

11 kommenttia

 1. Ei luulis tuon puhelimen ainakaan ihan heti hukkuvan :D
  ...ja yritäpäs pistää korvalle noinniinku ihan vaivihakaa...

  VastaaPoista
 2. hihiiii! Mahtavat noi puh.kuoret!!! haluu kans! ;D

  Kauniita kuvioita sai kuura aikaiseksi ikkunoihin...meillä taas kans...tai siis koko ajanhan tää melkein on tätä ollutkin...reilusti plussalla eikä talvesta tietoakaan. Pari päivää sitten satoi mukamas vähän lunta tai jotain sen tapaista, mutta ei jäänyt maahan. Nyt tuuli viuhoo ja tainnut sadellakin taas...blääh, tulis jo kevät ;)

  Joka tapauksessa toivotan sulle ja pehtoorille oikein onnellista ja upeaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. The first picture is beautiful. In Italy it is not cold and there is no snow, I look at your posts with envy. A greeting.

  VastaaPoista
 4. Pepi: juu, ei ehkä pääse heti hukkumaan. Vaivihkaa... alarm alarm...

  Liisa: ei ole täälläkään kuurankukista ja lumesta taas vaihteeksi tietoakaan, mutta eipä se mitään -> katseet kohti kevättä! Ihanaa alkanutta vuotta sinne teillekin koko poppoolle!

  Cinciarella: The year started with a really nice wintery weather but now the snow has melted. We´ll see what will happen next... you never know in Finland ;)
  Happy happy new year!

  VastaaPoista
 5. Nuo kuoret passaisivat itselleni kuin nyrkki silmään! Harmi, ettei omaan puhelimeeni saa minkäänlaisia erikoiskuoria. :)

  VastaaPoista
 6. Iiiiihanat kuoret! harmi että mulla on puhelin varmaan 90-luvulta, niin noi ei siihen ihan sovi :DD toisilla sitä pakkasta piisaa, täällä sataa vettä ja välillä taas lunta, huomiseksikin on luvattu myrskyä pitkästä aikaa!

  Oikein ihanaa uutta vuotta ja pian tulevaa blogin vuosipäivää! :)

  VastaaPoista
 7. ..tai lyhtymuseon! :P
  Oikein riemukasta alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 8. Haha, nuo kuoret :) Saisko tuollaisen julisteena..? terv. nimim. siihen toiseen julisteeseen kyllästynyt, kun kaikilla näyttää sellainen olevan ;)

  VastaaPoista
 9. Salla: sun täytyy maalata kuoret... ;)

  Jasmiina: Sama homma - näppäränä tyttönä voit tuunata puhelimesi ja maalata siihen tuommoiset kuoret ;)
  Nyt on myrsky täälläkin.
  Kiitti!

  Maanvaiva: Lyhtymuseo onkin hyvä idea! Näin mun ei tarvitse ikinä luopua mistään... =D

  SuperSanna: Mulla on näytön taustakuvanakin toi panic-lause ;) Luulis löytyvän julisteenakin (tai printtikelpoisena). Googlettamalla löytyy kaikenlaisia hupaisia eri variaatioita.

  VastaaPoista
 10. Jihuu..arvonta! Kiva, kiva.
  Tästä se taas lähtee uusi ihana vuosi, täynnä mahdollisuuksia vaikka miten. Nyt kaikki ihanat puutarhajutut ovat vielä edessä, kiva alkaa kohta suunnittelemaan uusia juttuja.

  Oikein mukavaa ja reipasta uutta vuotta 2012 sinulle sinne Voikukkapeltoon...niin voikukat, juu....:D

  VastaaPoista
 11. Tuija: kivaa alkanutta vuotta sullekin! Ihanaa kun saa jo kohta miettiä puutarhajuttuja - ja vähän voikukkiakin... ;D

  VastaaPoista