perjantaina, joulukuuta 30, 2011

Terveisiä Thaimaasta

No ei nyt ihan :) Kävin Siam Housessa ja ostin pehtoorin mielestä koko kaupan tyhjäksi. Eikä mukana ollut edes viiden kilon riisisäkkiä, ei pavun ituja, ei bambun versoja, ei...  no, moni muukin juttu jäi ostamatta.


Tätä ennen tapahtunutta:
kävin Tampereen Hämeenkadulla (melkein Sokosta vastapäätä) hiljattain avatussa isossa vaateliikkeessä. Tarkoituksena tietysti tehdä hyviä alelöytöjä. Tarjonta näytti erittäin lupaavalta. Sitten aloin sovittamaan erinäisiä rytkyjä päälle ja mikään ei vaan kertakaikkiaan mahtunut. Ei sopinut. Sovituskopin selluliitin paljastavat loisteputket eivät todellakaan auttaneet asiaa. Ärsyyntyneenä talsin Siam Houseen Satakunnankadulle ja ostin paljon KAIKKEA. Mikään ei ollut alessa, mutta muuten edullista. Kannattaa käydä. Ihan pienenä miinuksena nykyisessä sijainnissa (ennen toimi siis Pirkkalan Keisarinviitassa) on se, että parkkipaikkaa voi olla hankala saada näin alennusmyyntien aikaan läheltä ja jos päätät ostaa koko kaupan tyhjäksi, kädet saattavat tulla hieman kipeäksi.

Oikein ihanaa, mukavaa ja hauskaa vuodenvaihdetta!
SHARE:

11 kommenttia

 1. Kiitos samoin sinulle ihanaa uutta vuotta ja tuttu tunne tuo sovituskoppi juttu;)

  VastaaPoista
 2. I-i-ihana! Huomenna ollaan minun töiden jälkeen menossa Lahteen ja aion kyllä jonkun aasialais/kiinalais kaupan shopata ihan TYHJÄKSI! Miksei täällä vain voi olla moisia kauppoja? tai on ollutkin mutta ei paikalliset osaa käydä muualla kuin valintatalossa..buu!

  Ihanaa uuttavuotta:)<3

  VastaaPoista
 3. Kävin taannoin samaisessa kaupassa ja olisin ottanut sieltä päälleni vaikka mitä, jos kortin reunat eivät kipristelisi kauhusta jo valmiiksi.

  ... niin siis siinä vaatekaupassa. Tosin en edes vilkaissut sovareihin. Ehkä olisi kannattanut, niin ei tarvisi harmitella köyhyyttä ja kurjuutta.

  Pitäsköhän sitä uskaltautua väärälle puolelle kaupunkia ja käydä samalla Thaimaassa... tätä tarvii oikein pohtia. Houkuttelevaa.

  VastaaPoista
 4. Tuolla ensimainitussa täytyisi myös käväistä, mutta juuri tuo tietty ongelma estelee kummasti - mitä sitä vapaaehtoisesti itseään kiusaamaan ;)

  Oikein mukavaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 5. Tuhansia arjen iloja ja myös juhlahetkiä ensi vuoteen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos samoin, HAPPY NEW YEAR 2012!

  VastaaPoista
 7. no ihan alkuunn ois kyllä mennyt täydestä Thaimaan tuliaisesi,...:)
  Hyvältä näyttää ja varmasti maistuu!

  Oikein hyvän iloista mukaansa tempaisevaa vuodenvaihdetta
  pikkuisia käsiään taputtaen!:)

  VastaaPoista
 8. Ostin tänään alesta ulkoilutakin...toppatakin.... sovittaessa ei näkynyt yhtään pelastusrngasta...kerrankin oli ihana sovittaa...☺

  Mukavaa alkavaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kuulostaapa jotenkin päiväiseltä shoppailukierrokseltani. Mukaan tarttui lopen vain, pitkä, hiukan väljä villapusero, jonka aijon nyt tänään laittaa päälleni. Koska muut olivat tarkoitettu joillekkin paljon pienemmille ihmisille!;)

  Oikein ihanaa uutta vuotta voikukkapeltoon!:)

  VastaaPoista
 10. Nam ja maiskis!!Täytyypä kipasta thai kauppaan lähipäivinä...
  Mä en edes viitsi mennä sovituskoppiin,kun tulos on aina juuri tuo,hih...
  Tervetuloa blogiini vastavierailulle
  valkoistarustiikkia.blogspot.com
  Ihanaa uutta vuotta sinne!!
  terkuin,Marika

  VastaaPoista