sunnuntaina, joulukuuta 04, 2011

Tunnelmia viikonlopulta

Hyvää sunnuntai-iltaa ja 2. adventtia!

Lauantaina nautin ihanasta auringosta (ei voi uskoa, että on joulukuu!), siivosin kuistin, virittelin ulos jouluvaloja ja istutin parit kukkasipulit - rautakangella (kiitos Risusydämen Marja erittäin toimivasta vinkistä!) ;)

Tänään päätin (jossain käsittämättömässä mielenhäiriössä) mennä Ideaparkiin. Pari muutakin oli päättänyt... Siinä vaiheessa, kun tiputin lasisen tuikkukipon kassajonossa lattialle ja kaikkien katseet kääntyivät minuun, hikikarpalot alkoivat valua otsalla ja mitta täyttyi. En muistanut edes ostaa sitä fööniä, jota menin alunperin hakemaan... niin kiire tuli. Kotona testasin Sannan lähettämän piparimuotin ja huomasin, että piparinleipomistaidoissani tuntuu olevan kehittämisen varaa. Jotkut piparit saivat hieman tummemman hipiän kuin toiset. Maku oli kuitenkin hyvä. Eikä ollut rasvaista :)Huomenna onkin sitten taas "perjantai". Mukavaa viikkoa, voikaatten hyvin! ;)
SHARE:

10 kommenttia

 1. Onpas mukava muotti. Minäkin särin tässä joku aika sitten lasisen kattilan kannen kaupassa ja hikihän siinä tuli kun kaikki kääntyivät katsomaan ja nolona sitten myyjälle sopertamaan mitähän olen velkaa tästä? Ostin sen kattilan sitten kympillä ja ilman kantta.

  VastaaPoista
 2. Ei voi pohojosen tyttö käsittää että vielä joulukuussa voi istuttaa tulppaaneja ;))
  Kivat tuikkukipot:)

  VastaaPoista
 3. Taitaa jouluun asti kaupoissa ollakkin vähän tungosta...☺

  Ja pipareissahan se maku on juuri tärkein...☺

  VastaaPoista
 4. Taas niin järkyttävän hienoja kuvia, että auts. :)

  Piparien paisto on muuten tosi sähäkkää touhua, saman huomasin juuri itsekin... Pahus kun meillä ei oo rautakankea, muutama sipula jäi istuttamatta. :D

  VastaaPoista
 5. Mä ensin mietin kolme varttia että ootko nyt ihan pöpi kun puhut että tänään olisi "perjantai", maanantaihan nyt vasta on mutta sitten tajusinkin :D hidas sytytys toisinaan..

  huh, kauppojen ruuhkat on yhtä tuskaa, varsinkin jos kohellat tai jostain syystä piiiiiitkä jono takanasi kassalla a) korttisi ei toimi
  b) tuotteesta puuttuu hinta ja myyjä lähtee sitä etsimään
  c) olet unohtanut koko lompakon autoon/kotiin.

  Mukavvia piparinpaisto puuhia! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia taas. Välillä sitä tuntee olevansa elefantti lasikaupassa, kun tungoksessa tavaroiden kanssa kulkee. Meillä on vielä piparinpaisto edessä. Saas nähdä mitä tulee. Taikinan ostan kyllä kaupasta. Tsemppiä joulupuuhiin!

  VastaaPoista
 7. Jipii, innolla odotan tulevaa leipomispäivää. Että pääsen myös itse testaamaan tätä uutta voitto piparkakkumuottia. Hyvältä näyttää. Eikä sillä niin väliä vaikkei näyttäiskään (tummuus astetta ajatellen) kunhan ne maistuvat hyvältä!;)

  Mukavaa "perjantai-illan" jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Ruuhka-ajat kaupassa kierrän kaukaa, ainakin yritän...aika hullua todellakin, että kukkasipuleita voi istuttaa joulukuussa:). Ihania kuvia sinulla.

  VastaaPoista
 9. Minä tykkään niin kovasti näistä sun tunnelmakuvista.<3

  VastaaPoista
 10. Voi sua, kauheaa olla se kuuluisa "norsu posliinikaupassa" ! No, toivottavasti pipari maistui pehtoorille :)

  VastaaPoista