sunnuntaina, tammikuuta 22, 2012

Voittaja on...

Kohta sen teille paljastan - emalikyltin voittajan. Ennen sitä tahdon kuitenkin vielä kiittää kaikkia osallistujia; teitä ihania vakkarilukijoita sekä arvonnan myötä lukijoiksi löytäneitä. Toivottavasti tulette viihtymään Voikukkapellolla pitkään. Positiiviset kommenttinne ovat lämmittäneet mieltäni aivan valtavasti, ja tekevät sitä varmasti pitkään. Kunpa voisin palkita ihanista sanoistanne teidät kaikki!

Arvontalipukkeita oli kaiken kaikkeaan 130 kappaletta. Huikea määrä! Arvontapataa hämmennettiin hetki ja sitten viraton valvoja, karvainen arpakäsi (= pehtoorin handu) poimi emalikattilasta lapun, jossa lukee Jasmiina!


"Ihmeessä osallistun kaikilla mahdollisilla onnen lipukkeilla!! vaikken tiedäkkään mikä minun talonnumeroni tulisi olemaan mutta ehkä voisin ennustaa ja etsisin vain sen numeroisia taloja :DD 

Joo, no ainakin blogistasi - silloin kun löysin tämän blogin, mulla tuli ihan sellainen olo että olisin tullut kotiin:) tosin, jos vain aikaa löytyy, olisi kiva jos juttua tulisi useamminkin;) 

hm. minkähän levyn ottaisin autiosaareen? rammstein? :D ja kirjana varmasti - näin tuunaat kivaa palmusta (jos siis autiosaarella niitä löytyisi;))"

Mahtava kommentti! :D ONNEA JASMIINA! Nyt sinun täytyy katsoa kristallipalloon ja ennustaa talosi numero - ja etsiä se! Toimitan sähköpostiosoitteesi eteenpäin Ramsignille ja he ottavat sinuun yhteyttä.


Nyt jännittävän vaalitulosillan pariin...
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Onnea Jasmiina!
  Nyt sitten vaan etsit kyltille talon, se on niiiiin yksinkertaista!  Ja....hyvä Haavisto!! :)

  VastaaPoista
 2. Jei, hyvä Jasmiina! Hyvä Pekka! =)

  VastaaPoista
 3. et usko kuinka iloinen olin kun luin s-postin hetki sitten <3 kiitoskiitos!:) nyt tosissaan täytyykin alkaa etsiä numerolle sitä taloa :D

  VastaaPoista
 4. Onnea Jasmiinalle, aivan ihana kommentti tosiaan!
  Mä oon melkein varma, että Jasmiina osaa ennustaa ja tulee vielä löytämään oikean numeroisen talon joku päivä ;)
  Huippua reissua Düsseliin!

  VastaaPoista