sunnuntaina, tammikuuta 15, 2012

Ihanaa, tulppaaneja, ihanaa...

Kukkuu, täällä ollaan! Olettekos huomanneet, kuinka valon määrä on pikku hiljaa lisääntynyt? Tai sitten aurinko huijaa mua... Aika ihanaa kuitenkin! Ihanat ovat tämän vuoden ekat tulppaanitkin, jotka nappasin mukaan ruokaostoksilta. Mielettömän kestäviäkin ovat olleet. Neljättä päivää mennään ja kaik yhdes koos...



Ihanaa muuten sekin, että arvontaan on tullut oikein mukava määrä osallistumisia. Vielä on melkein viikko aikaa koittaa onneaan. Kommenttinne kuitenkin ovat olleet tässäkin parasta. Olen aivan otettu kehuistanne - kiitos!!! Tarinoitanne autiosta saaresta ja toiveistanne tälle vuodelle jne. on ollut hauska lukea. Jännä nähdä, kuinka arvonta on vaikuttanut lukija- ja kävijämääräänkin - positiivisesti tietenkin. Jatkossa täytyy koittaa järjestää pienimuotoisia arvontoja vähän useammin kuin kerran vuodessa... :)


Aurinkoon ja pakkasen tekemiin kuurankukkiin ei vain kyllästy.
Sävyt ovat ulkona ja sisällä täydelliset.



Viikon päästä olisi menoa Düsseldorfiin (messuille). Olisiko kenelläkään hyviä vinkkejä ostosten, kirpparien tms. suhteen? Aikataulu on aika tiukka, mennään maanantaina ja tullaan takaisin jo keskiviikkona, mutta jospa sitä jossain ehtisi käymään. Torilta täytyy ainakin käydä hakemassa helmililjoja - niin kuin viime vuonna ;)

Kivaa pakkasviikkoa kaikille ja tervetuloa uudet lukijat! Te, jotka ette vielä ole ehtineet, käykäpä nyt osallistumassa emalikylttiarvontaan!
SHARE:

15 kommenttia

  1. Aivan ihana koti sulla ja kauniisti sisustettu!

    VastaaPoista
  2. Valo on ihana! Ja lumikin tekee paljon tunnelmaa. Meillä vuoden ekat tulppaanit. Valkoiset, olen ihan ihastunut niihin.

    VastaaPoista
  3. Ihana päivä on ollutkin, mun piti myös kuvata Lillassa noita kauniita kuurankukkia, mutten sitten raaskinutkaan rikkoa ehjää lumen pintaa :) -olkoot siellä rauhassa omassa kauneudessaan!

    VastaaPoista
  4. Valoa on todellakin nyt paljon enemmän! Ihanan näköistä teidän kodissa, nyt on arvontaankin osallistuttu!

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia kauniista kodistasi :)
    just eilen iloittiin kun taisi olla jo tunnin valoisampa aikaa ! tervetuloa kevät !

    VastaaPoista
  6. Ihania on nuo tulppaanit, minäkin ostin pari kimppua ja heti tuli niin keväinen fiilis. Kevättä kohti mennään :)

    VastaaPoista
  7. Ekaa kertaa löysin tieni tänne kivaan blogiisi. Liityinkin lukijaksesi. Vielä on meidän tulppaanit hankkimatta. Pitänee lisätä ostoslistaan kun aina tuppaavat unohtua.

    VastaaPoista
  8. Päivä on todella pidentynyt ja tälläiset päivät, kuin tänään, saavat kevään tunnun lähemmäski...☺

    VastaaPoista
  9. Olen kans huomannut, että valoisaa aikaa on hiukkasen pidempään:)
    Tulppaanin kukat ovat aikas kauniita kuivuttuaankin, blogissani niitä kuvailin.

    VastaaPoista
  10. Tevetuloa Saksaan!
    Mä en valitettavasti kyl osaa Düsselin suhteen antaa shoppailuvinkkejä...
    Tosiaan ihanaa, kun saa tulppaaneita ja arvaa, eilen näin kaupassa ekat narsissit! Kevät tulla porskuttaa! Ja kyllä, aurinko ja valo on taas lisääntynyt meilläkin :) Toi mukanaa pa...set ikkunat :/
    Ihanaa alkavaa viikkoa ja hyvää matkaa, jos ei kuulla :)

    VastaaPoista
  11. Ihanan valoisia talvikuvia! Kaunista. :) Kyllä nyt jo huomaa että ne päivän valoisat (vaikkakin yhä vähäiset) tunnit on jo kirkkaampia! Ihanaa, valoisampaa aikaa kohti mennään!

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia! :) Nyt on joka blogissa näkynyt tulppaaneja joten pakko kai se on itsekin seuraavaksi ruokaostoksilla niitä hakea :)

    Kevät kevät kevät!! :)

    VastaaPoista
  13. Susi: kiitos ja tervetuloa "meille"! :)

    Selma: valkoiset tulppaanit ovat kyllä ihan lemppareitani. Toivottavasti seuraavalla kauppareissulla olisi niitäkin tarjolla.

    Pepi: mä vähän veikkaan, että jossain vaiheessa et malta olla rikkomatta ehjää lumen pintaa. Tai jos jänöjussit rikkovat sen ensin, voit kulkea Lillaan samoja jälkiä ;)

    Ruususuun äiti: kiitos! Hyvä kun osallistuit - onnea arvontaan!!


    KoivukujanRiikka: kiitti kiitti! Ihanaa, kun valoisan ajan lisääntymisen huomaa jo aamullakin. Jee, kevät.

    Villa Brickyard: kyllä, tulppaanit ovat ihkuja ja tuovat keväistä mieltä.

    Cride -Kristallin hohdosta!: Kiva kun löysit tänne - tervetuloa lämpimästi!


    Irmastiina: toivotaan aurinkoa tällekin viikolle, vaikka aika lumiselta näyttää nyt ulkona ja ennusteen mukaan tulevina päivinäkin. No, onpahan valoisampaa ainakin! :)


    Eija: kävin kurkkaamassa kuivuneet tulppaanisi - kauniita. Toivottavasti nämäkin kuivahtavat yhtä nätisti ;)


    Liisa: Kiitos! Ei taida olla muillakaan oikein shoppailuvinkkejä Düsseldorfin suhteen, mutta eipä se mitään. Eiköhän vanhasta kaupungista löydy jotain kivaa... Saksassa on nuo narsissit ja muut sipulikukat muutaman viikon meitä edellä. Siksi nek ovatkin must-ostoslistalla ;)


    Esmeralda: kiitos :)

    Jasmiina: kiitti kiitti! Huippua, kun kukkien osto tehdään ihmisille helpoksi. Kuka nyt kukkakauppaan ehtisi... ;)

    VastaaPoista
  14. Hui hai sinne pellolle ja terkkuja Dusseldorfista:) meitsi oli siellä viime viikolla 3 päivää, tervemenoa! Vinkkejä..yritin löytää netistä fflea-marketteja mutta kaikki oli auki vaan lauantaina, damn! Muuten ihan perushuttua, Shadowatrassella edullisempaa ja Köningsallella sitten kallista. Muista käydä Killepitch- baarissa illalla, meno on aikamoinen! Koskaan ei olla keritty keskustaa kauemmaks vaikka ollaan 8 kertaa jo käyty ;( trevlig resaa kumminkin!

    VastaaPoista
  15. Sanna: hui hai, kiitti terkuista ja matkavinkeistä! Mä kanssa googlettelin kirppareita ja huomasin, että ovat mokomat vaan viikonloppuisin auki. "Saisse!" :) Huomattiin viimeksi, että Killepitchissä on menoa... Jotain ihme kostyymijengiä oli baari pullollaan ja kovasti muutenkin vauhdikasta ja sosiaalista porukkaa. =D Enpä usko, että mäkään "pääsen" =ehdin kauheesti keskustaa kauemmaksi, jos ei messuja lasketa.

    VastaaPoista